Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Saker att göra för att säkerställa att Kina HEPA Air Purifier spelar sin roll

Saker att göra för att säkerställa att Kina HEPA Air Purifier spelar sin roll

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-06-09      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Saker att göra för att säkerställa att Kina HEPA Air Purifier spelar sin roll

Saker att göra för att säkerställa att Kina HEPA Air Purifier spelar sin roll

Olansi luftrenareär utformade för att döda och filtrera föroreningar närvarande i luften och förbättra miljöns renhet. Användning av luftrenare säkerställer korrekt liv och service på luftrenaren. Det säkerställer också den bästa reningseffekten med avseende på inomhusluften.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (67)

Det finns saker som kan göras för att säkerställa att Kina Luftrenaren köper spelar sin roll till de högsta möjliga gränserna.

1. Förstå den nuvarande miljöföroreningen

Det är viktigt att köpa en renare baserad på den typ av luftföroreningar som är närvarande. PM2.5-parrenare är till exempel ett bra val när föroreningen inomhusmiljön är mycket allvarlig. Detta hjälper till att säkerställa att den bästa effekten uppnås. När den atmosfäriska luften är bra, kan luftrenaren inte behövas på ett tag. Ibland kan Kina luftrenare användas hand i hand med luftfuktare för den bästa effekten.

2. Rengöring och underhåll

Det är viktigt att behålla och rengöra renaren i god tid. Detta kan göras genom att installera en elektrostatisk absorptionsrenare som har ett rengöringssignallampa. Om strömbrytaren fortsätter är det en indikation på att dammsamlingen är full och behöver rengöras.

3. Hög effektivitet

Det är alltid tillrådligt att du väljerHEPA luftrenaresom har en effektiv filtreringsfunktion. När China Air Purifier har en indikator, tjänar den sitt syfte bättre. Kontrollera ersättningsindikatorn tillåter en att veta när filtret behöver bytas ut eller rengöras. När Olansi Air Purifier inte har en indikator kan maskinen sättas på för att hantera föroreningen av det aktuella elementet.


Reningseffekt av luftrenaren är något som måste ses. Det är viktigt att känna till den typ av luftreningseffekt som en luftrenare har. När reningseffekten reduceras signifikant eller en speciell lukt frigörs när renaren är påslagen, ska filtret rengöras eller bytas ut.

1. Säkerhet

Detta är en annan kritisk sak att tänka på. Vid användning av elektrostatiska absorptionsrenare bör direktkontakt undvikas, särskilt med barn. Detta beror på att det har högspänning, och att undvika kontakt kommer att förhindra chock. Hög effektivitetsfilter och aktiverade kolfilter måste vara så långt ifrån brandkällor som möjligt. Detta hjälper till att förhindra bränder.

2. Plats

Det är viktigt för hemluftrenaren att vara placerad på rätt ställe. Det borde inte vara mot möbler eller vägg. Om möjligt bör den negativa jonluftrenaren vara i mitten av huset. Den kan placeras ett ett meter avstånd från väggen. Luftrenaren ska heller inte vara nära människokroppen. Detta beror på att det innehåller skadliga gaser runt det. Om renaren är för rökning, kan den placeras i rökarens närhet.

3. Undvik ventilerade rum

Det är inte idealiskt att användahemluftrenareI rum med öppna fönster eller ventilationsändamål. Om fönstren öppnas för ventilation måste uteservering beaktas.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (61)

Olansi luftrenare kan betjäna alla de ändamål de är avsedda för och ge den rena luften.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy