Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Att välja en idealisk luftrenare i Filippinerna som är säker för barn i alla åldrar i skolans klassrum

Att välja en idealisk luftrenare i Filippinerna som är säker för barn i alla åldrar i skolans klassrum

Visningar:1     Författare:Kina Luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-09-30      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Att välja en idealisk luftrenare i Filippinerna som är säker för barn i alla åldrar i skolans klassrum

Att välja en idealisk luftrenare i Filippinerna som är säker för barn i alla åldrar i skolans klassrum

Luftkvaliteten har blivit en stor fråga, särskilt i tätorter där föroreningar är så höga.Barns immunitet är mycket låg, varför de påverkas mest av förändringar i miljön, inklusive förändringar i luftkvaliteten.Det finns risk för att ett barn blir astmatiskt och en mängd andra effekter som kan komma från fina partiklar, gaser och kemikalier.

Olansi luftrenare leverantörer (5)

I ett hus med ett barn eller barn som väljer enfilippinernas luftrenarebör göras med extra försiktighet.Det är viktigt att se till att det valda alternativet inte avger ozongas vilket kan vara mycket skadligt.Det är också viktigt att se till att den valda renaren kan ta bort alla slags gaser och fasta ämnen från luften.


De vanligaste föroreningarna i inomhusluften inkluderar flyktiga organiska föreningar, svaveldioxid, bensen och formaldehyd.Det kan också finnas ultrafina partiklar i luften, inklusive sot, rök, allergener av dammkvalster, virus, bakterier, husdjur, delf och så vidare.Valet en bör matcha den typ av föroreningar som måste elimineras från luften samtidigt som de är säkra att använda runt barn.


Typ av filtrering att hålla utkik efter

För att vara på den säkra sidan är det vettigt att nöja sig med ett alternativ med kemisk och HEPA -filtrering.Vanligtvis kanske inte ens en bra HEPA -luftrenare är den bästa och hanterar inte effektivt borttagning av fasta partiklar.Det får inte förstöra kemiska gaser, som är mycket skadliga för andningsorganen, särskilt hos barn.


Det är vettigt att hitta en Olansi -luftrenare som kombinerar kemisk filtrering och HEPA -filtrering.Detta säkerställer att luftrenaren också fångar upp gaser och fasta ämnen.


Vilken typ av luft utsätts barn för?

Medan HEPA luftrenare ochUVC luftrenarekan vara bra på att rengöra luften, är det viktigt att notera att föroreningskällor kan elimineras från hemmet redan innan luftreningssystem installeras.Alla luftburna faror i hemmet måste identifieras och elimineras helt eftersom de kan skada barn.


Det finns testkit som kan underlätta inomhusluftstestning för att ta reda på vilken typ av föroreningar som finns inom.Genom att känna till toxinernas källor blir det mycket lättare att kontrollera dem, och det blir möjligt att skapa ett mycket hälsosamt hem för barn och familjen som helhet.


Försiktighetsåtgärd

Många av de billiga luftrenarna är ofta utrustade med HEPA-filter som är undermåliga.De marknadsförs starkt med påståenden som bara är teoretiska och utan korrekt testning.


De flesta påståenden om effektivitet står inte för några läckor som eventuellt kan uppstå mellan filterramen och huset.Av denna anledning äventyras luftkvaliteten kraftigt.

Olansi luftrenare leverantörer (11)

Den bästa lösningen är att arbeta med ett känt filippinerligt luftreningsföretag.Olansi luftrenare har stått tidstestet.Denna tillverkare av luftrenare har funnits på marknaden i över ett decennium nu och erbjuder några av de bästa lösningarna för att säkerställa att barn håller sig trygga i hemmiljön.luftrenare i Filippinernasom är säkert för barn i alla åldrar i skolans klassrum, kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy