Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Produkter » Luftrenare » Smart luftrenare » Olansi A4 Pro Desktop Portable Mini Luftrenare För Amazon Bästsäljare Med UV -ljus och H13 Hepa Filter 110V Och 220V Luftrenare Kina Fabrik USA UL certifierad

loading

Dela till:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
wechat sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

Olansi A4 Pro Desktop Portable Mini Luftrenare För Amazon Bästsäljare Med UV -ljus och H13 Hepa Filter 110V Och 220V Luftrenare Kina Fabrik USA UL certifierad

Olansi A4 Pro Desktop bärbar mini luftrenare för Amazon bästsäljare med UV -ljus och H13 Hepa -filter 110V och 220V luftrenare Kina fabrik
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
  • Olansi A4 Pro luftrenare

  • Olansi

Produktbeskrivning

Olansi A4 Pro Desktop bärbar mini luftrenare för Amazon bästsäljare med UV -ljus och H13 Hepa -filter 110V och 220V luftrenare Kina fabrik

Produktdetalj:

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (1)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (2)Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (3)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (4)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (5)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (6)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (7)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (8)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (9)Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (11)Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (10)

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (12)Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (13)

Olansi luftrenare skyddar dig från virus och bakterier

Om de används på rätt sätt kan orange luftfilter hjälpa till att minska luftföroreningar, inklusive virus i byggnader eller små utrymmen.Luftrenare eller filtrering ensam räcker inte för att skydda människor från invasionen av cowid-19.

Olansi luftrenare är utformad för att filtrera föroreningar eller föroreningar i luften genom dem.Luftrening och filtrering hjälper till att minska föroreningar i luften, inklusive partiklar som innehåller virus.Bärbara luftrenare (även kända som luftrenare) kan vara särskilt hjälpsamma i situationer där komfort inomhus (temperatur eller luftfuktighet) inte påverkas, eller när utomhusföroreningar är allvarliga.

Arbetsprincip och typer av Olansi luftrenare

Olansi luftrenare består vanligtvis av fläkt och luftfiltersystem.Dess arbetsprincip är: fläkten i maskinen (även känd som fläkt) cirkulerar inomhusluften, och den förorenade luften kommer att ta bort eller absorbera olika föroreningar genom filtret i maskinen, för att uppnå syftet att rengöra och rena luften .

Luftrenare är i allmänhet väggmonterade, upphängda, takmonterade och golvmonterade;Enligt luftreningstekniken är den uppdelad i: HEPA luftrenare, aktivt kol luftrenare, elektronisk luftrenare, ultraviolett luftrenare, renrumsluftrenare, negativ jonluftrenare, jonluftrenare, ozonluftrenare, etc.

Huvudteknik för Olansi luftrenare

Det finns många olika tekniker och media i luftrenaren, vilket gör att den kan ge användarna ren och säker luft.Vanliga luftreningstekniker inkluderar HEPA högeffektiv filtreringsteknik, fotoplasmateknik, adsorptionsteknik, negativ jonteknik, negativ syrejonteknik, molekylär komplexteknik, titandioxidfotokatalysatorteknik, elektrostatisk damminsamlingsteknik, aktivt syre teknik, etc;Materialteknik inkluderar främst: fotokatalysator, aktivt kol, syntetfiber, HEPA -effektivt material, negativ jongenerator, etc. De flesta av de befintliga luftrenarna är av sammansatt typ, det vill säga en mängd olika reningstekniker och material används samtidigt .

HEPA -filterskärm

Högeffektiv partikelformig luft (HEPA) är den mest populära tekniken som används i luftrenare, och den är också den mest stabila och inga biverkningsmässiga fysiska filtreringsmetoden.HEPA -filterskärm kan absorbera 99,7% 0,3 μm suspenderade partiklar (0,3 μm är den svåraste storleken att filtrera), vilket gör inandningsluften mer frisk och ren.Generellt kan HEPA -filter absorbera kemisk smog, bakterier, dammpartiklar och pollen.Fördelen med HEPA -filter är effektiv och säker.Dess filtreringskapacitet är högre än för elektrostatisk damminsamlingsteknik, men den kan inte ta bort skadliga gaser.

Med förbättringen av HEPA -nivån (mestadels H11 ~ H13 på marknaden), ju större vindmotståndet är, desto mer buller.Välj den relevanta filterskärmen enligt den specifika miljön (försök att använda H12 och högre filterskärm i den mycket förorenade miljön).Dessutom är filterskärmen som inte kan bytas ut i tid också lätt att bli en hotbed för bakterieuppfödning, vilket orsakar sekundär förorening.Användare bör regelbundet kontrollera eller använda luftrenaren med intelligent filterhanteringsteknik;Luftrenaren som använder HEPA bör ha en bra lufttät design, annars går luften runt filterskärmen och förlorar filtreringseffekten.

Fotoplasma

O2- och H2O -molekyler i luften bestrålas av ett speciellt våglängds -nanorör och bryts ned i plasmaströmmar med hög oxidationsfotoplasma.Dessa fotoplasmaströmmar med ett stort antal elektroniska bindningar har förmågan att förstöra organiska molekyler.De kan snabbt neutralisera flyktig formaldehyd, toluen, VOC och andra gasmolekyler i luften och bryta ner dem i vatten och koldioxid. Tekniken i sig kommer inte att producera några andra skadliga ämnen.Vattenmolekylerna som bildas genom neutralisering av formaldehydmolekyler kan fortsätta att verka igen genom nanoröret, och föroreningarna kan brytas ner helt genom en sådan kedjereaktion.

Fotokatalysator

Under ultraviolett ljus kan fotokatalysator sönderdela många skadliga gaser och desinficera.

Aktivt kolfilter

Filterskärmen för aktivt kol har en avsevärd effekt på deodorisering och absorption av skadliga gaser;För att filtrera de suspenderade partiklarna är det emellertid nödvändigt att använda HEPA och andra typer av filter.Fördelen är säker och effektiv, nackdelen är höga ersättningskostnader.
Antivirala/antibakteriella andningsfilter

Den mest effektiva, säkra och prisvärda lösningen för att förhindra korskontaminering av virus och bakterier

Antivirala och antibakteriella andningsfilter ger ett enkelt sätt att säkerställa att korskontaminering förhindras och därigenom säkerställa patient- och operatörssäkerhet utan att påverka systemets prestanda.

Användning av filter i lungfunktions- och ämnesomsättningstester kan också minska spridningen av aerosoldroppar i luften och minska den miljöförorening som orsakas av forcerad utandning och hyperventilation under testet.Att förhindra spridning av aerosol är nyckeln till att minska spridningen av infektionssjukdomar.

UVC luftrenare/UV-C lätt luftrenare

Detta är inte en slump, eftersom HEPA -luftfiltret är grunden för kvalitetsluftrening.Ultraviolett ljus är en av de tre typerna av ultraviolett ljus, som ofta används vid luftrening.Om det används på rätt sätt kan detta osynliga ljus säkert döda bakterier, mögel och till och med bakterier och virus i vissa fall.

Olansi har en branschledande luftrenare som kan användas för att minska mögelsporer, pollen, damm och lukt.Om du behöver hjälp med att välja rätt luftrenare, vänligen kontakta oss omedelbart;Vi hjälper dig gärna att välja rätt produkter enligt dina specifika behov.

Från sovrummet till affärskontoret, vi har alla rätt luftrenare för att skapa ett hälsosamt utrymme för alla!

Olansi -luftrenarens effektivitet

Olansi luftrenare kan inte lösa problemet med att öka koldioxidhalten, såvida inte luften förs in från utsidan.Vissa modeller är fixerade på fönstret för att direkt filtrera uteluften in i rummet.Luftrenaren har dålig effekt på begagnad rök, och ventilationskapaciteten för att sakta ner skadan av begagnad rök är extremt hög och förbrukningshastigheten för filterskärmen är extremt snabb, så det är bättre att använda ett starkt avgaser fläkt för att extrahera begagnad rök ur rummet (det är därför den rimliga antirökningsakten kräver ett totalt förbud mot rökning inomhus och inom ett visst avstånd från dörrar och fönster);Precis som i köket används fläktkåpa för att minska rökskador.På samma sätt är den också lämplig för föroreningar som orsakas av guldpapper.


Om Olansi Healthcare Co., Ltd.


Olansi Healthcare Co., Ltd ligger i Guangzhou, Kina.

Olansi -företaget är en professionell tillverkare av luftrenare, produkter innehållerKina luftrenare, hemluftrenare, hepa -luftrenare, negativ jonluftrenare, joniseringsluftrenare, pm2.5 luftrenare, billuftrenare, rumsluftrenare, smart luftrenare och så vidare.

Under de senaste tio åren fokuserar Olansi på forskning och utveckling, design, produktion och försäljning av hälso- och miljöskyddsutrustning för hushållsrening, vattenrenare, väterik vattenmaskin, luftfuktare och skönhetsvårdsprodukter.

Olansi Healthcare Co, Ltd är det största centrala luftkonditioneringsföretaget i Kina som betjänar luftkonditioneringsbehoven hos många bostäder, företag och kommersiella kunder.Det fokuserar på företags- och kommersiella marknader, inklusive institutionella, industriella och statliga organisationer, och till och med kommersiella anläggningar som showroom, restauranger, butiker, köpcentra och banker.


KONTAKT:

Företag: Olansi Healthcare Co., Ltd

Lägg till: Buidling 1, No.1 Of Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina

Tel: 86-15915736889

Kontaktperson: Daniel Yuan

E -post: daniel@olansgz.com

Webb:https://www.olansichina.com/

Tidigare: 
Nästa: 

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy