Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Grundläggande saker att veta om negativ jonluftrenarefunktion och negativa biverkningar av luftrenare

Grundläggande saker att veta om negativ jonluftrenarefunktion och negativa biverkningar av luftrenare

Visningar:15     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-08-11      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Grundläggande saker att veta om negativ jonluftrenarefunktion och negativa biverkningar av luftrenare

Grundläggande saker att veta om negativ jonluftrenarefunktion och negativa biverkningar av luftrenare

Kina luftrenareär populära idag på grund av det stora behovet av att städa luften på grund av luftföroreningar. Inomhusluftsföroreningar kan ha negativa effekter på hälsan, särskilt när den fortsätter under en längre tid.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (34)

Det finns många postorder, internetföretag, kedjebutiker och varuhus som erbjuder billiga luftrenare eftersom de bär tvättbara fibrer som polyester. I många fall är dessa skrivbordsluftrenare som bär en låg växelkurs. Denna växelkurs är inte tillräcklig för att rengöra luften, även i små rum.

I de flesta fall blir de tvättbara fibrerna igensatta med smuts och är svåra att rengöra, även i korta perioder. De flesta finner problem med dessa typer av luftrenare på grund av deras låga kvalitet.


Negativa jonluftrenare

HemluftrenareI denna kategori är det perfekta för att avlägsna lukt, cigarett och cigarrrök. Ozonjonerna rengör inte allergener, och damm som HEPA-luftrenare gör. Rensarna enligt denna kategori använder sig av två steg i rengöringsprocessen,


Ozonrenare använder oxidation för att få jobbet gjort. Ozon är en gas som uppträder naturligt och beror på naturen när syremolekyler skärs av blixten. Joniseringsrengöringarna arbetar genom att passera luft på en ozonplatta som är elektriskt laddad. Denna ström passerar sedan genom syre och bryter den i ozon. Ozone Ionizer producerar en ren åskväder lukt som är ozon.


Denna ozon penetrerar sedan luktcellstrukturen. Det tränger också in i svamp och bakterier, brutnar väggarna. Detta leder till oxidationen av föroreningar, och de reduceras till stora nivåer.


Needlepoint-jonisering är den vanligaste formen av jonisering, och det involverar partiklar laddas med negativa joner. De negativa joner fästs sedan på partiklar i luften, såsom djurdander, dammmitallergener, pollen, damm och rök. När detta händer är partiklarna tvungna att falla ut ur luften till marken, och de kan dammsugas senare.


Needlepoint-jonisatorerna täcker ett område på 5 till 7 ft.

Radiojoniseraren är den andra typen av joniserare. Detta är en teknik som använder ny teknik men använder principer som liknar nålpunktjonisering. Radio Ionizer säkra och specialiserade radiovåg. Detta joniserar cirka 50 ft. Genom väggar i olika riktningar. Radiojonisering droppar partiklar från luften i omgivande områden och rum. Det är möjligt för en enda enhet att täcka hem.


Att välja de bästa hemluftrenare är alltid en bra idé. Med det bästa blir det möjligt att hantera lukt och rök. De kan också hjälpa till att hantera matlukt, kroppslukt och husdjurslukt.


När du plockar de bästa Olansi-luftrenare, finns det olika saker som man borde tänka på. Till exempel är ett ozonalternativ inte ett bra val för alla som arbetar med andningsfrågor som astma. Ozon kan irritera slemmembran och lungor, speciellt när ozonnivån inte är väljusterad och förblir hög. Att välja högkvalitativa negativa jonluftrenare kan ge stora fördelar med hemmet.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (11)

HEPA luftrenare är bäst när man söker efter den bästa luftrenaren för damm, astma och allergier. Detta kan gå långt i att kontrollera olika element i hemmet. För mer om negativ jon luftrenare funktion och negativa biverkningar avluftrenare, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansimy.com/för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy