Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Kina luftrenare » Kända Och nackdelar med Kina HEPA Luftrenare

Kända Och nackdelar med Kina HEPA Luftrenare

Visningar:3     Författare:Kina luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2022-01-11      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Kända Och nackdelar med Kina HEPA Luftrenare

Kända Och nackdelar med Kina HEPA Luftrenare

Luftrening blir ganska vanligt i dag, särskilt med stigande nivåer av luftföroreningar. Luftföroreningar inomhus frodas på alla områden, inbegripet landsbygds bosättningar. Föroreningar sker från olika källor. Medan vissa områden och bostäder kan mer förorenad än andra, hjälper det att förstå hur man kan göra saker bättre. Uteluft kan inte styras mycket, men inomhusluften är lättare att rena.

Olansi luftrenare Leverantör (7)

På grund av behovet avluftreningOlika typer av luftrenare har introducerats på marknaden. Dessa inkluderar UVC luftrenare och HEPA luftrenare. Av de två, HEPA luftrenare är de mest populära, och de använder sig av HEPA-filter.


Medan många porslin luftrenare tillverkare hävdar att deras enheter har riktiga HEPA-filter, inte alla av dem är ärliga. Man kan lätt få rippat när de köper en luftrenare som påstår sig göra en sak medan i sanning, kan det inte.


Vissa HEPA märkta filter kanske inte har testats, eller några som fejkade de tester som krävs för ett filter för att märkas som en sann HEPA-filter. Men företag som Olansi skapa några av de bästa luftrenare på marknaden, och de kan ta bort de flesta av de partiklar suspenderade i luften.


Fördelar med HEPA-filter

Deras popularitet grundar sig på några stora fördelar som gör dem en preferens för många. Frånbästa luftrenare tillverkare, HEPA-filter är några av de mest tillförlitliga alternativ för luftfiltrering. Deras popularitet gör dem att hitta användningsområden på sjukhus också.


Den andra saken är att de kan vara oss på så många branscher, bland annat luftrenare, dammsugare, på offentliga platser, bilar, bostäder och sjukhus. Många konsumentprodukter kan dra nytta av HEPA-filter.


Nackdelar

Det finns också nackdelar i samband med filter, med den första är att de är ganska dyra. Dessa typer av filter måste bytas ut. Detta är vad som gör dem till ett mycket kostsamt alternativ jämfört med vissa andra filter på marknaden. De är långt högre prissatt jämfört med de normala filter. Dock är investeringen värt det, och det har stort värde.


De kan inte eliminera lukter. Detta är en annan nackdel med HEPA-filter. Föroreningar inomhus kan ibland innebära lukter. För att förbättra luftkvaliteten, det hjälper att eliminera lukter och rensa luften. Oavsett hur bra filter, kan de inte hantera lukter. HEPA luftrenare är bra på att avlägsna mögelsporer, pollen, damm och alla typer av luftburna partiklar som är suspenderade i luften.


Tvättning av filtren

Det finns några filter som kan tvättas när de blir smutsiga. HEPA-filter kan dock inte tvättas. Utformningen av filtren görs på ett mycket speciellt sätt. Det betyder att störningar med dem kan orsaka stor skada på filterets struktur. Det här kan göra att filtret börjar filtrera precis som ett normalt alternativ skulle.

Olansi Air Purifier Leverantör (5)

Därför rekommenderas det inte att HEPA-luftfiltret tvättas. Istället bör de bytas ut. Antag att luftrenare tillverkaren hävdar att enheten har HEPA-filter men fortfarande hävdar att tvättas. I så fall är det viktigt att validera om filtret är verkligen HEPA och vilken procedur har lagts ut för rengöring. För mer om fördelar och nackdelar i KinaHEPA luftrenare, du kan besöka Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy