Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Vegetabilisk fruktsterilisator renare tvättmaskin » Hur är den bästa Mini Ultraljuds ozonfrukt- och grönsakssterilisatorns rengöringsmaskiner för hemarbete

Hur är den bästa Mini Ultraljuds ozonfrukt- och grönsakssterilisatorns rengöringsmaskiner för hemarbete

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-11-15      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Hur är den bästa Mini Ultraljuds ozonfrukt- och grönsakssterilisatorns rengöringsmaskiner för hemarbete

Hur är den bästa Mini Ultraljuds ozonfrukt- och grönsakssterilisatorns rengöringsmaskiner för hemarbete

Utnyttja det bästaVegetabilisk tvättmaskin för hemeller hushållsbruk hjälper till att desinficera, rena och sanera de grönsaker vi konsumerar. En vegetabilisk tvättmaskin tar bort resterande bekämpningsmedel och andra föroreningar från homegrown eller organiskt producerade grönsaker innan de konsumerar grönsakerna för att få oss att hålla oss friska. Tvätta grönsakerna med vatten som regelbundet gjort är inte tillräckligt för att avlägsna föroreningar och resterande bekämpningsmedel på ytan av grönsakerna på en mikroskopisk nivå.


Den bästa vegetabiliska tvättmaskinen för hem eller hushållsändamål har funktioner som gör att de sticker ut bland andra grönsaksrengöringsmaskiner. Detta inkluderar hög effektivitet, låg strömförbrukning, noll eller lite underhåll, kompakt design och estetik, minimal eller nollbrus genererad och låg mängd vatten som används vid rengöring av grönsakerna. Det är dock viktigt att vi vet tekniken bakom varje vegetabilisk tvättmaskin och hur den bästa vegetabiliska tvättmaskinen för hem eller hushållsbruk fungerar.

H69DF1902DA39418CBAAEBEE9BFD8FDE73

Den här artikeln lyfter fram hur var och en av de bästa vegetabiliska tvättmaskinerna för hemarbeten. Detta gör det möjligt för dig att veta hur de fungerar och tekniken bakom sin verksamhet.


Sonic Soak Ultrasonic Cleaner Machine

Sonic Soak Ultrasonic Cleaner Machine är den banbrytande innovationen i rengöring som ger effektiviteten av ultraljudstekniken till varje hem. Det är en av (om inte)Bästa vegetabiliska tvättmaskin för hemanvända sig av. Det hjälper oss att försvara oss mot de skadliga effekterna av bakterier, virus och sjukdomar genom att rengöra och desinficera grönsakerna och frukterna vi äter, kläder och smycken vi bär och köksvaror vi använder i matlagning.


Hur det fungerar

Sonic Soak producerar ultraljudsvågor som skapar bubblor. En process som heter \"Cavitation Effect \". Bubblorna skapade burst inåt, vilket skapade stort tryck, vilket omedelbart förskjutit föroreningarna på grönsaksytan.


De ultraljudsvågor moduleras. De modulerade vågorna reser över vattnet i en behållare för att avlägsna smutspartiklarna, resterande bekämpningsmedel och bakterier på ytan av grönsakerna. Denna rengöringsprocess sker på en mikroskopisk nivå och det är effektivare och effektiv än vanliga metoder för att tvätta grönsaker.


Så här ställer du in enheten för rengöring, följ proceduren nedan:


• Placera grönsakerna i en behållare fylld med vatten.

• Sätt enheten direkt ovanför grönsakerna i behållaren av vatten.

• Anslut Sonic Soak Ultraljudsrengöringsmaskinen till vägguttaget.

• Ställ in din timer.

• Låt enheten slutföra rengöringsprocessen.

• Omedelbart stängs den inställda timeren eller är aktiverad, rengöringen är klar.

• Din grönsak städas och redo för konsumtion.


Cirsum Ultraljudsgrönsaks- och fruktrengöringsmaskin är en annan vegetabilisk tvättmaskin som använder ultraljudsteknik i sin verksamhet


Kent Ozon Vegetabilisk och frukt tvättmaskin maskin

Kent Ozone vegetabilisk tvättmaskin desinficerar grönsaker med hjälp av den innovativa ozonreningstekniken för att förstöra skadliga bakterier och ta bort resterande bekämpningsmedel på ytan av grönsaker. Detta hjälper oss att konsumera färska grönsaker utan föroreningar. Att bara tvätta dessa grönsaker med rent vatten tar inte bort de återstående bekämpningsmedel och olika skadliga föroreningar från ytan av grönsakerna.


Hur fungerar det

Ozon (O3) är en stark oxidationsmedel. Det oxiderar lätt alla bekämpningsmedel, giftiga kemikalier, virus, bakterier och olika patogener som är närvarande på ytan av grönsaker. Ozon desinfektionsprocessen börjar med genereringen av ozonbubblor vid 200 mg per timme. Den genererade ozonen löses i vattnet som innehåller grönsakerna, och omedelbart oxidation börjar, och föroreningar som bakterier oxideras. Ozonoxiderar flera organiska material fästa vid membran eller vävnader av bakterier, parasiter och virus.


Snygg och kompakt design, Kent vegetabilisk tvättmaskin finns i både mot-top och väggmonterade mönster. Denna bärbara och kompakta vegetabiliska tvättmaskin är användarvänlig och håller grönsakerna fräscha under en längre tid. Den har en timerfunktion på 15 till 30 minuter.


Följ proceduren nedan för att påbörja processen med att tvätta dina grönsaker med en av de bästa grönsaksmaskinen för hemmabruk som använder ozonteknik.


• Placera grönsakerna i en behållare fylld med vatten.

• Sätt in ozonanordningen eller röret i behållaren av grönsaker.

• Beroende på hur länge du vill att rengöringsprocessen ska sist kan tiden ställas in i 15-30 minuter.

• Efter reningsprocessen är klar, tvätta grönsakerna med rent vatten.

• Grönsakerna är redo för konsumtion


ÖvrigVegetabilisk tvättmaskinDet använder ozonteknik för desinfektion av grönsaker är O3 ren elit 50kt grönsak och fruktrengörare, Greenway Ozone Maker, Arg Hälsovård Vegetabilisk och fruktrenare, EPS Vegetabilisk och frukt renare maskin, och Prestige Vegetabilisk och fruktrenare (Ozonizer) -poz 1.0.Aquox vegetabilisk och fruktrenare yta desinfektionsmedel sanitizer

Aquox är en naturlig vegetabilisk tvättmaskin med yt desinfektionsmedel, avfettningsmedel, sterilisator, deodorizer och sanitizer som håller maten vi konsumerar säkra och fria från resterande kemikalier. Det förstörde effektivt 99,99% bakterier, bekämpningsmedel och virus från ytan av grönsaker håller dem färska och säkra för konsumtion.


Hur det fungerar

AquoxVegetabilisk tvättmaskin machinE använder HOCL (hypoklorsyra) teknik som används i livsmedelsbearbetning, sjukvård, vattenbehandling, sanering, bebisprodukter och industriutrymme. HOCL-tekniken involverar produktionen av HOCL hemma genom att kombinera kranvatten, ättika, bordsalt och el. Detta ger surt elektrolyserat vatten som kan förstöra bakterier och olika skadliga mikroorganismer på ytan av grönsaker.


Följ stegen nedan för att skapa en hypoklorsyra och sanera dina grönsaker:


• Häll kranvatten i Aquox vegetabilisk och fruktbrickmaskin

• Lägg till lite bordsalt

• Lägg till ättika

• Anslut enheten och sätt på el

• HOCL produceras och det förstör omedelbart föroreningarna på ytan av grönsakerna.

Ha655002ae81d457480bbade22fb5a9bey

Slutsats

Konsumtionen av grönsaker erbjuder många hälsofördelar. Men grönsaker och andra ekologiska livsmedel som frukter i stormarknader och livsmedelsbutiker är förorenade och deras konsumtion kan påverka vårt välbefinnande. Tvätta dina grönsaker med den bästa vegetabiliska tvättmaskinen för hem eller hushållsändamål hjälper till att ta bort mikrober och bekämpningsmedel som har förorenat ytan av grönsakerna. Också viktigt är att veta hur dessa tvättmaskiner fungerar och tekniken bakom sin verksamhet. För mer omBästa mini ultraljud ozonfrukt och grönsaker sterilisator renare tvättmaskin maskinFör hemarbete kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy