Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Den olika arbetsprincipen för luftrenare som finns tillgängliga på marknaden

Den olika arbetsprincipen för luftrenare som finns tillgängliga på marknaden

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-05-26      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Den olika arbetsprincipen för luftrenare som finns tillgängliga på marknaden

Den olika arbetsprincipen för luftrenare som finns tillgängliga på marknaden

Luftrening är något som är mycket nödvändigt i samhället idag. Den ständiga föroreningen har medfört deras behov i olika inställningar, inklusive bostäder. Föroreningar har förknippats med olika sjukdomar och sjukdomar, och det är därför det måste tas ganska seriöst.

Olansi Air Purifier Leverantör (19)

Vissa modeller kommer med olika filter, vissa har kolfilter medan andra har HEPA-filter. Alla filter kommer med sina uppsättningar fördelar och så gör ett urval bör det inte vara så svårt. Det finns olika filter som används vid skapandet avKina luftrenare, och de inkluderar:

• Mekaniska filter

I detta fall har luftrenaren pläterade filter och använd fläktar för att tvinga luft i fibrerna där partiklar är fångade. Enligt denna kategori finns det de med fina nät. Dessa är HEPA-filtren. De samlar ett stort antal partiklar, inklusive färgpigment och rök

HEPA-filter kan ta bort större partiklar från luften, inklusive mögelsporer, pollen och damm medan de fortfarande är i luften. Mekaniska filter är inte bäst med dörrar och gaser och är dyra när underhåll berörs.

• Aktiverade kolfilter

I det här fallet kommer hemluftrenaren med sorbentfilter. Dessa använder aktivt kol, vilket absorberar molekyler som orsakar lukt från luften. De kan också hantera olika gaser. Men de är inte bäst för kväveoxid, ammoniak och formaldehyd. De hanterar inte partiklar, och det är därför de flesta luftrenare i denna kategori har aktiverat kol och pläterade filter för partiklarna. Aktivt kol är vanligtvis mättat med mycket snabb takt och kan behöva ersättas oftare.

• Ozongeneratorer

I det här fallet producerar maskinen ozon. Detta är en molekyl som reagerar med några föroreningar som förändrar sin allmänna kemiska sammansättning. Detta kan leda till en dålig atmosfär.

• Elektroniska luftrenare

Elektrostatiska joniserare och utfällare laddar vanligtvis partiklarna medan de fortfarande är i luften. De håller fast vid maskinplattorna eller ytorna nära dem med en attraktion som är magnetisk. Några av dessa luftrenare rekommenderas inte starkt eftersom de kan leda till produktion av ozon.

• Ultraviolett bakteriedödande bestrålning

UV-luftrenare finns också på marknaden. Dessa luftrenare dödar eventuella svampsporer, bakterier och virus i luften. Det är emellertid viktigt att notera att vissa sporer och bakterier kan vara resistenta mot UV-strålning. VissaOlansi luftrenareKom med UVC luftrenare teknik. Exponering för UV-strålning bör utökas för att maskinerna ska fungera som avsedda.

• fotokatalytisk oxidation

Dessa maskiner använder fotokatalysatorer och ultraviolett strålning för framställning av hydroxylpartiklar som oxiderar gasformiga föroreningar. Det är viktigt att kontrollera effektiviteten hos en maskin innan du köper.

Olansi Air Purifier Leverantör (20)

Olansi luftrenare är några av de bästa tillgängliga på marknaden. De hanterar HEPA-luftrenare, UVC-luftrenare, PM2.5 luftrenare, ochNegativa jonluftrenare.


Olansi luftrenare sätts genom kraftig testning för att bestämma deras effektivitet, säkerhet och lämplighet i olika inställningar.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy