Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet

Ole

Vi är engagerade i att bli världens ledande tillverkade
av miljövänliga hushållsapparater.

Idéer för hälsa

Olansi Healthcare Co, Ltd (Guangzhou Olansi vattenreningsutrustning Co. Ltd) är ett högteknologiskt innovationsbaserat företag, grundat 2009, med fokus på forskning och utveckling, produktion, försäljning och service av friska hushållsapprodukter, inklusive luft Rengöringsmedel, vattenrenare, vätgasmaskiner och så vidare. Olansi är engagerad i att använda vetenskap och teknik för att skapa ett hälsosamt, vackert och högkvalitativt liv för konsumenter. Vårt företag vann titeln High-Tech Enterprise i Guangdong-provinsen och många utmärkelser som de 10 bästa professionella varumärkena i Kina Miljö Elektriska apparater (luftrenare) 2017. År 2020, den 40000 kvadratmeter industriparken byggd av Olansi i Lanhe Town, Nansha District Guangzhou, satts.

Genom att följa begreppet grön teknik har Olansi varit engagerad i att främja iteration och tillämpning av miljö- och hälsoteknik. För närvarande har den mer än 100 tekniska patent, tre stora vetenskapliga forskningsplattformar och mer än 60 000 kvadratmeter modern företags kontorsproduktionsbas.

Dess oberoende forsknings- och utvecklingsprodukter är luftrenare serie, vattenrenare serie, väte-rik vatten serie, frukt och grönsaker steriliserande maskin serie och skönhet fysioterapi instrument serie. Med Excelsior-tillverkningsprocessen skapar vi utmärkta kvalitetsprodukter.

Med ett Stronp R & D-team utvecklar Olansi mer än 10 nya produktlinjer varje år. Produkterna fortsätter att expandera, vilket kommer att täcka miljöskydd, medicinsk behandling, skönhet, hälsa, smarta hem och andra hälsokostnader.

Vår verksamhet omfattar över hela världen, och våra produkter säljs till städerna i Europa, Sydamerika, Sydostasien och mer än 30 provinser av Kina. Vi har etablerat kooperativa förbindelser med många företag.

Kvalifikationsrapporter

Utvärderingscenter

Utvärderingscenteret är en produktforsknings- och prestationsutvärderingsplattform som är byggd av Olansi, som täcker ett område på 450 m2, med 11 laboratorier och mer än 100 instrument och utrustning. Produkttestkapaciteten överensstämmer med standarderna för auktoritativa testinstitut. Säkerställa produktkvalitet och prestanda.

Utvärderingscenter

Det finns 12 formsprutningsmaskiner i injektionsverkstaden, med den största 780T. Alla formsprutningsdelar produceras av oss själva, så att de strukturella delarna av produkterna kan övervakas och kontrolleras, och produktkvaliteten kan garanteras från källan. Vi har självständiga formprocessfördelar och rik erfarenhet för att säkerställa formens kvalitet, precision och liv. Från formdesignen, tillverkning, testning, för att felsöka systematisk drift, tillhandahåller vi hela industrikedjan för OEM / IDM-kunder.

Monteringsverkstad

Olansi introducerar internationell avancerad produktionsutrustning, vilket skapar dammfri produktionsverkstad, livsmedelsklassig ren miljö och fina kvalitetsprodukter från Olansi.

Kvalitetsövervakning

Vi genomför strikt certifieringen av Olansi ISO9001: 2015 kvalitetsstyrningssystem. Med självutvecklat ERP-produktionshanteringssystem och standardiserad produktionsprocess kan vi genomföra hela processövervakningen på råmaterialkvalitet, produktionshantering och produktkvalitet. Vi genomför mätbar och kontrollerbar förvaltning i varje process, och låt vetenskapliga data standardisera processen, för att säkerställa en utmärkt kvalitet på varje produkt.

Exihibition

Samarbetsproducenter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy