Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Luftkvalitet och dess effekt på sömn med en negativ jonluftrenare

Luftkvalitet och dess effekt på sömn med en negativ jonluftrenare

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-06-01      Ursprung:Webbplats

Luftkvalitet och dess effekt på sömn med en negativ jonluftrenare

Luftkvalitet och dess effekt på sömn med en negativ jonluftrenare

Om det finns något som människans värde är sömn. Det finns så många människor som hanterar sömnrelaterade störningar, och ibland förbättrar omgivningen kan minska symtomen otroligt.

En sak att notera är att över 60 procent av mänskliga sjukdomar och sjukdomar kommer från luftföroreningar. När människor sover, tenderar immunsystemet att vara lägst. Det är under denna tid att skadliga ämnen bakterier och virus får en chans att göra en invasion. De kan skada kroppen på många sätt.

Olansi Air Purifier Leverantör (8)

Enligt forskning, när man är i en naturlig miljö, kan det kraftigt påverka människor, vilket förklarar varför människor känner sig lugna när man lyssnar på fåglar, vattenflödande, naturlig vind eller till och med en regnig tid. Detta medför glädje och avkoppling och hjälp för att somna.

Det är härKina luftrenarekommer in. En luftrenare är ofta kapabel att hantera olika föroreningar i inomhusluften. Detta inkluderar formaldehyd eller PM2.5. Detta är det som gör PM2.5 luftrenare så populär bland olika människor. Hemluftrenare kan också hantera bakterier och virus, vilket skapar en säker miljö. När föroreningar elimineras betyder det att en naturlig miljö skapas i viss utsträckning. När luften renas inomhus, främjas de frigjorda negativa joner samordningen mellan rummet och folket. Detta underlättar god sömn inom den miljön.

Sömnmiljö

Negativa jonluftrenarehjälpa till att uppnå en naturlig miljö. Enligt forskning ger detta några mycket positiva effekter på olika människor.

Det är dock viktigt att notera att luftrenare inte är lika. I så mycket som vissa kan hjälpa till med sömn, gör det inte. Vissa människor klagar över att vakna med ont i halsen efter att ha sovit i ett rum med en luftrenare.

När vädret är svårt, och renaren är på är det möjligt att vakna med en torr eller kliande hals. Det är emellertid viktigt att notera att människor föredrar att ha hemluftrenare till den lägsta inställningen för att styra buller när de sover i de flesta fall. Det är därför man kan märka PM2.5-nivåerna kan vara höga på morgonen. Detta innebär att reningseffektiviteten är låg.

Det andra att notera är att civila byggnader vanligtvis har några strikta standarder för luftförändringar. Med fönster och dörrar stängda är de flesta interiörer inte lufttäta, och det är inte möjligt att isolera utsidan. Använda sömnläget för Kina luftrenare begränsar användningen. Och detta minskar reningseffekten ganska signifikant.

CADR för sömn

Människor är vana vid att vridaskrivbordsluftrenareAtt automatiskt, vilket möjliggör automatisk justering av växelläge och vindhastighet efter luftkvaliteten som omger den. Detta är ett oroligt och enkelt sätt att hantera saker. Vad som borde noteras är att de flesta luftrenare vanligtvis är inställt att användas i viloläge. Det här är när bullret är lägst, men CADR-värdet råkar vara lågt på den nivån.

Olansi Air Purifier Leverantör (3)

Att säkerställa att Olansi luftrenaren fungerar väl säkerställer att det ligger inom det angivna utrymmet, inte större. Man kan ha den på högsta inställningen och vrid den när den är sängtid för att förbättra sömnkvaliteten.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy