Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Lingo att förstå mer med Kina Air Purifier Market

Lingo att förstå mer med Kina Air Purifier Market

Visningar:2     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-07-22      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Lingo att förstå mer med Kina Air Purifier Market

Lingo att förstå mer med Kina Air Purifier Market

DeKina luftrenareMarknaden infiltreras med massor av produkter. Av denna anledning är det normalt att bli lite förvirrad i urvalsprocesserna. Att förstå Lingo som används på denna marknad kan hjälpa till i beslutsprocessen. Hela Olansi luftrenare är några av de bästa tillgängliga på marknaden idag; Det hjälper till att veta vad de handlar om om man är att välja det mest idealiska alternativet för deras speciella behov.

Olansi Air Purifier Leverantör (18)

Det finns några villkor som bör förstås och beaktas. Den bästa hemluftrenaren ska kunna rengöra luften i ett rum eller hem effektivt. Detta kan bara uppnås om det bästa valet är gjort.


Mikron:

Detta hänvisar till en miljon av en meter. Det kallas mikron eller mikrometer. Den levereras med M-symbolen. Denna enhet används vanligen för att beskriva partikelstorlekar när det gäller mätning som det specifika filtret som används i en luftrenare kan fånga.

Det finns några jämförelser som kan hjälpa till med att förstå partikelstorlekar i mikron.

Partiklarna som är synliga för det mänskliga ögat är omkring 50m

• Mänskligt hår kan vara 30-120m

• Pollen är 10m

• Respirerbara partiklar kan vara upp till 10 m eller mindre

• Virus är runt .003m

• Bakterier .3 m


Respirerbara partiklar

Dessa är hänvisade till luftburet materia som är 10m eller mindre i storlek. Partiklarna kan komma in djupt in i lungorna och orsaka kardiovaskulära och respiratoriska problem hos människor.


Kadr

Detta innebär ren luftleveranshastighet. Detta system har använts ett tag, och det mäter mängden luft som behandlas effektivt med bärbara luftrenare. Betygsättningarna finns i förpackningen av en enhet och har vanligtvis tre nummer. Varje nummer representerar renaren effektivitet vid fångning av olika föroreningar som rök, pollen och damm.


Det rekommenderas att få en renare med 2/3 rökbetyg mot foten. Det betyder en 10 med 15 ft rum. borde ha en renare med en rating på 100 eller mer förutsatt att takhöjden är 8 fot.


Olansi luftrenareTa hänsyn till CADR-systemet eftersom det är högt respekterat.


MERV

Minsta effektivitetsrapporteringsvärde eller MERV var en utveckling för att mäta ett filters förmåga att fälla partikelföroreningar, såsom damm. Betygsskalan kan variera från 1-16. 4 är ett betyg för normala dammfilter för att skydda ett HAVC-system. 16 är ett effektivt filter som kan fånga ca 95% av allt partikelformigt material. Skalan stöder inte HEPA-filter eftersom de satsar mellan 17-20. Detta gör det som gör HEPA-luftrenare så effektiva.


Saken är att många husägare kanske inte behöver MERV 16-filtren. Detta beror på att de tenderar att begränsa luftflödet, vilket minskar effektiviteten hos HAVC-systemen. De kan också vara mycket bullriga om de används i enkelrumsalternativ och kan konsumera mycket energi.

Olansi Air Purifier Leverantör (13)

Kina luftrenare kommer i alla former och storlekar. Olansi luftrenare täcker olika slag, inklusive den negativa jonen, PM2.5, UVC och HEPA luftrenare. Jämför produkter och gör det klokaste beslutet. För mer om China Air Purifier, kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansipl.com/för mer information.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy