Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Vegetabilisk fruktsterilisator renare tvättmaskin » Åtta bästa högsta hushålls mini ultraljud ozonfrukt och grönsaker sterilisator desinfektion renare maskiner som är miljövänliga

Åtta bästa högsta hushålls mini ultraljud ozonfrukt och grönsaker sterilisator desinfektion renare maskiner som är miljövänliga

Visningar:65     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-11-12      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Åtta bästa högsta hushålls mini ultraljud ozonfrukt och grönsaker sterilisator desinfektion renare maskiner som är miljövänliga

Åtta bästa högsta hushålls mini ultraljud ozonfrukt och grönsaker sterilisator desinfektion renare maskiner som är miljövänliga

Färska grönsaker och frukter är ett bra och hälsosamt sätt att integrera mineraler, vitaminer, antioxidanter och fiber i din kost. Innan du konsumerar färska grönsaker och frukter har det alltid rekommenderats att tvätta grönsakerna och frukterna noggrant med vatten. Detta bidrar till att ta bort bakterier och vissa kemiska rester såsom bekämpningsmedel på ytorna av dessa ekologiska livsmedel.


Återstående kemikalier och bekämpningsmedel kan vara skadliga för den mänskliga hjärnan och också öka chanserna att bli påverkad av cancer och andra allvarliga hälsoutmaningar.


Men med tanke på pandemin (COVID-19) har det varit flera rubriker som cirkulerar och uppmuntrar till mer förbättrade och hälsosammare metoder för att tvätta färska ekologiska livsmedel innan de äter dem. Detta har gjort vissa människor att fråga om vatten bara inte är tillräckligt för rengöring och vad som kan vara bästFrukt och grönsaksrengöringsmaskinför desinfektion av färska grönsaker och frukter.

H5D3769AA03564D5C9B6F1964E34A738F2

Denna artikel undersöker var och en av den bästa frukt- och grönsaksrengöringsmaskinen som är miljövänlig och kan användas för att tvätta och sanera olika färska grönsaker och frukter innan du kan äta dem.


1. Sonic Soak Cleaner Machine

Sonic Soak Cleaner Machine, tillverkad av rostfritt stål, är den bästa frukt- och grönsaksrengöringsmaskinen för ditt hem. Det håller din familj säker genom användning av ultraljudsteknik för att ta bort rester och bakterier från frukter och grönsaker med en frekvens på 50 000 ultraljudsvibrationer per sekund.


Det genererar modulerade ultraljudsvågor som rengör frukterna och grönsakerna när de reser över vattnet som innehåller frukter och grönsaker; avlägsna varje skadlig mikroskopisk organism eller kvarvarande kemikalier på ytan av dessa ekologiska livsmedel. Sonic Soak Cleaner Machine är en \"multifunktionell ultraljudsrengörare \". Tänk bara på någonting som passar in i en handfat eller skål. Mat, Smycken, Köksartiklar, Tvättservice, etc.


Fördelar:

• Miljövänlig: Den använder 40 gånger mindre vatten och 15 gånger mindre energi (50W) jämfört med vanliga tvättmaskiner.

• Hög effektivitet: Det tar bort bakterier, bakterier och resterande kemikalier som bekämpningsmedel vid 99,9% - den mest effektiva rengöringsenheten som är tillgänglig.

• Ljusvägd och bärbar: den mest bärbara tvätt- och rengöringsmaskinen globalt. Resa med det var som helst du vill ha.

• Absolut tyst: det rensar effektivt med nästan inget ljud.

• Multi-ändamål: det kan också användas för tvätt, köksvaror, smycken, leksaker, personliga hygienartiklar, etc.


Nackdel:

• Du behöver en behållare som en skål eller hink för att den ska användas.

Teknik som används: Ultraljudsteknik

Dimension: 4,13 x 1,38 tum

Strömförbrukning: 50W


2. O3 ren elit 50kt frukt och grönsaksrengöringsmedel

O3 Ren \"Elite \" 50ktFrukt och grönsaksrengöringsmaskinär bland den mest tekniskt avancerade enheten (för tvättning av frukter och grönsaker) på marknaden. Det använder sig av ozon (O3) bubblor för att desinficera och sanera frukter och grönsaker. Det ger dig den tillfredsställelse som följer med att äta hälsosamma och färska provsmakning och frukter, kött, skaldjur och fjäderfä.


Denna enhet har en inbyggd timer, ozonbubbla diffusorplatta som exciterar ozonbubblorna inuti skålen, ett galler (suspenderat) för att hålla frukterna och grönsakerna under ytan av vattnet, och ozonbubbla neutraliserare-tar bort ozon från atmosfären efter bubbling genom vatten.


Fördelar:

• Mat smak: återställer smak och smak till mat

• Friskhet: Behållar färskheten av ekologiska livsmedel

• Miljövänligt: ​​det förbrukar låg mängd energi, användarvänlig och sparar tid.

• Utseende: dess design är praktiskt taget tilltalande

• Effektivitet: Det tar bort skadliga kemiska rester och bekämpningsmedel på ytor av frukter och grönsaker

• Garanti: 1-årig tillverkarens garanti


Nackdel:

Det kan vara bullrigt när det används

Teknik som används: ozonteknik

Dimension: 14,5 x 12,5 x 13 tum

Strömförbrukning: 10W


3. Prestige Fruit and Vegetable Cleaner (Ozonizer) -poz 1.0

Detta är också en av de bästa frukt- och grönsaksrengöringsmaskinen som fungerar med ozon desinfektionsteknik. Det rensar och deodoriserar också dina frukter och grönsaker, vilket håller dessa ekologiska livsmedel välsmakande och fräscha.


Det är lätt att använda och har en timerfunktion (10-30 minuter) som gör att du kan använda enheten med bekvämlighet. Det kan också användas för att sanera kött och andra havsmat.


Fördelar:

• Effektivitet: Med ozon desinfektionsteknik tar det bort resterande kemikalier och bekämpningsmedel på ytorna av ekologiska livsmedel-frukter och grönsaker - utan förlust av näringsvärde. Det genererar också en hög elektrisk spänning som förstör skadliga bakterier, virus, svampar och andra skadliga mikroorganismer.

• Miljövänligt: ​​Det förbrukar mindre energi, lätt att använda och kräver nollunderhåll.

• Timerfunktioner: Det tillåter dig (10-30 minuter) att förinställa enhetens driftstid för din bekvämlighet.

• Friskhet: Det håller ekologiska livsmedel rena och fräscha genom att återställa smaken och smaken av ekologiska livsmedel och eliminera lukt från dem.

• Underhåll: Den här enheten har inga funktionsdugliga eller utbytbara delar.

• Garanti: 1 års garanti

Teknik som används: Ozon desinfektion teknik

Dimension: 11 x 7 x 4,7 inches

Strömförbrukning: 10W


Nackdel:

Det kan generera buller under användning.


4. Cirsum Ultraljuds frukt och grönsaker Cleaner Machine

CirsumUltraljuds frukt och grönsaker renare maskinanvänder ultraljudsreningsprocess för bildning av bubblor i en strömmande vätska (vatten) som kallas \"kavitation effekt \" för att effektivt avlägsna kemiska och bekämpningsmedelsrester från ytorna av grönsaker och frukter. Den har en vacker design och en pekskärm kontrollpanel med fyra knappar för olika funktioner: grönsaker och frukter, porslin, kläder och smycken.


Fördelar:

• Effektivitet: Den rengör effektivt ta bort nästan alla skadliga mikroorganismer och kost på en liten nivå med ultraljudsvågor

• ultraportabla: Mycket bekvämt för vanliga resenärer

• Elegant design: Vacker design med pekskärm kontrollpanel

• Miljövänlig: Den använder mindre energi i förhållande till andra tvättanordningar

• Ljudlös: Det är helt tyst när den används.


Nackdel:

• pekskärm kan gå dåligt

• drar mer ström jämfört med Sonic Soak Cleaner Machine


Teknik som används: Ultraljuds teknik

Dimension: 7,4 x 4,1 x 3,5 tum

Strömförbrukning: 60W


5. KENT Ozon frukt och grönsaker Cleaner Machine

Den här enheten använder ozon teknik för att sanera frukt och grönsaker. Den producerar 200 milligram ozon per timme, alltså kan du effektivt desinficera ekologiska livsmedel mellan 15-30 minuter. Altair är kostsamt, dess effektivitet och kompakta design kompletterar dess kostnad.


Fördelar:

• Effektivitet: Den rengör din ekologiska livsmedel på ett effektivt sätt

• Design: Kompakt design som sparar ett utrymme varhelst den är monterad

• Ljudnivå: Det genererar lite eller inget buller

• Miljövänlig: Den använder mindre energi jämfört med Cirsum Ultraljud renare maskin


Nackdel:

• Relativ till Prestige och Sonic Soak renare maskiner, förbrukar det mer energi


Teknik som används: Ozon teknik

Dimension: 10,2 x 5,7 x 5,9 inches

Strömförbrukning: 13W


6. TIENS Fruit & Vegetable Cleaner

De produkter vi äter vanligt, såsom grönsaker och frukter, ris, kött och fisk och skaldjur kanske varit starkt förorenat med pesticdes, gödningsmedel och andra skadliga ämnen lika. Även på kort sikt inte kommer att medföra några vettiga symtom på lång sikt dessa ämnen kan försvaga vårt immunförsvar, skada vår hälsa och även det nästa generation. Nyinredda hus kan fyllas med formaldehyd och andra skadliga gaser. Kök och servis, kan barn matare och leksaker vara alla avels bakterier.

Facing dessa skador, med ett hälsosamt och tryggt liv har bcome mer av en oro för oss.


Fördelar:

• dödar bakterier och eliminerar bekämpningsmedel som finns på grönsaker, frukt och kött; förbättrar deras kvalitet och smak sträcker sig färskhet av mat.

• renar och oxygenater vatten gör det bättre absorberbart för kroppen; Badning i ozonaterat vatten hjälper till att lindra hudförhållandena som svampinfektioner

• Renifer och desinficerar luft från bakterier, svampar och kvalster; sterilises rätter, flaskor, handdukar och kläder.

• Eliminerar (inte bara masker!) Organiska och oorganiska luktar inklusive cigarettrök, eld och djurlukt.


7. Daewoo frukt och grönsak tvättmaskin

Posco Daewoo Corporation, tidigare känt som Daewoo International Corporation, är ägaren till det \"Daewoo \" varumärke i mer än 160 länder över hela världen. Eftersom Daewoo grundades 1974, har vi registrerat över 3500 patent runt om i världen och har aktivt tjänat våra kunder med inte bara ett berömt varumärke utan även med högsta kvalitet och innoverade produkter.

Korea Daewoo Frukt- och grönsaker Väggmonterad Tvättmaskin Hushållsgrönsak Tvättmaskin Automatisk frukt och matreningsmaskin


Produktfunktioner:

Djupt avlägsna bekämpningsmedelsrester, sönderdelas snabbt hormoner och effektiv sterilisering

Funktioner:

1. Obegränsad behållare som dödar erfarenhet

2. Global hydroxylreningsteknik

3. MULTI-FUNCTION FULL TOUCH OPERATION

4. Ingen gräns för ingredienser, full täckning för att döda

5. Bärbar, avtagbar, mobil struktur

6. Intime Six-Timing-funktionen


8. Donlim Wireless Capsule Fruit and Vegetable Cleaning Machine

Donlim är kärnmärke av Xinbao som håller hemma och utomlands. För Kina hemmamarknad använder Donlim e-handelskanalen som Taobao, Jingdong och Suning för att utveckla varumärkesverksamheten. För off-line-marknaden, TV -Shopping, presentkampanj, tehandel och terminalmarknad är de stora distributionskanalerna att expandera \"Donlim \".

Donlim Capsule Fruit and Vegetable Tvättmaskin är mycket varm försäljning på den internationella marknaden. Dongling kapselFrukt och grönsak TvättmaskinAnvänd steriliserings ingredienser renare.


Förmåner

• 360 ° turbinspray design. De framåt- och omvänd rotationerna genererar virvelströmmar och utför sedan ett komplett utbud av rengöring.

• Patenterad intelligent dual-core vibrator effektiv körteknik, 5 minuter för att rena vatten, mer energieffektivt och snabbt.

• Inbyggd syregenerator. Ultraljuds högtrycksmikrosprayflöde, effektiv, hälsosam bekämpningsmedelsnedbrytning, avlägsnande av bakterier.

• Multifunktion ozonrenare. Det avlägsnar inte bara bekämpningsmedelsrester, men renar också vatten, rengör kött och skaldjur och desinficerar porslin.

• Lätt att använda. Hantera enkelt alla storlekar av frukt, grönsaker och kött, mat och en mängd bestick.

H0D3938D9C4274E58AB0D1C46E850D23CA

Slutsats

Med tanke på hur viktigt det är att vara frisk genom att konsumera mat som är rena och bakteriefria, med hjälp av den bästa frukt- och grönsaksrengöringsmaskinen som är miljövänliga för att desinficera de frukter och grönsaker vi äter är kritisk. Liksom de renare maskinerna som anges i den här artikeln måste enheten kunna hålla den önskade mängden vatten och konsumera mindre energi jämfört med andra rengöringsanordningar. För mer om bästa toppenHushållsmini Ultrasonic Ozone Fruit and Vegetable Sterilizer Desinfektion Cleaner MachinesDet är miljövänligt, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy