Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Kina luftrenare och hjälper under den pandemiska perioden med anti-virus luftrenare

Kina luftrenare och hjälper under den pandemiska perioden med anti-virus luftrenare

Visningar:1     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-06-03      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Kina luftrenare och hjälper under den pandemiska perioden med anti-virus luftrenare

Kina luftrenare och hjälper under den pandemiska perioden med anti-virus luftrenare

Alla kan komma överens om att inomhusluft är mycket viktigt, och det kan bestämma hur hälsosamt eller ohälsosamt en person är. För att vara säker hjälper det till att hålla inomhusmiljön så ren och ren som möjligt.


Ett sätt inomhusluft kan regleras och hållas ren är med hjälp avKina luftrenareAtt neutralisera eventuella skadliga element och ta itu med att fånga fysiska föroreningar. En sak att notera med de moderna Olansi-luftrenare är hur effektiv de kan vara mot bakterier och virus. Som alla vet är ett sätt att överföra Covid-19-viruset genom de luft. Det är särskilt mycket farligt.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (80)

En del av befolkningen känner sig ventilerande rum kan hjälpa till att bota spridningen av viruset hemma. Men att ha en Olansi luftrenare kan göra tricket.


Det är viktigt att notera att de flestaHemluftrenarekan ta bort en given volym förorening från luften genom motorn i dem. Vanligtvis är luften filtrerat skikt genom skikt och släpps sedan när de rengörs, vilket minskar inomhusföroreningarna och förbättrar kvaliteten på luft, deodorisering också möjlig. När någon dekorerar ett rum och vill ta bort formaldehyden, eller de vill absorbera bakterier och smog från ett rum, kan en luftrenare vara ett bra val för att hantera detta.


Medan inga bevis visar luftrenare kan döda eller absorbera COVID-19-viruset, det faktum att hemluftrenare förbättrar inomhusluftkvaliteten inte kan ignoreras. Det faktum att hälsan är upplyftas hos individer som bor inom renade miljöer kan inte ignoreras. Att ha luftrenat betyder en reducerad infektionsrisk. Luftrenare kan inte helt döda och absorbera viruset, men de är avgörande för att rengöra luften till acceptabla nivåer.


Att göra luftrenare gör ett bättre jobb

Vissa studier visar skadliga ämnen som virus och bakterier i luften existerar inte ensam. I de flesta fall kvarstår de i partiklar i luften i form av aerosoler och droppar. Det är dessa föroreningar som luftrenare syftar till att avlägsna. Partiklarna är blockerade för att rena luften runt rummet.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (16)

Den som vill förbättra inomhusluft med hjälp av ett luftrenare måste överväga tre punkter:

1.Rätt position:se till attNegativ jonluftrenareplaceras inom den bästa positionen inom rummet. Om möjligt, se till att den är kvar i mitten av rummet och undvik hinder. Lämna ett avstånd mellan Olansi luftrenare och väggen. Se till att området inte är rörigt om du använder skrivbordsluftrenaren.

2.Öppna fönster för ventilation:HEPA-luftrenare används bäst i slutna utrymmen för normal drift. Vid en sådan tid ökar det att lämna fönster och dörrar öppna arbetstrycket hos PM2.5 luftrenaren, och det betyder en reducerad reningsnivå. Windows kan öppnas när luftrenaren är avstängd. Detta bör bara göras när utomhusluft är bra.

3.Avlägsnande av pollen, partiklar, virus, bakterier och andra ämnen:När dessa ämnen måste tas bort bör det noteras attOlansi luftrenarehar bra effekter. När det är möjligt bidrar det till att investera i Kina luftrenare av högsta kvalitet i hemmet.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy