svenska

English
العربية
Français
Pусский
Español
Português
Deutsch
Italiano
日本語
한국어
Nederlands
Tiếng Việt
ไทย
Polski
Türk dili
Melayu
Bahasa indonesia
Ελληνικά
Dansk
  • Rik erfarenhet
    Olansi har grundat 2009, den bästa luftrenare tillverkaren med över 10 års erfarenhet.
  • Tillfredsställande service
    Snabb leverans, konkurrenskraftigt pris, hög kvalitet och långsiktig service till våra kunder.
  • OEM / ODM
    Alla våra hushållsapparater logotyp och förpackning kan vara privat etikett, OEM och ODM, uppfylla ditt speciella behov.

Olansi, Best-in-Class Healthcare Products Factory från Kina

Olansi Healthcare Co, Ltd ligger i Guangzhou, Kina.
Olansi Company är en professionell luftrenare OEM-tillverkare, produkterna innehåller kina luftrenare, hem luftrenare, HEPA luftrenare, negativ jon luftrenare, joniserare luftrenare, pM2.5 luftrenare, bil luftrenare, rum luftrenare, smart luftrenare och så vidare.
Under de klistrade 10 åren fokuserar Olansi på forskning och utveckling, design, produktion och försäljning av hälso- och miljöskyddsutrustning av hushållsrening, vattenrenare, vätskevattenmaskin, luftfuktare och skönhetshälsokostprodukter.

Låt oss arbeta ihop!

Din källa för grossistpersonal, luftrenare, vätgasmaskin till ett konkurrenskraftigt pris.
Luftrenare för hem, renande luft och hålla sig borta från pullutucka, tyst drift, bekväm sömn, hög effektivitet HEPA-filter, ta bort PM2.5
Med beprövad förmåga att döda virus och bakterier och filtrera ut föroreningar, ger Olansi vattenrenare den bästa källan till vatten till ditt hem.
RO-vätestrontiumvatten 3S snabb värmevatten dispenser, väte och syre separationsteknik för väteproduktion högre.

12 år OEM ODM Tillverkare

Luftrenare, vätgasgenerator och vattenrenare
CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC Godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat
Äger 65 patent och 49 utmärkelser
12 månaders garanti

Vad är Olansi Air Purifier / Air Cleaner?

Olansi luftrenare, även känd som luftrenare och luftrenare, är en produkt som kan filtrera eller döda luftföroreningar och effektivt förbättra luftrenligheten. Vissa luftkonditioneringsapparater, värmare och annan luftkonditionering har också en begränsad grad av luftreningsfunktion.

Olansi luftrenare skyddar dig från virus och bakterie

Om de används ordentligt kan orange luftfilter hjälpa till att minska luftföroreningar, inklusive virus i byggnader eller små utrymmen. Luftrenare eller filtrering ensam är inte tillräckligt för att skydda människor från invasionen av cowid-19.

Olansi luftrenare är utformade för att filtrera föroreningar eller föroreningar i luften genom dem. Luftrening och filtrering bidrar till att minska föroreningar i luften, inklusive partiklar innehållande virus. Bärbara luftrenare (även kända som luftrenare) kan vara särskilt användbara i situationer där inomhuskomfort (temperatur eller fuktighet) inte påverkas, eller när friluftsföroreningar är svår.

Arbetsprincip och typer av Olansi luftrenare

Olansi luftrenare består vanligtvis av fläkt- och luftfiltersystem. Dess arbetsprincip är: fläkten i maskinen (även känd som fläkt) cirkulerar inomhusluften och den förorenade luften tar bort eller absorberar olika föroreningar genom filtret i maskinen, för att uppnå syftet med rengöring och rening av luften .

Luftrenare är i allmänhet väggmonterade, suspenderade, takmonterade och golvmonterade; Enligt luftreningstekniken är den uppdelad i: HEPA luftrenare, aktiverad kol luftrenare, elektronisk luftrenare, ultraviolett luftrenare, renrum luftrenare, negativ jon luftrenare, jon luftrenare, ozon luftrenare etc.

Huvudteknik av Olansi luftrenare

Det finns många olika tekniker och media i luftrenaren, vilket gör det möjligt att tillhandahålla användare ren och säker luft. Gemensam luftreningsteknik innefattar HEPA-högeffektivt filtreringsteknik, fotoplasmoteknik, adsorptionsteknik, negativ jonteknik, negativ syrejonsteknik, molekylär komplexeringsteknik, titandioxidfotokatalysteknik, elektrostatisk dammsugningsteknik, aktiv syreteknik, etc; Materialteknik omfattar huvudsakligen: fotokatalysator, aktivt kol, syntetfiber, HEPA-effektivt material, negativ jongenerator, etc. De flesta av de befintliga luftrenare är av komposittyp, det vill säga en mängd olika reningstekniker och material används samtidigt .

HEPA-filterskärm

Hög effektivitet Partikelluft (HEPA) är den mest populära tekniken som används i luftrenare, och det är också den mest stabila och ingen sida effekten fysisk filtreringsmetod. HEPA-filterskärmen kan absorbera 99,7% 0,3 μm suspenderade partiklar (0,3 μm är den svåraste storleken att filtrera), vilket gör den inhalerade luften mer fräsch och ren. I allmänhet kan HEPA-filter absorbera kemisk smog, bakterier, dammpartiklar och pollen. Fördelen med HEPA-filter är effektiv och säker. Dess filtreringskapacitet är högre än den för elektrostatisk dammuppsamlingsteknik, men det kan inte avlägsna skadliga gaser.

Med förbättringen av HEPA-nivån (mestadels H11 ~ H13 på marknaden), desto större vindmotstånd, ju mer bruset. Välj den aktuella filterskärmen enligt den specifika miljön (försök att använda H12 och över filterskärmen i den tungt förorenade miljön). Dessutom är filterskärmen som inte kan bytas ut i tid också lätt att bli en hotbed för bakterierel, vilket orsakar sekundär förorening. Användare bör regelbundet kontrollera eller använda luftrenaren med intelligent filterhanteringsteknik; Luftrenaren med hjälp av HEPA bör ha en bra lufttät design, annars kommer luften att gå runt filterskärmen och förlora filtreringseffekten.

Fotoplasma

O2 och H2O-molekyler i luften bestrålas med speciell våglängd nanotube och sönderdelas i plasmaströmmar med hög oxidation Photoplasma. Dessa fotoplasmaflöden med ett stort antal elektroniska bindningar har förmågan att förstöra organiska molekyler. De kan snabbt neutralisera flyktiga formaldehyd, toluen, VOC och andra gasmolekyler i luften och sönderdela dem i vatten och koldioxid, själva tekniken kommer inte att producera några andra skadliga ämnen. De vattenmolekyler som bildas genom neutraliserande formaldehydmolekyler kan fortsätta att agera igen genom nanorören, och föroreningarna kan helt sönderdelas genom en sådan kedjereaktion.

Fotokatalysator

Under ultraviolett ljus kan fotokatalysator sönderdela många skadliga gaser och desinficera.

Aktivt kolfilter

Den aktiverade kolfilterskärmen har stor effekt på deodorisering och absorption av skadliga gaser. För att filtrera de suspenderade partiklarna är det dock nödvändigt att använda HEPA och andra typer av filter. Fördelen är säker och effektiv, nackdelen är hög ersättningskostnad.
Antivirala / antibakteriella andningsfilter

Den mest effektiva, säkra och prisvärda lösningen för att förhindra korskontaminering av virus och bakterier

Antivirala och antibakteriella andningsfilter ger ett enkelt sätt att säkerställa att korskontaminering förhindras, vilket garanterar patient- och operatörssäkerhet utan att påverka systemets prestanda.

Användningen av filter i lungfunktion och metabolismstest kan också minska diffusionen av aerosoldroppar i luften och minska miljöföroreningen som orsakas av tvångsutgifter och hyperventilation under testet. Förhindra aerosoldiffusion är nyckeln till att minska spridningen av infektionssjukdomar.

UVC luftrenare / UV-C lätt luftrenare

Detta är inte en slump, eftersom HEPA-luftfiltret är grunden för kvalitetsluftrening. Ultraviolett ljus är ett av de tre typerna av ultraviolett ljus, som ofta används i luftrening. Om det används ordentligt kan detta osynliga ljus säkert döda bakterier, formar och till och med bakterier och virus i vissa fall.

Olansi har en branschledande luftrenare som kan användas för att minska mögelsporer, pollen, damm och lukt. Om du behöver hjälp med att välja rätt luftrenare, kontakta oss omedelbart. Vi hjälper gärna till att välja rätt produkter enligt dina specifika behov.

Från sovrummet till affärskontoret har vi alla rätt luftrenare för att skapa ett hälsosamt utrymme för alla!

Effektivitet av Olansi luftrenare

Olansi luftrenare kan inte lösa problemet med ökad koldioxidkoncentration, om inte luften införs från utsidan. Vissa modeller är fasta på fönstret för att direkt filtrera utomhusluften i rummet. Luftrenaren har dålig effekt på begagnad rök, och ventilationskapaciteten för att sakta ner skadan på den begagnade röken är extremt hög, och konsumtionshastigheten på filterskärmen är extremt snabb, så det är bättre att använda en stark avgas Fläkt för att extrahera den begagnade röken ut ur rummet (det är därför den rimliga anti-rökningsakten kräver ett totalt förbud mot rökning inomhus och inom ett visst avstånd från dörrar och fönster); Precis som köket är användningen av räckvidd för att minska rökskador. På samma sätt är det också lämpligt för föroreningar som orsakas av guldpapper.
VAD GJORDE VI
Olansi News & Events
Underhållstips för omvänd osmos varm och kall flasklös vattendispenser med filter

Underhållstips för omvänd osmos Varm och kall flasklös vattendispenser med FILERA RAVERS OMOSS HOT/Cold Bottleless Water Dispenser är ett bekvämt och effektivt sätt att ha rent och uppfriskande vatten till hands. Till skillnad från traditionella vattendispensatorer som kräver att flaskor ska ersättas

Saker att se upp när du väljer de bästa mousserande vattenproducenten för hem- och kontorsbruk

Saker att se ut när du väljer de bästa mousserande vattenproducenten för hem och kontor som är förebyggande av varje framgångsrik mousserande vattenmaskin är ett framgångsrikt varumärke. Med så många märken inom den glittrande vattenproducenten kan det vara svårt att välja rätt alternativ. Det kan vara lite excit

Upptäck de bästa varumärkena för mousserande vattenmaskiner: som är den bästa mousserande vattentillverkaren

Upptäck de bästa varumärkena för mousserande vattenmaskiner: som är de bästa mousserande vattenmakersparkande vattentillverkarna blir allt populärare när människor letar efter hälsosammare alternativ till läsk och andra sockerhaltiga drycker. Dessa enheter tillåter dig att göra ditt eget mousserande vatten hemma, wh

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Olansi Person
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, Ltd Integritetspolicy