Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Produkter » Vätesvattenmaskin

HANDLA EFTER KATEGORI

Vad är vätevatten?

Vätvattnet är helt enkelt rent vatten, plus ytterligare vätemolekyler.


Väte är en färglös, smaklös, icke-toxisk gas, som kombinerar med syre, kväve, kol och andra element för att bilda olika föreningar, inklusive socker och vatten (pålitlig källa).


Vattenmolekyler består av två väteatomer och en syreatom, men vissa människor hävdar att injicering av extra väte i vatten kan ge fördelar som vanligt vatten inte kan tillhandahålla.


Potentiella hälsofördelar med vätevatten


Experter tror att dricksvatten som innehåller väte kan ha några fördelar. Men många människor är inte säkra på om de är större än vanligt vatten. I allmänhet är att hålla vatten ett bra sätt att hålla sig frisk.


Många medicinska experter är överens om att mer forskning behövs för att upptäcka eller verifiera fördelar med vätevatten. Enligt preliminära studier är följande potentiella hälsofördelar:


  • Minska biverkningar från strålbehandling

  • Förbättra atletisk prestanda

  • Sjukdomsprevention


Vätvattnet hänför sig till det konventionella vattnet i vilket väte tillsätts. Enligt vissa resurser kan tillsats av väte i vatten förbättra sina antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper. Det är prydnad för sin förmåga att öka energi, sakta ner åldrandet och förbättra muskelåtervinningen efter träning.


Olansi väte vatten maskin


Olansi Vätgasvattenmaskin är ett nytt sätt att få mycket höga nivåer av molekylär väte i vårt dricksvatten. Om din kropp inte verkar behöva alkaliseringsfördelarna med en vattenjonomer, injicera helt enkelt molekylärt väte i ditt vatten och / eller inandning, det kan vara ditt bästa val. Vätesvattenmaskinen ger de terapeutiska fördelarna med molekylärt väte utan att ändra vattenets pH.


Olansi Vätgasgeneratorfunktioner:


Högkoncentration väte vattengenerator.

Molekylär väte bekämpar fria radikaler i kroppen och skyddar dina celler från effekterna av oxidativ stress.

Omedelbart generera vätevatten.

Auto rengöringsfunktion, upprätthålla hygien av väte vattengenerator.

Motor mjukstartare som förlänger systemets livslängd.

Vattenelektrolyscellsautomatisk rengöringsfunktion.

Tvåvägs magnetiska stängningskåpan, lätt att öppna för underhåll.

Vattenelektrolyscellsautomatisk detektering av onormal funktion.

Glansig paneldesign, mer deluxe.

Smart LED-konstnärlig indikator.

Intelligent kontroll, 4 funktioner i 1 Valfritt: Filter Ändra meddelande, vattenkvalitetsdetektor, läcksensor, automatisk spolning.


Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy