Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Luftreningssystemteknik som används vid skapandet av anpassade privata etiketter Hemluftrenare

Luftreningssystemteknik som används vid skapandet av anpassade privata etiketter Hemluftrenare

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-08-06      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Luftreningssystemteknik som används vid skapandet av anpassade privata etiketter Hemluftrenare

Luftreningssystemteknik som används vid skapandet av anpassade privata etiketter Hemluftrenare

Luftrenare är bra för att eliminera olika saker från luften. Detta inkluderar gas, lukt, mögel, pollen, virus, bakterier, kvalster, rök, föroreningar, allergener, föroreningar och damm. Det har skett en ökning av inomhusföroreningar, vilket har krävt användningen avKina luftrenare.


Det finns olika märken på marknaden, och varje har sina egna specifikationer som gör det svårt för köparna att fatta ett beslut. Innan du väljer det perfekta alternativet hjälper det att förstå den teknik som används.

Olansi Air Purifier Leverantör (16)

Det finns två kategorier i det här fallet. Det finns aktiv teknik och passiv teknik.

Passiv

Denna teknik involverar luftrening gjord genom att dra luft i renaren. Denna luft passerar sedan genom filter i enheten, vilket renar föroreningar, lukt, gas, allergener, pollen, damm, etc. Några populära passiva teknologier som används idag inkluderar:

• HEPA eller generiska filter. De är bäst för att filtrera fasta partiklar

• Aktivt kol används för att avlägsna lukt och kemiska föreningar

• Elektrostatiska utfällare: Dessa är perfekta för att filtrera små partiklar

• UV-filter: Dessa är perfekta för att hantera mikroorganismer som finns i luften

Renifererna i denna kategori använder sig av passiv teknik för att få filter som ett krav för dem att fungera som de är utformade för.


Aktiv teknik

I den här kategorin blir luften renad utanför enheten. Dehemluftrenare, i detta fall, ger en effekt på luften. Dessa luftrenare kommer i två typer, nämligen:

• Ionizer-renare: Dessa är alternativ som producerar några joner. Dessa joner fäster sedan på partiklar som finns i luften och eliminerar olika kemiska föreningar, dammprodukter, och så vidare från luften rengörs de.

• Ozongeneratorer: Dessa är ansvariga för att ändra syremolekyler i luften och gör dem ozon. Det är dessa som förstör olika mikroorganismer och blir av med gaser och lukt i luften.


Aktiv och passiv

Det är där passiv och aktiv teknik samlas och arbetar hand i hand för att ge en effektiv rening. Dessa hemluftrenare är de bästa på marknaden eftersom de arbetar bättre än individuell teknik.

Innan du plockar den ideala Olansi-luftrenaren, hjälper det till att vara säker på sitt syfte. Det bidrar till att säkerställa att valet uppfyller det syfte det är avsett för. Det finns olika saker som hem luftrenare behöver göra.


Allergier: I stadsinställningar är en dammig miljö mycket vanlig. Det finns pollen, små stenar, damm och så vidare. De flesta människor är allergiska mot detta. AHEPA luftrenarekan hantera sådana föroreningar.


Astma: Detta är en andningssjukdom som blir värre när det finns föroreningar i luften. En luftrenare i ett sådant fall bör också ha kapacitet att oxidera luft.


Lukt: Hus har idag begränsad ventilation. Det betyder att luftcirkulationen är ganska svårt. Luftstagnation orsakar lukt. Lukten kan också orsakas av bränning, matlagning och målning. En renare ska kunna hantera sådana problem om de existerar.

Olansi Air Purifier Leverantör (1)

Beroende på om du handlar om mögel, rök, sällskapsdjur, virus eller kemikalier, bör du välja en Olansi-luftrenare som kan rengöra luften. Välja mellan HEPA-luftrenare, UVC-luftrenare, PM2.5 luftrenare, och negativa jonrenare beror ofta på den typ av förorenande ämne i hemmet. För mer om luftreningssystemteknik som används vid skapandet av anpassad privat etikett hemluftrenare, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansise.com/för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy