Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Bästa bärbara mini -skrivbordet UVC Nano luftrenare för Covid med H13 Hepa -filter för kontorsbord

Bästa bärbara mini -skrivbordet UVC Nano luftrenare för Covid med H13 Hepa -filter för kontorsbord

Visningar:4     Författare:Kina Luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-09-23      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Bästa bärbara mini -skrivbordet UVC Nano luftrenare för Covid med H13 Hepa -filter för kontorsbord

Bästa bärbara mini -skrivbordet UVC Nano luftrenare för Covid med H13 Hepa -filter för kontorsbord

För att få det bästa av någonKina luftrenareeller någon form av luftreningsanordning måste du vara så kreativ som möjligt.Detta är särskilt uppenbart när du försöker spela förmyndare för ett företag som tillverkar enheter som kan monteras på kontorsbord.Detta är inte så enkelt som du kanske tror.Innan du skyddar någon tillverkare av luftrenare för sådana ändamål finns det några faktorer som du måste ta på allvar.


Du kan sluta lägga en fruktansvärt snygg luftrenare från Kina i ditt skrivbord.Detta kommer bara att göra att ditt utrymme ser mindre tilltalande ut.Vill du veta problemet?Du måste söka efter den perfekta luftreningsanordningen bland hundratals.Detta är en uppgift som alltid kommer att visa sig vara mycket skrämmande i många avseenden.

Olansi Kina luftrenare fabrik (4)

Här är den enda vägen ut

Huvudsyftet med denna artikel är att avslöja de bästa luftrenarna för ditt kontorsbord.Tro det eller ej, dessa enheter har gjort en enorm skillnad när de väl installerats på kontor.Det handlar om att välja rätt leverantör av luftrenare bland de olika alternativen som du kommer att stöta på i det här inlägget.


GermGuardian AC4100

När du ser denna luftrenare till en början kommer du att tänka på något.Detta är det faktum att det ser ut som en subwoofer.Du är inte långt från sanningen eftersom den gör det.Det är en 3-i-1 luftrenare för kontorsbord som har byggts av en luftrenare tillverkare med stamtavla.Dessluftreningsfabrikligger i Euclid, Ohio.En av fördelarna med att använda den här enheten genom åren är att den erbjuder användarna bra valuta för pengarna.Ditt fall kommer inte att vara annorlunda.


Den har 3 uppsättningar filter för att säkerställa att ditt kontor rengörs noggrant och perfekt.Dessa är HEPA -filter, förfilter och aktivt kolfilter.För att säkerställa att HEPA -filtret håller som förväntat kommer förfiltret att göra ett bra jobb med att filtrera stora partiklar.Den levereras också med UV-C-glödlampa för eliminering av bakterier och mögelsporer.I ett nötskal, om du har ett kontor som mäter upp till 78sqft, är detta rätt luftreningsanordning att använda.


Några fördelar är:

• Den har UV-C-ljus för att säkerställa att mikroorganismer elimineras

• HEPA -filtret är mycket effektivt för att fånga husdjur, damm och allergen

• Dess design är kompakt och snygg

• Det kan fånga upp till 99,97% skadliga partiklar på ett kontor

• Och många andra


Medicinera MA-14

Det är något som de flesta affärsmän inte känner till.Detta är det faktum att fler kunder kan bero på om deras kontor är rena eller inte.Naturligtvis skulle ingen potentiell kund vilja bo på en plats där luften är förorenad.Det finns ingen anledning att oroa sig med en kraftfull enhet som Medify MA-14.Detta är ett premiumfilter som har hjälpt många kontor att hålla sig rena.DettaKina luftrenarekan rengöra ditt kontor noggrant utan kompromisser.Inom några minuter är luften på ditt kontor hälsosam för kunderna att förbli bekväma.


Med tanke på att dess luftreningsfabrik fungerar från Kina kan du alltid satsa på att det är en mycket prisvärd enhet.Det finns ingen anledning att oroa sig eftersom ingenting äventyras när det gäller dess effektivitet.För ett utrymme på 117sqft kan Medify MA-14 få sådana rengjorda inom 15 minuter.Om ditt utrymme är 200sqft eller 400sqft, kommer det att rengöras inom 30 minuter respektive 1 timme.


Några fördelar listas nedan:

• Det kan filtrera din förorenade och förorenade luft effektivt

• Det är perfekt för skrivbord på grund av hur det har utformats

• Filtren kan enkelt bytas

• Den är enkel att använda

• Det har H13 HEPA -filter (medicinsk kvalitet)

• Och andra


Partu HEPA BS-03

Partu HEPA luftreningsenhet är ett annat kraftfullt sätt att rengöra luften på ditt kontor utan att ta plats eftersom det är en enhet som kan användas på kontorsbordet.Förutom att den är kompakt kan dess design vara väldigt iögonfallande.Denna leverantör av luftrenare har alltid varit känd för att möta behoven genom åren.Det överlevererar därför sina påståenden därför alltid att lita på.Dess filter kan hjälpa till att fånga upp lukt, mjäll, pollen, rök och damm.Partu HEPA BS-03 är definitivt en luftrenare i Kina som är värd att använda på kontor.


Detta företag driver sinluftreningsfabrik i Kina.En anledning till att HEPA BS-03 rekommenderas starkt är dess ljudnivå.Naturligtvis är kontoret en plats där buller inte är tillåtet och denna luftrenare i Kina har lyckats uppfylla ett sådant villkor.Du kommer knappt att märka att det fungerar.


Dess fördelar listas nedan:

• För att volymen och hastigheten ska kunna kontrolleras har den 3fan -inställningar

• Den har en doftsvamp

• Den har utformats på ett kompakt sätt

• Det är 100% säkert att använda

• Och andra


OLS-K08 Olansi luftrenare

DettaOlansi luftrenareär imponerande.Precis som andra ovan kan denna luftrenare i Kina göra en enorm skillnad.Det kanske inte är en enhet som kan placeras ovanpå kontorsbord.Men det betyder inte att det inte kommer att göra ett effektivt jobb.Med tanke på dess senaste funktioner och funktioner kommer skadliga luftburna partiklar definitivt att elimineras.


Detta kommer faktiskt med 6 faser för effektiv luftrening.Den har också en sensor för att upptäcka damm på ditt kontor.Det bästa är att trots sin storlek och kapacitet är dess ljudgenerering mycket minimal.Om du letar efter något som kan erbjuda mer än vad vanliga kontorsluftrenare gör, behöver du inte oroa dig eftersom Olansi luftrenare hjälper.

Olansi Kina luftrenare fabrik (2)

Slutsats

Ovanstående luftrenare har upptäckts vara perfekta för kontor och andra kommersiella utrymmen.De har vad som krävs för att möta dina behov och förväntningar.Välj bara en av dem och kontakta luftreningsfabriken som ansvarar för dess produktion.Du kommer att bli imponerad av deras funktioner.För mer om bästa bärbara mini -stationära UVC -nanoluftrenare för Covid med H13 hepafilterför kontorsdisk kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/för mer information.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy