Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Korrekt användning av kommersiell UV -luftrenare i källaren med H14 -högfilter på kontoret och nagelsalongen

Korrekt användning av kommersiell UV -luftrenare i källaren med H14 -högfilter på kontoret och nagelsalongen

Visningar:5     Författare:Kina Luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-09-17      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Korrekt användning av kommersiell UV -luftrenare i källaren med H14 -högfilter på kontoret och nagelsalongen

Korrekt användning av kommersiell UV -luftrenare i källaren med H14 -högfilter på kontoret och nagelsalongen

Världen har förändrats, och det finns många incidenter med dålig luftkvalitet, vilket leder till populariteten hos luftrenare i Kina.Mångaluftrenare tillverkarearbetar hårt för att introducera bättre teknik på marknaden.Detta syftar till att rena luften till högsta standard.Medan UVC -luftrenare eller HEPA -luftrenare inte kan ersätta vanlig rengöring och dammning, kan de förbättra luftkvaliteten avsevärt och bör därför inte ignoreras.


För att hålla inomhusluften säker att andas är det viktigt att öppna fönster då och då för att underlätta luftflödet, särskilt när luftkvaliteten utomhus är bra.Detta minskar koncentrationen av föroreningar och sjukdomsframkallande bakterier i luften.God luftkvalitet innebär bättre hälsa.

Kina Olansi luftrenare tillverkare (61)

Använda balsam kontra luftrenare

När det gäller rening av inomhusmiljöer använder vissa människor friska luftkonditioneringsapparater.För ett bättre resultat är luftrenare att föredra.Luftrenare råkar vara mycket bekvämare i jämförelse.När det används på rätt sätt är det enkelt att rengöra inomhusluften och se till att miljön är fylld med den bästa rena och friska luften i slutet av dagen.


Vanliga renare

De flesta luftrenare på marknaden använder filter.DeHEPA luftrenareär förmodligen den vanligaste, och den har en stor historia inom reningsarenan.Principen bakom filtertyperna är att en fläkt används för att dra in luft, och sedan filtreras luft.För att detta ska fungera måste den mikrobiella diametern vara större än filteröppningen.När så är fallet kan föroreningarna framgångsrikt filtreras och elimineras från luften.


Detta är att säga att ett HEPA-filter på hög nivå kan ha en högre kapacitet än filtrering motverkas.Detta innebär dock också att det blir mer vindmotstånd.Vissa rengöringsprodukter använder filter av H13 -kvalitet, och de har verifierats som kapabla att filtrera H1N1.Detta virus har samma storlek som coronaviruset.Teoretiskt kan ett sådant filter ha stor inverkan vid hantering av virus och bakterier.


Få bästa resultat

Efter att ha hittat det perfektaluftrenare tillverkareoch väljer rätt produkt är det dags att tänka på hur de bästa resultaten kan uppnås.Det är viktigt att placera renaren på rätt sätt.Det är vettigt att ha prylarna i mitten av ett rum.Placering mot väggar rekommenderas inte.Detta beror på att detta minskar effekten av rening.Det hjälper att ha renaren bort från väggen för att säkerställa en smidig passage av luft och ut ur maskinen.Det är bara på detta sätt som de bästa resultaten kan uppnås.


Luftfuktare är ganska populära idag.När du väljer en kommersiell UV -luftrenare ska du inte placera den nära luftfuktare eller behållare med vätskor.Detta beror på att ånga kan komma in i maskinen och leda till skador.Elchock är också en möjlighet.Att veta rätt sätt att använda en renare är det enda sättet att uppnå fantastiska resultat.Det finns många leverantörer av luftrenare idag.Det hjälper till att ta reda på mer om en tillverkare av luftrenare innan du gör ett val.De kan ge en insikt om de verifierade leverantörerna för sina produkter.Detta hjälper en att undvika bedragare och undermåliga eller falska produkter.

Kina Olansi luftrenare tillverkare (64)

För mer information om korrekt användning av kommersiellt uv -ljus i källarenluftrenare med H14 -filterinom kontoret och nagelsalongen kan du besöka Olansi Kina påhttps://www.olanside.comför mer information.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy