Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Produkter » Vätevattenmaskin

HANDLA EFTER KATEGORI

Vätevattenmaskin

Sortera  

Vad är vätevatten?

Vätvatten är helt enkelt rent vatten, plus ytterligare vätemolekyler.


Väte är en färglös, smaklös, giftfri gas, som kombineras med syre, kväve, kol och andra element för att bilda olika föreningar, inklusive socker och vatten (tillförlitlig källa).


Vattenmolekyler består av två väteatomer och en syreatom, men vissa människor hävdar att injicera extra väte i vatten kan ge fördelar som vanligt vatten inte kan ge.


Potentiella hälsofördelar med vätevatten


Experter tror att dricksvatten som innehåller väte kan ha vissa fördelar. Men många är inte säkra på om de är större än vanligt vatten. Generellt sett är att hålla vatten ett bra sätt att hålla sig friskt.


Många medicinska experter är överens om att mer forskning behövs för att upptäcka eller verifiera alla fördelar med vätevatten. Enligt preliminära studier är följande potentiella hälsofördelar:


  • Minska biverkningarna från strålterapi

  • Förbättra atletisk prestanda

  • Sjukdomsprevention


Vätvatten hänvisar till det konventionella vattnet i vilket väte tillsätts. Enligt vissa resurser kan det att lägga till väte i vatten förbättra dess antiinflammatoriska och antioxidantegenskaper. Det prövas för sin förmåga att öka energin, bromsa åldringsprocessen och förbättra muskelåtervinningen efter träning.


Olansi väte vattenmaskin


Olansi vätebeattmaskin är ett nytt sätt att få mycket höga nivåer av molekylärt väte i vårt dricksvatten. Om din kropp inte verkar behöva alkaliseringsfördelarna med en vattenjonomer, helt enkelt injicera molekylärt väte i ditt vatten och / eller inandning kan det vara ditt bästa val. Vätvattenmaskinen ger de terapeutiska fördelarna med molekylärt väte utan att förändra vattenens pH.


Olansi Väte vattengenerator Funktioner:


Högkoncentration väte vattengenerator.

Molekylära väte kämpar fria radikaler i kroppen och skyddar dina celler från effekterna av oxidativ stress.

Genererar omedelbart vätevatten.

Auto rengöringsfunktion, upprätthålla hygien för väte vattengenerator.

Motor mjuk starter som förlänger systemets livslängd.

Vattenelektrolyscell Automatisk rengöringsfunktion.

Tvåvägs magnetiskt stängningskåp, lätt att öppna för underhåll.

Vattenelektrolyscell Automatisk detektion av onormal funktion.

Glansig paneldesign, mer lyxig.

Smart LED -konstnärlig indikator.

Intelligent kontroll, 4 funktioner i 1 Valfritt: Filterändringsmeddelande, vattenkvalitetsdetektor, läcksensor, auto-spolning.


Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy