Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Använda Olansi Kina HEPA luftrenare på rätt sätt

Använda Olansi Kina HEPA luftrenare på rätt sätt

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-07-07      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Använda Olansi Kina HEPA luftrenare på rätt sätt

Använda Olansi Kina HEPA luftrenare på rätt sätt

Luftkvaliteten är kritisk idag än någonsin tidigare på grund av luftburna sjukdomar som står inför världen, inklusive coronavirus. De flesta regeringar förespråkar effektiv och noggrann handtvätt efter kontakt med ytor, bärmasker, sanering och undviker trånga utrymmen.


När det är i ett sluten utrymme, rekommenderas att luft hålls strömmande för att undvika korskontaminering. I fall där man inte är i stånd att ventilera rum, kan det vara klokt att installeraKina luftrenareför att förbättra luftkvaliteten inom ett rum.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (65)

Olansi luftrenare ska placeras inom rum med mest trafik. Det är där de flesta föroreningsväskor är bundna. De bör också placeras i utrymmen där människor spenderar större delen av sin tid, som de levande områdena och sovrummen. Förbättrad luftkvalitet bidrar till att minska risken för infektion och förbättrar hälsan, eftersom många andra föroreningar elimineras.


Friska luftkonditioneringsapparater har använts under lång tid, men luftrenare tenderar att få en ny revolution som är bekväm och lätt att använda. Det är viktigt att förstå hur en luftrenare kan användas korrekt för att förbättra luftkvaliteten och skydda livet på bästa möjliga sätt.


På marknaden idag är de flesta kina luftrenare filterrening. Principen bakom maskinerna är att fläta luft i maskinen och sedan sätta den genom ett luftfilter och släppa den. De flesta gånger har HEPA-luftrenare filteröppningar som är mindre än den mikrobiella diametern. Detta är det som underlättar absorptionen. Det här är det som gör högkvalitativa HEPA-filter så populära eftersom de tenderar att ha en högre filtreringskapacitet. De tenderar också att ha en högre vindmotstånd.


Det finns olika typer avHEPA luftrenare, med den huvudsakliga skillnaden är kvaliteten på luftfiltret. Det finns vissa filter som har verifierats för att hantera virus, såsom H1N1, vilket är nästan detsamma som koronaviruset. Det betyder att det finns en hög chans för hemrenaren som handlar om det nya viruset.


Det finns också PM2.5 renare som tacklar PM2.5 föroreningar. Oavsett vilket luftrenare som är vald, hjälper det till att säkerställa att den är placerad i bästa position. Om det är möjligt borde maskinen vara mitt i rummet. Det är inte klokt att ha renaren mot väggar och andra föremål. Detta underlättar smidigt luftflöde in och ut ur maskinen.


Undvik föremål med vatten eller luftfuktare. Detta eliminerar chanserna att luft komma in i luftrenaren. Ångan kan orsaka skador på den negativa jonluftrenaren, vilket inte är bra. Elektrisk chock kan också hända.


Under normal drift av hemluftsrengöringsmedel är det bäst att ha det bifogade utrymmet. Korrekt ventilation möjliggör cirkulation av luft. När fönster och dörrar är öppna är det inte alltid lämpligt att lämna renaren på när reningseffekten minskas vid en sådan tidpunkt.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (27)

När det inte används, se till att din UVC-luftrenaren är urkopplad, speciellt när det inte finns någon plan för att använda den inom en snar framtid. Välj högkvalitativskrivbordsluftrenareoch hemluftrenare från Olansi.


Det finns en rad produkter att lära sig mer om och välja mellan. För mer om Olansi Kina HEPA luftrenare kan du besöka Olansi Kina påhttps://www.olansifr.comför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy