Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Blunders som människor gör när man köper Kina luftrenare från leverantörer och fabriker

Blunders som människor gör när man köper Kina luftrenare från leverantörer och fabriker

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-07-06      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Blunders som människor gör när man köper Kina luftrenare från leverantörer och fabriker

Blunders som människor gör när man köper Kina luftrenare från leverantörer och fabriker

Det finns många blunders som människor gör när man köper luftrenare. Många saker förbises också. Det har redan fastställts att människor ignorerar ozon som kan vara mycket skadliga för hälsan, misslyckas med att ta hand om luftkvaliteten och misslyckas med att tänka på välbefinnande och hälsa logiskt. Det finns mer att lägga till i den här listan.

Olansi Air Purifier Leverantör (12)

1. Välja Kina luftrenare som är budgetvänliga

En stor del av befolkningen anser bara försäljningspriset utan att överväga vad hemluftrenaren kan göra. Människor förbiser ofta fördelarna och de utgifter som kan uppstå under loppet av renaren. Det finns olika luftrenare som finns tillgängliga på marknaden, och alla har olika funktioner och kapacitet. Det finns de negativa jonluftrenare, skrivbordsluftrenare, PM2.5 luftrenare, UVC-luftrenare och HEPA-luftrenare. Dessa kommer med olika funktioner och funktioner. Det är viktigt att notera att några av de diskonterade luftrenare kommer med stora utgifter för underhåll. Ibland kan den prisvärda renaren få en fördel genom att sälja kostsamma ersättningsfilter. Det är därför som arbetar med ett pålitligt företag som Olansi är en bra idé.


2. Att tro på rumsvolymen uppskattningar baserade på kampanjerna

Det är logiskt för en person att köpa en kinesisk luftrenare som är undersized. Detta beror på att det finns skrupelfria leverantörer som gör överdrifter avseende den typ av utrymme som en viss luftrenare kan rengöra. I de flesta fall används den högsta fläkthastigheten för att göra uppskattningen. De gissar också att uppskatta antalet luftutbyten som kan uppnås inom ett givet tidsintervall. För att vara framgångsrik rengöring krävs 4-6 ACH eller AIR-förändring per timme. Detta bör vara möjligt när renaren utför i det minsta läget. På detta sätt kan man vara säker på att kapaciteten kan ökas om behovet uppstår. CADR och luftförändringar inom en timme måste ses med lite misstanke. Man kan vilja göra uppskattningarna när maskinen ligger inom den lägsta prestationen.


3. Service inte porslin luftrenare

Så många köpare anser inte att den typ av underhåll kräver att Olansi luftrenaren kunde ha. Många reklamfilmer i antagandet av att upprätthålla filtreringssystemet är dyrt, obehagligt och mödosamt. HEPA-luftrenare har system som är förknippade med högkvalitativt och stort värde. Filteromkopplaren kan dock behöva ersättas efter några fem år.


För att hålla Olansi luftrenare som arbetar till sitt bästa är det viktigt att göra bra rengöring. När en luftrenare köps måste man vara vaksam och rengör så ofta som krävs utan att misslyckas.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (58)

När man köper de bästa kinesiska luftrenare är det viktigt att undersöka marknadens väl. Detta är det enda sättet att berätta vad som erbjuds. Att välja Olansi luftrenare bör göras med stort förtroende. Tillverkaren är fast besluten att erbjuda de bästa prylarna att ta hand om inomhusluft och upprätthålla ett hälsosamt liv. För mer om China Air Purifier, kan du besöka Olansi Kina påhttps://www.olansichina.comför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy