Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Bästa sätten att hålla Kina HEPA luftrenare som fungerar effektivt

Bästa sätten att hålla Kina HEPA luftrenare som fungerar effektivt

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-06-16      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Bästa sätten att hålla Kina HEPA luftrenare som fungerar effektivt

Bästa sätten att hålla Kina HEPA luftrenare som fungerar effektivt

När enKina luftrenareläggs till ett hem, det hjälper till att säkerställa att hushållarna är i den hälsosamma och renaste miljön möjlig. Den typ av renare vald bestämmer vilken typ av allergener som kommer att elimineras från luften. Olika renare har olika funktioner. Vissa kan bli av med dander, pollen, damm och så vidare. Andra kan hantera milda sporer, bakterier och bakterier.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (65)

När man får en Olansi-luftrenare är den mest kritiska sak att se till att renaren fungerar som det är tänkt att. De flesta HEPA-luftrenare är ganska känsliga, och de måste ta hand om. Utan den bästa omsorget kan hemluftsrengöraren inte fungera på önskat sätt. Detta kan orsaka enkla uppdelningar och oönskade resultat.


1. Filter

HEPA luftrenare och andra typer av renare har filter inom för att få jobbet gjort. Även om ändring av filteren regelbundet kan verka som en uppenbar sak, ändrar många inte filter vid den tidpunkt då de ska. När smuts ackumuleras i filtren kan täppning uppstå och orsaka skador. Dessutom kan ett smutsigt filter inte rengöra luften effektivt. Inget värde kommer att läggas till miljön.

Det finns kinesiska luftrenare som indikerar när det är dags att byta filter. Andra måste kontrolleras manuellt.HEPA luftrenareKom med instruktioner som kan följas för att säkerställa att renaren är funktionell till den bästa kapaciteten.


2. Rengöring

Förutom att byta filter bör Olansi luftrenare rengöras på ytan regelbundet, dammsugning, smuts och damm är viktigt. Det här är saker som kan påverka hemluftrenare och måste göras regelbundet. En fuktig trasa bör räcka för att göra en noggrann rengöring.


3. Vakuum

Även när en PM2.5-renare är installerad är dammsugning fortfarande mycket viktig. Om det inte dammsugas, kommer rummet att ha för många föroreningar, och hemrenaren kommer att ha svårt att arbeta med den bästa kapaciteten. Det bidrar till att eliminera föroreningar från alla ytor i rummet. Detta gör det lättare för China Air Purifier att arbeta på den optimala nivån.


4. Håll Windows stängt

När du använderNegativ jonluftrenare, vid någon tidpunkt, kan du fortfarande öppna fönstren och låta lite frisk luft. Men luftrenaren fungerar inte för bra med fönstren öppna. När de behöver öppnas är det bättre att ha luftrenaren avstängd. Detta beror på att det kommer att finnas för mycket luft som flyter in och ut ur rummet som luftrenaren kanske inte fungerar bra. Det är också viktigt att bestämma luftens kvalitet utanför. Ibland kan öppningsfönster äventyra renheten i inomhusmiljön. Det är viktigt att komma ihåg att utomhusluft kan innehålla massor av allergener som pollen och damm.

Olansi Air Purifier Leverantör (17)

Olansi luftrenare ska användas enligt de bästa behoven. När det inte används är det bättre att ha renaren avstängd för att spara sitt liv och el. Olansi tillverkar några av de mest värdefulla luftrenare som hanterar förorenad inomhusluft.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy