Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Överväganden att göra när man köper en luftrenare från Kina Factory

Överväganden att göra när man köper en luftrenare från Kina Factory

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-05-24      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Överväganden att göra när man köper en luftrenare från Kina Factory

Överväganden att göra när man köper en luftrenare från Kina Factory

Luftrenarehar blivit en nödvändighet i de flesta hushåll, särskilt för människor som upprätthåller ett hälsosamt liv. Att välja rätt luftrenare gör det möjligt för ett hem att vara fri från patogener som potentiellt kan skada hälsan.


Det finns många typer av luftrenare som man kan välja mellan. Det finns PM2.5 luftrenare, skrivbordsluftrenare, UVC och negativa jonrenare. Vissa renare behöver ha filtren ersatt efter en viss period. Ändra filtren kan göras sex månader eller ett år när de är pläterade. Om luftfiltret använder aktivt kol måste det ändras efter var tredje månad.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (80)

Många enheter kommer vanligtvis med en indikator som visar exakt när du ska ändra saker eller rengöra dem om de kan rengöras. Det finns så många filter tillgängliga på marknaden. De med kol som används för att avlägsna lukt tenderar att kosta mer. Det är viktigt att överväga certifieringarna också. Luftrenare arbetar vanligtvis hela dagen och natten. Det innebär att de ska vara effektiva, och man måste överväga om de är energieffektiva eller inte.


Några av de saker att tänka på när du får en Olansi Air Purifier inkluderar:

• Rumstorlek: Det är viktigt att överväga om hemluftrenaren kan hantera din rumsstorlek. Överväga betyget påNegativ jonluftrenare. Överväga att dimensionera modellen upp och överväga vid vilken tid som renaren är avsedd att användas.

• Buller: En luftrenare bedöms inte endast av prestanda. Man måste överväga hur bra man kan leva med den. Eftersom maskinerna behöver användas allting är det idealiskt för dem att vara så tysta som möjligt. Bullerbedömningen ska vara omkring 50. Detta är runt den typ av buller som ett kylskåp gör. De flesta tillverkare inkluderar dessa uppgifter om förpackningen eller deras webbplatser. Det är vettigt att hitta några av de bästa sätten på vilket ljud kan minskas. Att vrida renaren till den högsta inställningen när man inte är runt och slår ner den när du är nära är ett bra sätt att minska bullret. Det kan också vara tillrådligt att få en HEPA luftrenare menat för större rum i ett mycket mindre rum. I det här fallet, även vid låga hastigheter, tenderar filtret att filtrera mer luft.

• Funktioner: Vissa funktioner gör en luftrenare en av tillägget till ditt utrymme. En av de saker som ska överväga är typen av filter. När filtret är tvättbart betyder det att man sparar mer tid. När återanvändbara filter används, filtrerar de stora partiklar innan de kommer till det primära filtret. Detta verkar förlänga huvudfiltrets livslängd samtidigt som man sparar pengar på att köpa filter.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (79)

Olansi luftrenareär några av de bästa på marknaden. Det finns olika luftfilterkategorier tillgängliga på marknaden. Dessa inkluderar UVC och HEPA luftrenare. Stor omsorg bör vidtas när man får ett hemluftsrengörare för att garantera att det fungerar enligt förväntningarna.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy