Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Produkter » Vätevattenmaskin » Vätet vattenmakare

HANDLA EFTER KATEGORI

Vätet vattenmakare

Sortera  

Olansi bärbar väte rik vattengenerator - levande energi vatten är rik på väte, vilket kan avlägsna reaktiva syrearter och förhindra en mängd olika sjukdomar.


Den vätska vattengeneratorn kan direkt konvertera ett dricksvatten till vätikt vatten inom 5 minuter. Den bärbara vätgasrika vattenmaskinen har en kapacitet på 500 ml. Det är lätt att använda och bära, så att du kan dricka magiskt och hälsosamt vatten när som helst och var som helst.


Orsaker till aktiv syregenerering


Enligt forskningen kan 2-5% syre producera superoxidfria radikaler med stark destruktiv effekt efter inhandningen av människokroppen. Normala celler är skadade av reaktiva syrearter, vilket därigenom accelererar åldringsprocessen.


Egenskaper av väte


  • Antioxidanter kan bara scavenge reaktiva syrearter som produceras i celler genom cellmembran.

  • Det är det minsta elementet och den enda som kan rensa de reaktiva syrearten som produceras i hjärnan genom blod-hjärnbarriären.

  • Om du tar med vätevatten, absorberas det av tarmen på en minut, och det tar ungefär 10 minuter att leverera väte till celler i alla delar av kroppen.


Olansi bärbar väte rik vattengenerator


Väte är en av de bästa naturliga antioxidanterna. Det neutraliserar reaktiva syrearter (fria radikaler) i blod och celler.


Resultaten visar att den potentiella antioxidantskapaciteten hos väteriskt vatten från SUGAWA är - 300 till - 500 mV, dvs 0 är mediet. Ju större det negativa värdet är desto starkare är antioxidantkapaciteten.


Olansi bärbara vätgasrika vattenmakarefunktioner


  • PH-värdena för råvatten (neutralt vatten), renat vatten (surt vatten), flaskvatten (delvis surt vatten) och annat vatten ändrades till svag alkalisk.

  • Vrid råsvatten till en aktiv, liten molekyl, stark antioxidant.

  • Den konventionella redoxpotentialen för råvatten är + 400 mV (genom kemisk oxidationsmetod). Efter att mobilenheten är aktiverad reduceras dess spänning till ca 300 mV. Den har stark antioxidantkapacitet och hjälper till att ta bort överskott av fria radikaler i kroppen.


Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy