Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Osynliga Skäl för ledning av luft kvalitétest och med användning Olansi luftrenare för att eliminera föroreningar

Osynliga Skäl för ledning av luft kvalitétest och med användning Olansi luftrenare för att eliminera föroreningar

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-12-07      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Osynliga Skäl för ledning av luft kvalitétest och med användning Olansi luftrenare för att eliminera föroreningar

Osynliga Skäl för ledning av luft kvalitétest och med användning Olansi luftrenare för att eliminera föroreningar

Luftkvalitetstester är det enda sättet att veta den verkliga kvaliteten på luften i hemmet. Vissaluftrenarekomma med kvalitet monitorer. Dessa är säkra, och de hjälper husägare att förstå luften de andas snarare än att göra antaganden som baseras på den typ av lukten ett hem har.

Olansi kina luftrenare fabrik (5)

Det finns så många goda skäl till varför övervakning av luftkvaliteten bör göras. Luft kan inte ses, och kan därför inte enkelt bestämmas dess kvalitet. Det finns farliga föroreningar som inte luktar, men deras effekter på hälsan är mycket allvarliga.


Orsaker till testning

1. VOC eller flyktiga organiska föreningar

Dessa är farliga föreningar som kan hittas i hemmen. Föreningarna är vanligt efter en vägg har målats, nya mattor installerad eller nya saker läggs in i hemmet, och det finns konstiga lukter.

Nya möbler kan ha skadliga effekter på lungorna. VOC brukar gå bort med tiden, men det finns ingen bestämma hur lång tid som kan ta och när det är säkert. En luft kval kan hjälpa till. Cancerframkallande formaldehyd råkar vara mest farliga, och den är närvarande i många komponenter, såsom bränd mat, tyg, gaser, tobaksrök, och trä. Exponering för samma under lång tid leder till hälsoproblem.

2. Kolmonoxid

Denna gas är osynlig och luktfri och det dödar så många människor runt om i världen varje år. Detta är en sann faktum även i utvecklade länder. Kolmonoxid kommer som ett resultat av en öppen eld som kan vara inom ett förseglat rum. Kolmonoxid resultat från förbränning av syre och det släpps ut i luften när öppna bränder är närvarande. När nivån på gas stiger, kan det vara mycket dödligt. Denna gas är en tyst mördare eftersom det inducerar sömn, vilket resulterar i döden om offret inte får syre snabbt. En kolmonoxid monitor kan erbjuda ett uppskov i en sådan situation.

3. Asbest

Detta material är inte säkert. Men det finns en del gamla hus som fortfarande har material och de kan vara farliga för hälsan. Asbestfibrer kan orsaka hälsoproblem såsom cancer. Detta är anledningen till att asbest inte används i moderna hem. Luftburen asbest är ett allvarligt hälsoproblem, och en luftdetektor kan identifiera sin närvaro.


Andra osynliga skäl till varför luft testning måste genomföras är:

• Radongas

• Mögelsporer

• Pesticider

Det bästaOlansi luftrenarekan hjälpa till att ta itu med de flesta problem. Det är viktigt att identifiera frågan till hands innan du får den lämpliga China Air Purifier. Olansi gör renare som UVC-luftrenare och HEPA-luftrenare, bland annat. Detta är en luftrenare tillverkare som har varit på marknaden i över ett decennium nu.

Olansi Air Purifier Leverantörer (17)

En luftrenarefabrik borde skapa enheter som kan hantera den typ av förorening som är närvarande i luften. Genom att testa luften blir denna identifiering mycket lättare, det här gör det möjligt för en individ att välja en enhet som matchar deras behov och upprätthåller kvaliteten på luften. För mer om osynliga skäl för att genomföra luftkvalitetsprov och använda Olansi-luftrenare för att eliminera föroreningar, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/air-purifier-factory.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy