Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Olansi luftrenare granskning och effekter på sömnkvalitet

Olansi luftrenare granskning och effekter på sömnkvalitet

Visningar:2     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-09-10      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Olansi luftrenare granskning och effekter på sömnkvalitet

Olansi luftrenare granskning och effekter på sömnkvalitet

Folk väljer att investera iluftrenareav olika skäl. Det viktigaste är dock för luftrening. Den största frågan som människor frågar är om luftrenare förbättrar eller hjälper till med sömn.

Olansi Air Purifier Leverantör (9)

Luftkvalitet och sömn

Över sextio procent av sjukdomar som påverkar människor kommer som ett resultat av luftföroreningar. När vi sover sänker immunsystemet ner och är det lägsta. Under en sådan tid kan skadliga ämnen, bakterier och virus invadera kroppen och orsaka skada.


Enligt psykologisk forskning har det ses att naturmiljön kan ha mycket positiva effekter. Detta kan förklara varför det är avkopplande att lyssna på fåglar, vatten, naturlig vind och regn.


En luftrenare renar olika föroreningar från luften. Detta inkluderar formaldehyd, bakterier och virus. Det betyder en säker miljö för att sova och slappna av. Skapandet av en ren miljö simulerar naturlig miljö. När inomhusluften renas släpps negativa joner för att främja samordningen mellan rummet och folket. Det är så här som människor kan uppnå god sömn inom den bästa miljön.


Skapande av en mikronvironment

Olansi luftrenare kan hjälpa till att skapa en mikromiljö som är säker för människor och en som främjar hälsa. Det är viktigt att notera att inte alla renare är bäst, och inte alla kan hjälpa till med att förbättra sömnen. Detta är något som inte bör antas. Förmågan hos en renare att förbättra sömnen har att göra med olika faktorer. När vädret har svårt att ha och renaren är fortsatt, är det möjligt att vakna med kliande och torr hals.


Det är också möjligt att använda en luftrenare över natten och finner fortfarande att PM2.5 fortfarande är hög. Detta är vanligtvis eftersom den lägsta vindhastigheten används på natten. Detta görs för att styra bullret. Av denna anledning är reningseffektivitet och CADR-värdet fortfarande låga. De flesta civila byggnader kommer också med strikta krav på luftförändringar. Även om fönster och dörrar är stängda, det finns inget sätt att isolera luften som kommer från utsidan helt.


Att använda en luftrenare under natten är begränsad av olika scenarier, inklusive luftläckage i rummet, ett lågt CADR-värde och det faktum attluftrenarebrukar inte utföra optimalt.


Cadr och sömn

De flesta föredrar att använda HEPA-luftrenare och andra typer med automatisk växel. Det betyder att luftrenaren får justera växelläget och vindhastigheten automatiskt. Detta är alltid i överensstämmelse med förändringar i miljön. Det här är en lätt sak. Sömnläget är den längsta använda inställningen. Detta beror på bullerkontroll. Det finns emellertid en nackdel eftersom CADR-värdet vid den tiden råkar vara minsta. Det finns uppsatta standarder när det gäller den typ av CADR-värde som är acceptabelt. När det är lågt, ska det tillämpliga området vara mindre. En luftrenare kan göras värdelös när den används i ett större utrymme än det accepterade tillämpliga området.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (78)

Olansi Air Purifier Factory producerar bland annat UVC-luftrenare och HEPA-luftrenare, för att säkerställa att hemmiljön är säker och ren. Deras produkter finns i olika delar av världen, och de har stor erfarenhet av att skapa de bästa luftrenare. För mer om Olansi Air Purifier Review och effekter på sömnkvaliteten kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/oem-oodm.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy