Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Blunders som människor gör när man väljer bästa Kina HEPA UVC Air Purifier Factory

Blunders som människor gör när man väljer bästa Kina HEPA UVC Air Purifier Factory

Visningar:1     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-06-10      Ursprung:https://www.olansichina.com

Blunders som människor gör när man väljer bästa Kina HEPA UVC Air Purifier Factory

Blunders som människor gör när man väljer Kina HEPA UVC Air Purifier Factory

DeBästa Kina luftrenarebör kombinera olika element för att kunna leverera de perfekta resultaten. Många faktorer måste övervägas, och dessa har blivit uppmärksammade ganska tydligt. Med tanke på olika faktorer är det möjligt att göra rätt beslut när det gäller luftrenare.


Även med det sagt finns det fortfarande fall när hemluftsrenare val kan vara ett problem. Storka, kvalitet och prestanda är alltid mycket olika. Kostnaden kan indikera lämplighet och excellens, men det finns många andra saker att betraktas som också.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (62)

Det faktum att Kina luftrenare blir mer populära idag gör det svårt att göra den bästa domen när det gäller kostnad. Olika saker måste ses på för att säkerställa att rätt val görs. Det här är de saker som kan förbises, och det kan orsaka några mycket allvarliga problem på lång sikt.


1. Underlåtenhet att ta itu med välbefinnande och hälsokrav logiskt

De flesta vet att de behöver en renare men sitter aldrig tillräckligt länge för att tänka vad de skulle kräva från en sådan enhet. De flesta köperKina luftrenareFörutsatt att välbefinnande och hälsa kommer att följa automatiskt. Det bör noteras att föroreningar inom 2,5 och 10 mikron spektrum vanligtvis deponeras i halsen och näsborrarna, och detta orsakar sinus obehag. Det kan också kosta allergiska reaktioner. När du väljer den bästa Olansi-luftrenaren, bör köparen fråga sig om deras urval kan eliminera allergenerna i hemmet.


Vanligtvis kallas föroreningar under 2,5 mikron i lungan och kan orsaka en ökning av stroke, hjärtsjukdom och kardiovaskulära sjukdomar. De bästa HEPA-luftrenare ska kunna hantera de mindre föroreningarna.


2. Att inte ta hand om luftkvalitet.

Många får luftrenare och förväntar sig omedelbart läkning om välbefinnande och hälsa. Det finns en förväntan att luftproblemen kommer att sorteras ut utan att andra åtgärder tillämpas. Det är viktigt att överväga var det finns förorening i luften i hemmet i första hand. Medan en del av föroreningen uppträder naturligt kan vissa saker göras för att minska föroreningar i hemmet. Det är viktigt att överväga några av de bästa sätten att hantera föroreningar. Om det är lukt, är soporna ut i god tid? Är de rätta produkterna som används i badrummet för att rensa någon stank som härrör från dit? Är huset dammsugat och dammat regelbundet? Med sådana saker som tas hand om, minskar den negativa jonluftreningsarbetet och kan fungera bättre.


3. Överväger inte ozon

I de flesta fall ger ozon en uppfriskande doft, som efter en regnstorm typ av doft. Cyanid ger en mandelliknande arom. Arsenik, å andra sidan, har en smaskig vitlök typ av arom. Detta borde emellertid aldrig vilseleda köpare. Det finns många som köper luftrenare, men slutar sedan med allvarliga problem. Ozon orsakar allvarliga problem.

Ozon orsakar bronkial astma och många andra andningsskomplikationer. Det orsakar också känslighet för andra föroreningar. Det betyder att alla kan lida av exponering.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (14)

Det hjälper till att övervägaOlansi luftrenareEftersom de är tekniskt sunda alternativ. Detta företag har varit i fältet i ett decennium och erbjuder olika alternativ när det gäller kina luftrenare.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy