Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Bästa Hepa tystaste luftrenare syfte för att hantera industrialisering och urbana luftföroreningar

Bästa Hepa tystaste luftrenare syfte för att hantera industrialisering och urbana luftföroreningar

Visningar:13     Författare:Kina Luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-10-11      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Bästa Hepa tystaste luftrenare syfte för att hantera industrialisering och urbana luftföroreningar

Bästa Hepa tystaste luftrenare syfte för att hantera industrialisering och urbana luftföroreningar

Luftföroreningar kan inte längre ignoreras, särskilt på grund av de många negativa effekter som det har över hela världen.Inom hem finns så många gifter, och det finns gaser och giftiga kemikalier som kan komma som ett resultat av förhållanden, material och föremål runt hemmet.Platsen kan i hög grad påverka nivån och typen av luftföroreningar som finns inom ett visst utrymme.


I hög trafik och tätorter kan snog och fordonsavgaser försämra kvaliteten på inomhusluften, vilket kan leda till många andningssjukdomar.Koncentrationen av olika typer av föroreningar kan också skilja sig mycket.Den mest utbredda typen av faror är förbränningspartiklar och marknära ozon.

Olansi Kina luftrenare fabrik (3)

Vanliga föroreningar

I stadsmiljöer är vissa föroreningar vanligare än andra.Några av de föroreningar som påträffas i sådana områden inkluderar bly, kolmonoxid, svaveldioxid och kväveoxider.


Stadsföroreningar från industriell verksamhet och förbränningsmotorer ökar fallet med avvikelser under normal utveckling.Fall av andningsproblem är också mycket höga i sådana fall.Det är klart att när man bor i områden med hög trafik finns det en chans att hälsan påverkas negativt.Detta händer för människor i alla åldrar och särskilt äldre och barn.


Hälsoeffekter som människor kan få

Några vanliga möjliga hälsoeffekter kan uppstå till följd av luftföroreningar.De inkluderar en högre risk för hjärtsjukdomar, minskad lungstorlek, lungfunktion, särskilt hos barn, låg födelsetal och förlossningar före förtid och för tidiga dödsfall på grund av cirkulationssjukdomar.


Många andra problem kan uppstå, vilket visar hur viktigt det är att upprätthålla renheten i inomhusluften egentligen.


Vem är mest sårbar?

Olansi luftrenareär utformade för att skydda hälsa och liv.Spädbarn och barn är mycket sårbara när det gäller föroreningar.De är sårbara för föroreningar inomhus och utomhus.


Barn och spädbarn har en större celldelningsgrad och deras immunsystem är inte väl utvecklade.Detta innebär att cellskador orsakade av föroreningar inte kan förebyggas eller repareras på ett adekvat sätt.Det är detta som orsakar onormal utveckling.


Immunsystemet, andningssystemen och neurologiska systemen utvecklas fortfarande hos små barn och spädbarn.Det betyder att de är mottagliga för skador som kan vara livslånga på grund av inandning av förorenad luft.


Barn har en högre andningsfrekvens och en liten kroppsmassa.Detta gör toxininhalation till en allvarlig sak med allvarliga konsekvenser.

Olansi luftrenare leverantörer (17)

För att skydda barn och alla andra i ett hushåll är det nödvändigt att hitta den bästa HEPA -luftrenaren eller UVC -luftrenaren.Detta bör hämtas från några av de största marknadsaktörerna som Olansi.Detta företag har funnits länge, och de produkter som erbjuds är pålitliga och hållbara.

Luftreningsfabriken följer några strikta regler och har den bästa utrustningen och know-how för att skapa de bästa luftrenarna.Om man har spädbarn eller barn i hemmet är det viktigt att eliminera källan, så föroreningar avlägsnas genom adekvat rening. För mer om bästa Hepa tystasteluftrenaresyfte för att hantera industrialisering och luftföroreningar i städerna kan du besökaOlansi Kina https://www.olansichina.com/air-purification.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy