Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Vattengenerator för desinfektionsmedel » Olansi Mini Hem Använd natriumhypoklorit Desinfektionsmedel Vattengenerator Elektrolyserad vatteninfektionsmaskin för rengöring Desinfektion

Olansi Mini Hem Använd natriumhypoklorit Desinfektionsmedel Vattengenerator Elektrolyserad vatteninfektionsmaskin för rengöring Desinfektion

Visningar:10     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-11-02      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Olansi Mini Hem Använd natriumhypoklorit Desinfektionsmedel Vattengenerator Elektrolyserad vatteninfektionsmaskin för rengöring Desinfektion

Olansi Mini Hem Använd natriumhypoklorit Desinfektionsmedel Vattengenerator Elektrolyserad vatteninfektionsmaskin för rengöring Desinfektion

Elektrolyserat vatten har under de senaste decennierna fått popularitet och breda tillämpningar inom hälsovård, livsmedelsindustrin och miljöområdet. Med ökande säkerhets- och hygienutmaningar på grund av det Covid-19-utbrott som har lagt mycket belastning på världsekonomier och hälsovårdssystem har elektrolyserat vatten varit till stor nytta i kliniska områden, livsmedelsindustrin, i våra privata hem och kontor för förebyggande och kontroll av infektioner. Forskare har rapporterat att elektrolyserat vatten är effektivt för att deaktivera flera luftvägsvirus och virus som är ansvariga för mul- och klövsjuka.


Med tanke på betydelsen av elektrolyserat vatten och framsteg i vattenelektrolysteknik har flera företag börjat producera bärbara eller Olansi-elektrolyserade vattenmaskiner som Ecasol, Clortech, Avenova, Microcyn, Ecoone och Microsafe. En Olansi-elektrolyserad vatteninfektionsmaskin är en bärbar anordning som producerar elektrolyserat vatten lokalt och efterfrågan genom att applicera elektricitet till en blandning av bordsalt (som det enda kemiska tillsatsen) och kranvatten i anordningen. Denna process delar upp de kemiska elementen i saltlösningen för att bilda ett effektivare desinfektionsmedel än blekmedel.

Htb1mv3mbdfvk1rjsspoq6zfnpxa1

Det elektrolyserade vattnet som produceras är en lösning som innehåller hypoklorsyra (HOCL) som är kapabel att döda bakterier, virus och svampar; och hade använts betydligt i kriget mot koronavirusinfektion. Det är mycket effektivt vid ett pH mellan 6,5 och 7,5. Olansi-elektrolyserad vatteninfektionsmaskin är kalibrerad i linje med tillverkarens instruktioner för anordningen för att producera eller generera elektrolyserat vatten (inklusive klor vid en viss koncentration) vid ett specifikt pH (från 6,5 till 7,5). Ett pH-övervakningskit som kalibreras på ett färgschema ingår i enheten.


Hur olansi elektrolyzed vatten desinfektionsmaskin fungerar.

Olansi elektrolyzed vatten desinfektionsmaskin fungerar via en elektrokemisk process som kallas elektrolys. Elektrolys är processen där en kemisk substans sönderdelas kemiskt genom att överföra en elektrisk ström genom en lösning av substansen innehållande joner. Denna process sker i en elektrolytisk kammare bestående av negativ (katod) och positiva elektroder (anod) separerade och nedsänkt i en lösning av den kemiska substansen innehållande negativt och positivt laddade joner. Allt som krävs är ett bordsalt!

• Häll kran eller destillerat vatten i Olansi-elektrolyserad vatteninfektionsmaskin upp till det märke som anges på maskinen

• Lägg till den önskade mängden bordsalt som anges av tillverkaren i bruksanvisningen

• Byt lock och anslut till en strömförsörjning

• Ström på maskinen och vänta på en viss tidsperiod enligt vad som anges i användarhandboken

• Bekräfta att pH-testremsan vänder sig till lila. Detta indikerar det elektrolyserade vattnet (hypoklorsyra) är klar för användning.


En Olansi-elektrolyzed vatten desinfektionsmaskin är utformad för framställning av surt elektrolyserat vatten (via kontinuerlig elektrolys) on-demand och lokalt med användning av en saltlösning av bordsalt (används i tillagning) och kranvatten.


Den kemiska processen: Under processen med elektrolys av saltlösning genomgår molekylerna av båda bordsaltet (NaCl) och kranvatten (H2O) kemiska förändringar och är uppdelade i hypoklorsyra (HOCL) och natriumhydroxid (NaOH). Processen med elektrolys består av två halvreaktioner, nämligen oxidations- och reduktionsreaktioner. Oxidationsreaktionen sker i anoden av den elektrolytiska kammaren hos anordningen, medan reduktionsreaktionen uppträder vid katoden hos den elektrolytiska kammaren. Dessa två halvreaktioner som uppträder i den elektrolytiska kammaren separeras av ett membran.


En grundläggande schematisk representation av elektrolysprocessen som uppträder i den elektrolytiska kammaren hos en Olansi-elektrolyserad desinfektionsmedelsmaskin visas nedan:


Viktiga egenskaper hos en Olansi elektrolyserad vatten desinfektionsmaskin

Några av de viktigaste egenskaperna hos en Olansi-elektrolyserad vatten desinfektionsmaskin är:

• Kontinuerlig elektrolys

• använder en enfas strömförsörjning

• producerar elektrolyserat vatten vid ett pH mellan 5,0 och 7,5

• genererar ett effektivt klorinnehåll på mindre än 120 ppm (delar per miljon)

• kostnadseffektivt jämfört med regelbundet köp av kemikalier som blekmedel för rengöring och desinfektion

• Den desinfektionsmedel som produceras är hocl) hypoklorsyra. Det är helt säkert (om det förbrukas oavsiktligt) och icke-irriterande.

• Det är miljövänligt, giftfritt och säkert

• Det är mycket effektivt i förhållande till klorblekmedel eftersom det dödar sporerna av bakterier, virus och svampar och förhindrar att de växer.


Tillämpningar av elektrolyserat vatten

Det elektrolyserade vattnet som produceras av maskinen har en stark desinficerings- och steriliseringspotential som gör den lämplig för de olika tillämpningarna nedan:

• Hemdesinfektion och sanitet: Elektrolyserat vatten används för att desinficera nötkött, chevron (getkött), skärbrädor, badrumsgolv och så vidare. Det används också som hand sanitizer. Det kan användas för att desinficera luften i vårt vardagsrum för att förbättra inomhusluftkvaliteten med hjälp av misstag. Doser av elektrolyserat vatten kan tillsättas till vattenlagringstankar för desinfektion och sterilisering av dricksvattnet.

• Desinficera restauranger: Vid behov genererar elektrolyserat vatten med tryck eller destillerat vatten, bordsalt och el. Använd det tvätt, desinficera och sanera grönsaker, frukter, fisk, fjäderfä, kött och skaldjur. Se till att du sanerar alla ytor som gör kontakt med mat.

• Boskap: Att upprätthålla en sanitiserad miljö för boskap skapar en säker miljö för att djur ska leva. Detta kan uppnås genom att använda surt elektrolyserat vatten för att desinficera och styra mikrobiella aktiviteter av bakterier, svampar och virus i boskapsmiljö.

• Supermarknader: Desinficera alla ytor som är i kontakt med mat i bageriet, bänkskivor, leveranser och butcheries

• Tandkliniker: Elektrolyserat vatten används i tandläkare för desinfektion av verktyg och för oral rengöring.

• Sårvård: Används för desinfektion av sår och bidrar till att påskynda läkning av sår.

H1FD6AB 15541647508 9D3FB65B25994BBK

Slutsats

Elektrolyserat vatten är effektiva desinfektionsmedel med olika signifikanta tillämpningar. Därför behovet av prisvärda, säkra och miljövänliga elektrolyserade vattengenererande enheter som en Olansi elektrolyserad vatten desinfektionsmaskin. Dess flexibilitet och överkomlighet gör det användbart i våra privata hem, kontor, stormarknader, bagerier, slakterier etc. för att producera elektrolyserat vatten lokalt och på begäran. För mer om Olansi Mini HemanvändningNatriumhypoklorit Desinfektionsvattengenerator Elektrolyserad vatteninfektionsmaskinFör rengöring av desinfektion kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/disinfectant-water-Generator.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy