Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Ska Olansi Hepa filter sovrum luftrenare vara kvar på hela tiden?

Ska Olansi Hepa filter sovrum luftrenare vara kvar på hela tiden?

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-06-04      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Ska Olansi Hepa filter sovrum luftrenare vara kvar på hela tiden?

Ska Olansi Hepa filter sovrum luftrenare vara kvar på hela tiden?

Alla blir mer medvetna om vad en hälsosam levnadsmiljö medför. Det finns också en stor förbättring i samband med levnadsstandarden, och saker har förändrats från vad de brukade vara som tidigare. Detta har sett ökningen avluftrenareanvänds inom inomhusinställningar. Familjer antar alltmer användningen av luftrenare för inomhusområden.


Populariteten hos Kina luftrenare har lett till många frågor om hur de används och om de ska lämnas hela tiden för att de ska fungera som de ska.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (78)

PM2.5 Luftrenare hanterar damm och allergener som finns inomhus. Det finnsHemluftrenareDet kommer med speciella funktioner för sterilisering, och det finns några som är specifikt riktade mot att bekämpa vissa specifika föroreningar i hemmet. Det finns några människor som tror att Kina luftrenare ska lämnas genom hela dagen och natten för att säkerställa att luften är i sitt bästa tillstånd.


I samma andetag är de som känner sig att lämna HEPA-luftrenare på alla genom avfalls energi och konsumtion av filtret för snabba. Detta leder till höga ersättningskostnader, vilket skapar en ekonomisk börda att människor kanske inte är villiga att hantera.


Luftrenaren får inte lämnas hela tiden eftersom:

1.Luftrenare används inom slutna utrymmen.Huvudprincipen förbättrar intern mättnad och rensar luften inom.Olansi luftrenareSug luften, filtrera och renas och låt sedan den renade luften ut. Detta minskar skadliga ämnen och behandlar speciella luktar. Detta förbättrar luften. Luftflödet är inomhus till inomhus. När rening görs under lång tid, är koncentrationen av koldioxid i ett rum bunden att öka, och den inaktuella luften är inte bra för hälsan. Vid något tillfälle är det viktigt att ventilera och låta utomhusluft i. Hur länge dörrarna och fönstren är öppna är beroende av den omgivande luftkvaliteten.


2.När du ventilerar ett rum fungerar inte den negativa jonluftrenaren till det maximala, och det är bättre att stänga av det.På en sådan tid är luftutbyte utomhus, inomhus och sedan utomhus. Genom att ventilera när utomhusluften är fräsch, skapas en positiv tryck typ av miljö inom huset. Den smutsiga luften och den luftmättade med koldioxid släpps ut ur rummet, och frisk luft introduceras. Efter att dörrarna och fönstren är stängda, kan skrivbordets luftrenare eller någon annan typ av renare som används runt hemmet startas om och den fulla effekten är åtnjutit.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (39)

Olansi luftrenare är mycket populära på grund av deras höga kvalitet och de resultat de hjälper till att uppnå inom hemmet. Olansi är en bra tillverkare av Kina luftrening. Företaget behandlarskrivbordsluftrenare, PM2.5, UVC och HEPA luftrenare. Företaget har kompetens och den tekniska förmågan att skapa några av de bästa hemluftrenare för att förbättra människors hälsa på sätt som kan ha verkade omöjligt tidigare.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy