Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Några vanliga frågor i världen av OEM och ODM Kina hem luftrenare

Några vanliga frågor i världen av OEM och ODM Kina hem luftrenare

Visningar:1     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-08-04      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Några vanliga frågor i världen av OEM och ODM Kina hem luftrenare

Några vanliga frågor i världen av OEM och ODM Kina hem luftrenare

Kina luftrenaremåste väljas med många överväganden i åtanke. Innan du väljer det bästa alternativet måste behoven utvärderas, och frågor som ombeds att hjälpa till att lära dig mer om vad som är tillgängligt och vad det bästa alternativet är för speciella behov.


Flera frågor bör ställas när de väljer den bästa Olansi-luftrenaren för hemmet.

Olansi Air Purifier Leverantör (16)

1. Är en renare som behövs i hemmet?

Svaret på denna fråga beror på olika faktorer. De inkluderar komfort som är önskvärt och den typ av luftkvalitet som finns i hemmet. Det finns några faktorer som måste övervägas också. Det finns många organisationer som är överens om att kvaliteten på inomhusluften har förvärrats. Irriterande och allergener som husdjursdander, rök och damm tenderar att förvärras inomhus än utomhus.

Det finns många anledningar som kan hjälpa till att bestämma behovet av den bästa hemluftsrenaren. Dessa inkluderar allergiska symtom som en rinnande näsa, vattna ögon och kliande ögon. Frekventa hudutslag, torr hud och kliande hud kan också vara en indikation. Andra inkluderar att äga husdjur som bor inomhus, bor med eller rökare och har andningsproblem som astma. Om det finns mögel eller mögel i hemmet, kan en luftrenare vara ett bra alternativ.


2. Vad är en luftrenare ren?

Kina luftrenareär inte lika. Det innebär att olika alternativ har olika möjligheter. Luftrenare kan rengöra mycket speciella ämnen från luften. Det finns dock skillnader i hur de rengör och vad de kan rengöra. Vissa renare kan hantera partiklar och damm effektivt. Det finns ännu andra som är perfekta för mögel, mögel, virus och bakterier. Få alternativ kan hantera alla föroreningar samtidigt.


3. Vilken är den bästa luftrenarestorleken?

När du plockar storleken är det viktigt att kontrollera det betyg som företaget ges. Det är därför att välja från Olansi luftrenare är en bra idé. Betygsättarna är korrekta och kan hjälpa till att bestämma vilken typ av rum en luftrenare kan hantera på ett adekvat sätt. Många av de tillgängliga alternativen på marknaden är enskilda enkelrum istället för helhusalternativ. Om du inte har ett luftfiltreringssystem som är installerat med VVS-systemet är separata enheter det bästa alternativet. Det blir ännu bättre om enheterna är lätt att bära. CADR-numret indikerar luftleveranshastigheten, och det måste vara 2/3 av förhållandet per kvadratmeter i ett rum.


4. Ozon och säkerhet inomhus

Ozon kan beskrivas som en smaklös och färglös gas med tre atomer. Det förekommer naturligt och produceras genom elektrisk urladdning under åskväder i den övre atmosfären. När den hålls inom en acceptabel nivå är det säkert inomhus. Detta bör vara mellan .02 och .05 delar / miljoner. Olansi luftrenare förstår vikten av att hålla intervallet i kontroll. Renifererna är skapade för att säkerställa att rätt mängd ozon bibehålls och går inte bortom de acceptabla nivåerna.

Olansi Air Purifier Leverantör (20)

För att HEPA-luftrenare ska fungera bra är det viktigt att se till att filter ändras, och luftrenaren rengörs regelbundet. Olika faktorer dikterar frekvensen; Det finns också tillverkare specifikationer och riktlinjer som kan hjälpa till att bestämma när rätt tid att rengöra eller ändra filter är. För mer om OEM och ODMKina hem luftrenare, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansig.com/för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy