Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Förståelse H14 sann HEPA luftrenare och varför de är bra för hemma luftrening

Förståelse H14 sann HEPA luftrenare och varför de är bra för hemma luftrening

Visningar:6     Författare:Kina luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2022-01-24      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Förståelse H14 sann HEPA luftrenare och varför de är bra för hemma luftrening

Förståelse H14 sann HEPA luftrenare och varför de är bra för hemma luftrening

H14 sann HEPA-filter är det bästa för luftfiltrering, och det är den mest avancerade teknik som finns idag. Sanna HEPA-filter kan göra en stor skillnad i hemmet, och de kan rena luften på ett bra sätt.


HEPA-filter är mycket populära i enheter somluftrenare. De används för att säkerställa högsta reningsnivån uppnås. De kan också användas i olika verktyg som behöver luft som ska filtreras eller de som filter luft.

Olansi luftrenare Leverantör (3)

Innebörden av HEPA

HEPA är en förkortning för högeffektiv partikelformig luft. Denna typ av luftfiltret upprätthåller de bästa effektivitetsstandarder så långt som filtrering är berörda. Det bidrar till att vara medveten om att det finns så många luftrenare tillverkare att label-produkter som HEPA. Men det finns en stor skillnad med produkter märkta som HEPA stil, HEPA-typ, HEPA liknande, eller helt enkelt HEPA. En annan vanlig sak är 99percent HEPA etiketten. Vissa tillverkare sikt sina filter som HEPA, men de har inte testats.


Att välja en bra porslin luftrenare företag är det enda sättet man kan sluta med den bästa enheten i slutet av dagen. Märken som Olansi Använd True HEPA-filter, och det är det som gör dem så överlägsen. Inte alla luftrenare fabriker göra det bästa kvalitet enheter.


Ursprung

HEPA-filter användes först under andra världskriget av tyskarna. Filtren användes i tyska gasmasker, och massproduktion av densamma började senare. Sanna HEPA-filter har använts för att hantera radioaktivt material före registrering och kommersialisering av densamma.


Hur de fungerar

HEPA-filter arbete genom att fånga alla typer av partiklar som hamnar i filtreringsanordningar. Många av enheterna använda fläktar för att suga i luften och sedan filtrera den innan den släpps. När partiklarna kommer in i systemet, fångar filtret dem och hindrar dem från att komma tillbaka i luften. De bästa filter kan fånga de flesta av de luftburna partiklar upp till en storlek på 0,3 mikrometer.


Partiklar fångas på olika sätt när de kommer in i enHEPA luftrenare. Dessa inkluderar direkt inverkan. Det är där partiklarna slog helt enkelt filter, och de fastnar där.

Kina Olansi luftrenare Tillverkare (76)

Det andra sättet är siktning. Detta händer när en partikel råkar vara lite större än luckorna på filtret, och de fastnar. Avlyssning är den andra vägen där små partiklar kan passera genom ett filter men sedan fastnar på sidan.


Diffusion är det andra sättet att små partiklar fastnar. Vissa partiklar är ultrafina och ljusa. Dessa rör sig mycket snabbt, men när de kommer till renaren, de fastnar.


Kina luftrenare kommer i alla former och storlekar. Olansi har skapat några av de bästa renarna i över ett decennium. Olansi luftrenare har testats och försökt i olika inställningar, och de fungerar ganska bra. Luftrenarefabriken använder den senaste tekniken för att skapa några av de mest funktionella och tillförlitliga effektiva renarna som finns tillgängliga på marknaden. För mer omH14 sanna HEPA-luftrenareoch varför de är bra för hemluftsrengöring, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/för mer information.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy