Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Bästa medicinskt UVC-luftrenare med HEPA-filter och UV-ljus och deras effektivitet vid rengöring av inomhusatmosfären

Bästa medicinskt UVC-luftrenare med HEPA-filter och UV-ljus och deras effektivitet vid rengöring av inomhusatmosfären

Visningar:17     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-11-03      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Bästa medicinskt UVC-luftrenare med HEPA-filter och UV-ljus och deras effektivitet vid rengöring av inomhusatmosfären

Bästa medicinskt UVC-luftrenare med HEPA-filter och UV-ljus och deras effektivitet vid rengöring av inomhusatmosfären

Luftreningär ett viktigt ämne som måste åtgärdas idag på grund av omfattningen av föroreningar i olika delar av världen. UVC-luftrenare är ganska populära idag. Men de får inte sterilisera luften helt och får inte ta bort alla föroreningar. Det finns fall där UVC-luftrenare kan till och med leda till ozonproduktion, vilket är ganska skadligt.


När man väljer en UVC-luftrenare, hjälper det till att förstå att vissa nackdelar är förknippade med detsamma. Medan det finns många sådana produkter på marknaden, hjälper det till att välja en sådan produkt från en välrenommerad luftrenare tillverkare. Detta säkerställer att den har testats väl och avger inte ozongas som överstiger den acceptabla gränsen.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (16)

Många kina luftrenare företag producerar alla sorters produkter för att hantera olika typer av föroreningar i hem. Dessa innefattar joniska renare, joniserare, utfällare och elektrostatiska renare. Att göra ett val bör vara välinformerat av forskning,Olansi luftrenareär pålitliga och ett bra alternativ.


Hur UVC-luftrenare arbetar

Dessa renare försöker använda ultraviolett ljus och dess steriliserande kraft för att bli av med biologiska föroreningar som virus, bakterier och form. UV-lamporna är särskilt populära i centrala system för luftsterilisering och städning av bostäder.


En av de största nackdelarna med att använda denna luftreningsmetod är de dyra UV-glödlamporna. Det finns också en acceptabel intensitet och exponeringstid som krävs för att UVC-luftrenare ska fungera korrekt och neutralisera olika biologiska föroreningar.


Vissa tillverkare producerar inte lampor som har tillräckligt med kraft för att få den nödvändiga effekten. Dessutom är lamporna som används i de flesta sanitizers och luftrenare inte effektiva energiska, vilket innebär stora kostnader i slutet av dagen.


Den andra frågan är att biologiska föroreningar måste utsättas för ljuset under en tid att steriliseras. Det betyder att ett bra och effektivt system kan innebära behandling av luft som rör sig långsamt. Om ett HVAC-system har luft som rör sig snabbt, kan steriliseringen inte slutföras eftersom exponeringen händer under en mycket kort tid. Kort exponering kan inte vara tillräcklig för att orsaka den typ av skada som kan avaktivera mikroorganismer.


Det andra att notera är att när ett luftreningssystem endast består av UV-lampor, kan det inte hända fysiskt avlägsnande av allergener. Även efter deaktiveringen av mikroorganismerna kommer de fortfarande att avbrytas i luften, vilket innebär att de fortfarande kommer att gå igenom öppningarna. Detta innebär att en sådan renare kan användas bäst tillsammans med en bra HEPA-luftrenare.


Varför UVC luftrenare bör övervägas

När de skapas av de största kinesiska lufttillverkarna som Olansi, kan UVC-luftrenare vara mycket effektiva. UV-ljusrottorna kan skada RNA och DNA av molekyler som är viktiga för replikering och celldelning.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Det betyder att man använder denna typ av behandling kan orsaka att bioeroler är mindre infektiösa, vilket innebär att de inte kan hijack cell division mekanismer. Sådana bakterier kan dock fortfarande orsaka allergier även efter att de gjorts oförmögna att replikeras. Det är viktigt att överväga det bästa sättet att hantera hela avlägsnandet av de avaktiverade organismerna. För mer omBästa medicinskt UVC-luftrenare med HEPA-filter och UV-ljusoch deras effektivitet vid rengöring av inomhusatmosfären, du kan besöka Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/uvc-air-purifier.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy