Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet

luftrenare fabrik Kina

Dessa är relaterade till luftrenare fabrik Kina nyheter, där du kan lära dig om den uppdaterade informationen i luftrenare fabrik Kina, för att hjälpa dig att bättre förstå och expandera luftrenare fabrik Kina marknaden. Eftersom marknaden för luftrenare fabrik Kina utvecklas och förändras, så rekommenderar vi att du samlar vår hemsida, och vi kommer att visa dig de senaste nyheterna på en regelbunden basis.
  • Bästsäljande kina luftrenare och användning under pandeminperioden
    Bästsäljande kina luftrenare och användning under pandeminperioden
    2021-08-31

    Bästsäljande Kina luftrenare och användning under den pandemiska perioden Koronavirusepidemin har lett till mycket instabilitet och oro bland människor. Saker är fortfarande instabila. För de flesta människor är det tron ​​att det är perfekt att hålla ventilationen perfekt i hemmet. Många beli

    Läs mer
Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy