Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Produkter » Vattenrenare » UF vattenrenare

HANDLA EFTER KATEGORI

UF vattenrenare

Sortera  

Vad är UF vattenrenare?


Skillnaden mellan UV och UF är att UF-tekniken fungerar utan el. Det tar bort suspenderade fasta ämnen, större partiklar och molekyler från vatten genom ett ihåligt membran. Vattenrenaren kan döda bakterier och mikroorganismer, men tar inte bort upplösta fasta ämnen. Till skillnad från ro-renare kan det inte konvertera hårt vatten till mjukt vatten. Den bästa drickupplevelsen är att använda en omvänd osmos ultraviolett vattenrenare med ultrafiltrering, speciellt när du inte är säker på TDS-nivå i vattnet.


Är UF vattenrenare säker?


Ultrafiltreringsmembranet är liten i storlek och har förmågan att filtrera damm och andra partiklar, för att säkerställa att dricksvatten är. Det enda problemet med UF-vattenrenare är att om det finns skadligt upplöst salt i vattnet, kan det inte filtreras ut.


Olansi UF vattenrenare


Ultrafiltrering eller ultrafiltrering är ett avancerat filter, vilket kan eliminera de minsta bakterierna, dammpartiklarna eller föroreningar i vatten. En av de viktigaste fördelarna med att ha en UF-vattenrenare är att det fungerar även utan el och tar bort alla mikroorganismer från dricksvatten. Olansy UF vattenrenare har många funktioner, vilket hjälper till att hålla vattnet rent och fritt från virus. De är lätta, så de kan transporteras var som helst. Deras lagringskapacitet sträcker sig från 9 till 22 liter, så vatten kan lätt vara två till fem dagar. Några andra specifikationer som ingår i dessa vattenfilter innefattar icke bräcklig plastkropp, nederbördsfilter, kolfilter etc.

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy