Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Banner12-min
Banner8-min
shoujibanner
shoujibanner3
baths phone banner
shoujibanner4

Varför olansi luftrenare

Vill du rengöra luften i ditt hem? Välj en kvalitetsluftrenare som arbetar för att avlägsna skadliga luftburna partiklar som damm, pollen och bakterier, så att du kan andas frisk, ren luft.
1.air purifierare + joniseringsdesign (2 i 1)
2.Kvalitet: topprankade HEPA-filter producerar ren luft
3.Effektiv: Japansk anpassad motor, tyst, spara energi
4.Quiet: 18dB ~ 55dB, kommer inte störa din sömn
5.Air Quality Sensor: Från Shinyei Kaisha (Japan)
6.Small kroppseffekt, hög CADR lågt ljud, flera kraftfulla rening, infraröd sensor korrekt, WiFi-kontroll, operation human
7.C, CB, CQC, 3c, RoHS, ERP, SGS-godkännande

Oem luftrenare

30+ år av tillverkningserfarenhet kommer från Kinas högkvalitativa ODM och OEM-luftrenare.
smart luftrenare
Smart luftrenare
Smart luftrenare är lätta att använda, ge den färskaste och mest naturliga luften och ta bort de starkaste allergenerna. Smart WiFi luftrenare för hem.
PM1.0 luftrenare
PM1.0 luftrenare
En PM1.0-luftrenare ger dig det bästa skyddet mot Finedust. Kom ihåg att ju mindre partiklarna är, desto farligare är de också.
PM 2.5 Luftrenare
PM2.5 Luftrenare
PM2.5 Luftfilter för hemmakontor, USB Personlig luft Ionizer Liten och luftrenare för rökare, ta bort PM2.5, ger dig det bästa skyddet mot Finedust.
bil luftrenare
Bil luftrenare
Olansi Car Air Purifier har ett kraftfullt, effektivt och snabbtverkande luftfiltreringssystem. USB-luftrenare, 3-i-1 hög effektivitet HEPA-filter.
Destop luftrenare
Skrivbordsluftrenare
Skrivbordsluftrenare för ditt kontor och andra små mellanslag Använd HEPA-filter, har flera hastighetsinställningar och är tillräckligt små för att passa på din arbetsyta.
Luftfuktare luftrening
Luftfuktare luftrenare
Luftfuktare lägger till fukt till luften och hjälper till att förhindra torrhet som kan orsaka irritation i kroppen. Hela hus luftrenare och luftfuktare.
Negativa jonluftrenare
Negativa jonluftrenare
Negativ syrejonluftrenare: Det är en typ av miljöoptimering elektrisk apparat som använder de negativa joner som genereras av sig för att rena, damm, deodorisera och sterilisera luften.
Liten luftrenare
Liten luftrenare
Mini luftrenare Ta bort vanliga hushållsallergener som dammmider, djurdander, mögelsporer och cigarettrök. Liten bärbar luftrenare till sovrum, kontor
Tv-luftrenare
Tv-luftrenare
Det bästa sättet att minska VOC-nivån från huset är genom ventilation och källkontroll. När dessa alternativ är begränsade kan du använda en luftrenare med en aktiv gas- och luktkontrollteknik.
HEPA luftrenare
HEPA luftrenare
Den bästa luftrenaren på marknaden är luftrenare med högeffektivt partikelformigt luft (HEPA) -filter. Effektiviteten av avlägsnande av partiklar med diameter mindre än 0,3 mikron är 99,97%.
hemluftrenare
Hemluftrenare
För att hjälpa dig att andas säkrare och friskare hemma, välj Olansi Air Purifierer som kommer att hålla din inomhusluft rena. Hela hemluftrenare, kan ta bort damm, lukt, sällskapsdjur, pollen i luften.
UVC luftrenare
UVC luftrenare
Ultraviolett luftrenare är användningen av kortvågs ultraviolett (UV-C-ljus) för att inaktivera patogener och mikroorganismer i luften, såsom mögel, bakterier och virus.

Luftrenare Tillverkare

Olansi ger alla typer av luftkvalitetsförbättringsprodukter,
Oavsett kontor, hem eller fordon, vi har den bästa lösningen.
Ny generation Miljöskydd Luftreningsteknik,
Professionell luftrenare, vald av större institutioner och organisationer

Om luftrenare

Idag spenderar vi 90% av vår tid inomhus. Enligt Världshälsoorganisationen (WHO) är föroreningsnivån för inomhusluft 2-5 gånger den av utomhusluften. Det betyder att även i ett slutet utrymme kommer luftföroreningar att orsaka en stor börda på människokroppen. Symtom på höfeber, dammallergi eller dammmittallergi kan lindras av medicinering eller av alternativa lösningar som luftrenare.

Högkvalitativ luft för allergiska patienter

Människor med allergier, särskilt dålig luftkvalitet. Men så gör barn, gravida kvinnor, äldre, människor med hjärtsjukdom och personer med andningssjukdomar. Typiska symptom inkluderar: trötthet, kliande näsa, nysning, tårar i ögon, kliande hals och svullnad, hosta och väsande, brösttäthet, urtikaria, utslag och astmaattack.

Fysiska reaktioner orsakas vanligtvis av inandning av pollen, damm, djurhår, dammmider eller andra föroreningar i luften. Dessa symtom kan behandlas med droger, och det finns många sätt att behandla: från nässpray och ögondroppar till antihistamin eller astmaspray.

Droger har emellertid ofta biverkningar, varför det rekommenderas - beroende på allvarligheten av allergin - att använda hembehandlingar och inomhusalternativ, såsom luftrenare, för att lindra problemet.

Förbättra livskvaliteten

Förutom narkotikabehandling finns det familjebehandlingar som pungent ingefära vatten, vitamin C, saltlösning och homeopatiska läkemedel. För inomhus finns det en annan rekommenderad effektiv lösning: luftrenare. Luftrenaren är en typ av anordning för inandning av förorenad luft, med ett filtersystem för att filtrera partiklar, pollen, allergener, lukt och flyktiga organiska föreningar i luften. Renad luft släpps ut i rummet. Med Stadler form av luftrenare kan du se en bestående förbättring av din livskvalitet och slutligen börja andas lätt.

Fördelar med den bästa renade luften

 • En bättre känsla av lycka- Att avlägsna föroreningar från luften, vilket reducerar bördan på människokroppen - leder till en större känsla av lycka i det dagliga livet.
 • Färre allergier- Minskad eller helt undvikit - Patienter med astma eller allergier kan andas enkelt.
 • Frisk inomhusluft- Inomhusluft ser friska, renare och trevligare att andas - frisk luft för ett hälsosamt liv.
 • Var aktiv och effektiv- Minska tecken på trötthet och ouppmärksamhet - förbättra effektiviteten på jobbet och i strävan efter hobbyer.
 • Luktborttagning- Matlagningslukt och lukt från andra källor kan tas bort snabbt och effektivt.
 • Fri andning- Lättnad av symptom på andningssjukdomar.

Ytterligare virusskydd

Coronavirus-pandemin har visat sig återigen att luftkvaliteten är mycket viktig för vår hälsa. Virus som SARS-COV-2 Fäst på partiklar och håll dig i luften under lång tid. Luftrenaren kan hjälpa till att filtrera viruspartikelförpackningen i luften, vilket reducerar virusbelastningen. Det är mycket viktigt att regelbundet ändra luftrenaren för att få den bästa filtreringsprestandan. Luftrenare ger emellertid inte 100% virusskydd. Vanliga regler som frekvent handtvätt eller socialt avstånd är fortfarande obligatoriska, och masker är meningsfulla.

Vad filtreras ut ur luften?

 • Bakterier och virus
 • Rök och tobak
 • Formaldehyd
 • Ozon
 • Dammkvalster
 • Dåliga luktar
 • Djurhår
 • Damm
 • Flyktiga organiska föreningar (VOC)
 • Forma
 • Pollen

4 tips för att köpa en luftrenare

Jag vet storleken på ditt rum

Inte alla enheter är lämplig för alla rumstorlek, varför det är viktigt att veta rumstorleken din luftrenare kommer att använda. Ju större rummet, desto mer kraftfullare behöver din utrustning vara. Ett sätt att bestämma hur kraftfull en enhet är är att observera CADR-värdet: Detta representerar mängden ren luft som produceras. Så ju större rummet är, ju högre CADR-värdet behövs. Många tillverkare anger också lämpligt M2-nummer.

2 Välj din favoritteknik

Det finns två olika typer av teknik att välja mellan: högeffektiv luftfilter och elektrostatiska filter. Även om dessa två filter kan filtrera partiklar, virus, pollen etc. i luften ligger skillnaden mellan dem på det sätt de bibehålls. HEPA-filter måste bytas ut regelbundet, vilket kan ske snabbt och enkelt med lite ansträngning. Det elektrostatiska filtret i sig kan rengöras, vilket måste utföras regelbundet. Som ett resultat producerar det mindre avfall, men det kräver viss ansträngning.

Tre. Behöver jag ett aktivt kolfilter?

Endast aktiverat kolfilter kan ta bort obehaglig lukt och gas i luften. Luftrenaren utan aktiverat kolfilter kan inte avlägsna den obehagliga lukten och gasen i luften på ett tillförlitligt sätt. Ju mer aktiverat kol i filtret, desto mer effektivt kan det ta bort lukt och gas i luften. Ju tyngre det aktiverade kolfiltret är, desto mer aktiverat kol det innehåller, desto mer gaser och luktar absorberar det.

Titta på ljudnivån

En annan viktig indikator är ljudnivå. Ingen gillar bullriga utrustning, speciellt om din luftrenare kommer att användas i vardagsrummet eller sovrummet, är det värt en titt på de decibel som kommer att genereras. Det är viktigt att enheten är tyst vid låga inställningar. Luftrenaren ska vara hela tiden, för det här är det enda sättet att rena luften effektivt. Så det viktigaste är att de är tyst i en låg inställning så att de inte störa dig eller förhindra dig från att få en bra sömn.
VAD GJORDE VI
Luftrenare Nyheter och evenemang
Olansi water purifier manufacturer (21).jpg
Bästa topp 10 HEPA Filter Air Purifier -tillverkare och företag i Thailand för PM 25

Bästa topp 10 HEPA -filterluftrenare Tillverkare och företag i Thailand för PM 25 i världen för att bekämpa luftföroreningar och öka inomhusluftens toppkvalitet står luftrengöringsmedel som viktiga vårdnadshavare. I Thailand, där urbanisering och automatisering vanligtvis resulterar i luftpremiehinder,

READ MORE
2024-05-15
Luftrenare fabrik
Olansi china air purifier factory (1).jpg
Hur man väljer den bästa bärbara luftrenare leverantören Filippinerna

Hur man väljer den bästa bärbara luftrenare leverantören Philippinesthe Fördelar som en luftreningsanordning kan göra det möjligt för dig att uppleva är för svåra att ignorera. Dessa kan bli av med damm, rök, djurlukt, dander, virus, VOC, och många andra skadliga föroreningar i din luft. Generellt spea

READ MORE
2022-04-13
Luftrenare fabrik
Olansi Air Purifier Supplier (15).jpg
Bästa bärbara luftrenare med hjul och luftfuktare recensioner för lägenhet

Bästa bärbara luftrenare med hjul och luftfuktare recensioner för lägenheter har upptäckts att många inte vet att det är möjligt att använda luftrenare med luftfuktare tillsammans. Vissa tror även att båda utför liknande funktioner. Detta är inte sant på något sätt. Om du verkligen är SERIOU

READ MORE
2022-03-14
Luftrenare fabrik
Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy