Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Produkter » Vätskansinhalationsmaskin

Olansi Väteinhalationsmaskin, väteansökningsmaskin

Maskinmodell: H300
Nominell effekt: 140W
Spänning: AC220V / 50Hz
Utgångstryck: 0,2MPAH
Tillgängligt vatten: rent vatten / destillerat vatten
Väteflöde: 300 ml / min ± 5%
Färg: Gyllene, Blå, Vit
Nettovikt: 3,5 kg
Produktstorlek: 282x221x375mm

Varför olansi väteinhalationsmaskin

Olansi Healthcare Co, Ltd är en främsta högteknologisk frisk och miljövänlig fabrik för renare.

Olansi har hittat Ed 2009, över 10 års erfarenhet OEM ODM, med ett integrerat forsknings- och utvecklingsprogram. Våra aktiviteter omfattar forskning, utveckling, injektion, montering, försäljning och efter försäljning. Vi är en ren källa till kvalitetslösning av luftrenare, vattenrenare, vätgasvattentillverkare och andra heathvårdsprodukter. Vi har 25 design patent. Nu är Olansi en av Kinas topp 5 största OEM-reningsprodukter. Vi säljer till över 20 länder och viktiga marknader och årsomsättning är över 100 miljoner dollar.

Fördelarna med väte

1. förlänga livet
Studier har funnit att dricksvätskan under lång tid kommer att leda till längre livslängd.

2. Whiten och ta bort fräschen
Långfristig andning av väte och drickning av drogenvatten kan effektivt förbättra hudens elasticitet minska fläckar och göra huden ljusare och mer anbud.

3. Förbättra immuniteten
Andning väte kan effektivt främja syntesen av humant fibroblastkollagen, avlägsna skadliga fria radikaler, hämma keratinocyternas död och förbättra human immunitet.

4. Anti-oxidation
Långfristig andning av väte kan öka kroppens antioxidanter, varigenom det maligna aktiva syre i kroppen och hjälper till att reparera humana celler.

5. Lossa trötthet
Långfristig andning av väte kan främja metabolism och lindra trötthet.

6. Hjälp sova
Långfristig andning av väte kan lindra trötthet och hjälp sova.

Olansi väteinandning maskinsäkerhet

Du kan vara bekant med vätevatten eller har hört talas om vätgasgenerator. Även om vätevatten är absolut ett vanligt sätt att konsumera väte, med användning av vätehalator för att andas med väte är en annan vanlig transportmekanism. Väte är en kraftfull cellsignalmolekyl med starka antioxidant- och antiinflammatoriska egenskaper. Inhaling väte med vätebehandlingsmaskin kan göra denna kraftfulla molekyl spridda till hela kroppen snabbt, och det används allmänt för att behandla olika hälsoförhållanden.

Vätehalation har visat sig ha många hälsofördelar och har visat sig vara allmänt säker i ett stort antal humana och djurstudier. Faktum är att US Food and Drug Administration (FDA) har godkänt gras (allmänt ansedd säkra) tillstånd av väte. På 1940-talet fanns det ingen rapport om de toxiska effekterna av vätekonsumtion.

Vätgas är helt naturligt - i själva verket gör vi upp till 10 liter väte om dagen i tjocktarmen (faktiskt bakterier i tarmen). Det är en av anledningarna till att vätebehandling är så effektiv - vi har erkänt det på cellulär nivå.

Emellertid är inte alla väteabsorptionsanordningar lika. Är din vätegenerator säker?

En av de saker som verkligen sätter upp den viktiga reaktionen Vätskammaren är vårt engagemang för säkerhet.
Olansi är faktiskt en av de största väteabsorptionsutrustningstillverkarna i världen, och vital reaktion är deras enda distributör i Nordamerika.
Olansiy-vätehalatorn har noggrant kalibrerats för att upprätthålla en relativt låg vätgasutgång. Vår enhet kommer att producera 2-6% väte, beroende på modell. Dessa maskiner har en inre sensor som håller vätekoncentrationen under 10%.

10% är ett mycket viktigt tröskelvärde.

En ny studie i Journal of Medical Gas Research visar att en vätehalator som producerar mer än 10% väte har en allvarlig explosionsrisk. Forskning visar att väte med koncentration mer än 15% kommer att explodera, vilket orsakar \"allvarliga skador\" till användare.

Forskning visar att mer väte är bättre än en viss punkt. Till exempel är förbrukande 99% väte och 5% väte inte bra. Tvärtom, det som är viktigt är dosfrekvensen. Det är bättre att använda låga procentuella enheter oftare än höga utmatningsenheter.

Vår kliniska modell toppade vid vävnadsmättnad på 30 minuter - när vävnaden mättades, skulle det inte göra något bra att lägga till mer väte.

Den verkliga anledningen till att dessa företag säljer högavkastningsvätska är att de är mycket billigare att göra. Många av dem är faktiskt renoverade svetsutrustning. ingen skojar. De använder bara andningsskydd i stället för tändare.

Om du köper en av dessa High Output-väteenheter för ditt hem eller klinik, vänligen kontakta din försäkringsleverantör. Dessa maskiner är farliga och har en hög risk för ansvar.

Dessutom kan dessa höga utgående väteinhalatorer kväva på grund av brist på syre. Om du andas med 99% väte, andas du mindre syre i luften. I motsats härtill blandar den vitala reaktionsväteinhalatorn det väte som används för inandning med den omgivande luften, så vid användning av den vitala reaktionsvätskansinhalatorn kan du få 98% - 94% av den normala luften, medan i några andra alternativ, endast 1% av den normala luften.
Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy