Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Synliga skäl som gör inomhusluftkvalitetsprovning som krävs och använder Olansi Air Purifier för att upprätthålla luftkvaliteten

Synliga skäl som gör inomhusluftkvalitetsprovning som krävs och använder Olansi Air Purifier för att upprätthålla luftkvaliteten

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-12-13      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Synliga skäl som gör inomhusluftkvalitetsprovning som krävs och använder Olansi Air Purifier för att upprätthålla luftkvaliteten

Synliga skäl som gör inomhusluftkvalitetsprovning som krävs och använder Olansi Air Purifier för att upprätthålla luftkvaliteten

Även om det finns osynliga föroreningar i hemmet finns det också många andra synliga föroreningar. Dessa garanterar testningen av inomhusluftkvalitet för att identifiera hur intensiv eller mild föroreningen är i slutet av dagen. Genom att veta vad man arbetar med, plockar rättKina luftrenareblir mycket lättare.

Olansi Air Purifier Leverantör (14)

Vissa synliga problem kan innehålla:

1. Damm

Damm kan enkelt ackumuleras på golv och andra ytor, vilket kan indikera att det finns ett dammproblem i hemmet. När en sådan ackumulering inträffar blir det uppenbart att det finns damm i luften. Att ha synliga föroreningar betyder inte att inga andra osynliga föroreningar är i luften, och det är därför att testning ska göras.


2. Djurdander

Det blotta ögat kan inte se detta. Det faller emellertid under denna kategori eftersom det är bundet att dander i hemmet om husdjur är närvarande. Alla husdjur lämnar efter dander. Rengöring av husdjuret regelbundet och städa hemmet kan i stor utsträckning minska dander. Genom att testa luften för dander blir det lätt att avgöra om Olansi luftrenare behövs eller inte. Det bästaKina luftrenareAtt välja bör vara en som kan eliminera dander. Dander kan också komma från andra insekter och djur i hemmet, såsom möss, kackerlackor eller råttor.


3. Mögel

Mögel ser ohälsosam och ful, men de är inte så farliga om de bara växer på väggar. Men när de blir luftburna, kan många hälsoproblem uppstå. Mögelsporer kan vara mycket farliga när de flyger fritt inom luften och letar efter nya ytor att växa på. När mögel är närvarande kan mögelsporerna vara i luften. Testning kan verifiera detta, och en bra luftrenare tillverkare plockas för att ta itu med frågan till hands.


Testar definitivt?

Luftprovning kan ge en inblick i nivån av olika föreningar i luften. Det bidrar till att notera att vissa människor kan hantera höga nivåer av föroreningar utan någon reaktion. Andra kommer att reagera på mycket låga nivåer av förorening. Det betyder att test kan vara lite subjektiva. Inga standarder finns avseende vad som är fel och vad som är rätt. Det är därför som kontrollerar förorenande källan, att ta bort den och städa hemmet är viktigt.


Frågor som läckande vatten bör fastställas så snart de uppstår för att minska risken för mögeltillväxt. Dåliga luktar bör undersökas, men det bör noteras att det finns helt luktfria föroreningar. Ventilationssystem bör kontrolleras och repareras.

Olansi Air Purifier Leverantör (1)

Det finns många luftrenare tillverkare i världen idag. Olansi är bäst på fältet, med över ett decennium av erfarenhet inom fältet. Kina luftrenare från Olansi har testats och försökt. Luftreningsfabriken använder den senaste tekniken och forskningen för att säkerställa att HEPA-luftrenare, UVC-luftrenare och andra renare är perfekta att hantera olika typer av föroreningar. För mer om synliga skäl som gör detInomhusluftkvalitetsprovning krävs och använder Olansi Air PurifierFör att upprätthålla luftkvaliteten kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/invisible-reasons-for- conducting-air-quality-tests-för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy