Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Tips och fällor att tänka på när du köper Kina HEPA luftrenare

Tips och fällor att tänka på när du köper Kina HEPA luftrenare

Visningar:3     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-07-02      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Tips och fällor att tänka på när du köper Kina HEPA luftrenare

Tips och fällor att tänka på när du köper Kina HEPA luftrenare

Tanken på att köpa enKina luftrenareär inte en som många människor tar vänligt. Detta beror på att det finns så många idéer och problem som tas fram under åren. Även med de många missuppfattningar som omger användningen av luftrenare finns det fortfarande några ganska bra verksamheter på marknaden som tenderar att fungera bra. Olansi luftrenare är några av de bästa kinesiska luftrenare som man kan få på marknaden. Varumärket är en högt ansedd en och kan förändra miljön inom hemmet positivt.

Olansi Air Purifier Leverantör (16)

Fällor

HEPA-luftrenare har den högsta filtertekniken när det gäller standarder. Traditionella filter i denna kategori har miljontals fibrer som kan fånga runt 99,7 föroreningar i luften. Detta är speciellt de som är cirka 0,3 mikron och över. Denna filtreringshastighet är ganska hög och kan uppnås när ett originalfilter används.


När du väljer ett HEPA-filter, se till att det inte är angivet som grundläggande HEPA-teknik eller HEPA-liknande filter. Välj renare som använder det aktuella filtret för den bästa reningsnivån.


När du plockar UVC-luftrenare ellerPM2.5 Luftrenare, vissa tillverkare hävdar att de är låga underhåll. Det finns påståenden att en gång ett köp har gjorts, behöver man inte spendera något mer för att renaren ska fungera som det borde. Det är viktigt att notera att många renare behöver frekventa filterändringar. I genomsnitt kan en majoritet av filtren behöva ändras efter sex månader. Genom att inte köpa ersättningarna fungerar luftrenaren inte som det borde. Att få skrivbordsluftrenaren hjälper till att bestämma hur länge filtret kan stanna utan att ändras.


Det andra att notera är de påståenden att de flesta tillverkare kan göra utan att nödvändigtvis göra specifikationer. De kan hävda att en UVC eller negativ jonluftrenare kan göra några saker men kan misslyckas med att ge specifika. Det kan hända att en renare kan hantera ett stort rum utan att specificera hur stort rummet borde vara. Vissa kommer att hävda att en HEPA-luftrenare är en låg konsumtion utan att specificera exakt hur låg. Den bästa tillverkaren borde ge en specifik watt av konsumtionen. Olansi Air Purifier Tillverkare Se till att alla detaljer är tillgängliga för kunder.


Tips

När du köper Olansi luftrenare, hjälper det att titta på certifieringar och utmärkelser som olika ackrediterade organisationer har gett. Om man behöver en energieffektiv luftrenare, skulle det vara klokt att leta efter en med ett sådant betyg. Betyget kan vara bra för att bestämma hur snabbt maskinen fungerar och hur effektiv det är. Detta kan hjälpa en bestämma hur snabb luft i ett rum kan rengöras. Officiella rekommendationer och ackrediteringar kan berätta en köpare så mycket om Olansi luftrenare.

Olansi Air Purifier Leverantör (1)

Den andra saken att kontrollera när man fårUVC luftrenareoch andra enheter är garantin för enheterna. Garantier är viktiga eftersom de ger skydd mot skador under sitt liv. Genom att välja en bra renare är du garanterad bra resultat. Olansi luftrenare är de bästa på marknaden, och det finns ett brett utbud av hemförbättringsprodukter för att välja från. För mer om Olansi Air Purifier, kan du besökahttps://www.olansiar.comför mer information.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy