Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Topp 6 luftrenare för att reducera VOC

Topp 6 luftrenare för att reducera VOC

Visningar:59     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2016-04-20      Ursprung:Webbplats

Topp 6 luftrenare för att reducera VOC

Det bästa sättet att minska inomhus VOC-nivå är ventilation och källkontroll. När dessa alternativ är begränsade eller du har flera kemiska känsligheter (MCS), kan du använda luftrenare med aktiva gas- och luktkontrolltekniker. Vi har studerat och sammanställt en lista med sju bästa VOC-luftrenare i slutna utrymmen.


Vi inkluderar även en lista över VOC-luftrenare för att förenkla din urvalsprocess.


Nu kör vi.


Vad är flyktiga organiska föreningar?


Flyktiga organiska föreningar eller VOC släpps ut i luften i form av gaser och ånga från färg, parfym, luftfräschare, rengöringsmedel, möbler eller rökning, matlagning eller brinnande trä.


De vanligaste flyktiga organiska föreningarna är formaldehyd, toluen, bensen och etylenglykol. Långtidsexponering för VOC kan orsaka många hälsoproblem, inklusive risken för cancer.


VOC Filtreringsteknik:


Teknik för styrning av flyktiga organiska föreningar, lukt och gaser i luften inkluderar:


  • Kemisk adsorption (aktivt kol används vanligen som adsorptionsmaterial),

  • Fotokatalytisk oxidation (PCO),

  • Plasma, och

  • Ozongenerator.


Kemisk adsorption är en vanlig metod för bärbar luftrenare.


VOC luftrenare lista:


Här är en lista som du kan följa:H653F8E68A5F240E4B079EC4748E4E52BC Htb1jok_bl1h3kvjszfbq6zsmxxay H49EB0177272B4CB9BDCEF61C30356364L
Hlb1hcjxsqzok1rjszflq6yi4vxac Htb1iqnzahus3kvjszkbq6xqkfxau Htb1tu4ua4z1gk0jszsgq6yvwpxah✓ Ett tjockt lager av aktivt kol eller adsorptionsmedium


Mängden adsorberat material i gas- och luktfilter är direkt proportionellt mot kontrolleffekten av VOC. Endast de med mer aktiverade kol eller andra adsorptionsmaterial är valda. De vanliga adsorptionsmaterialen är som följer:


  • Aktivt kol

  • Aktiverad aluminiumoxid

  • zeolit

  • kaliumjodid

  • Jordmineral


Endast granulärt eller granulärt adsorptionsmediafilter kan väljas. Undvik användning av impregnerade tunna aktiverade kolplattfilter, som är mindre effektiva.


✓ Undvik att använda ozongenerator


Ozonatorer är mycket effektiva för att neutralisera flyktiga organiska föreningar och kemikalier i luften. Men dessa är inte lämpliga för bostadsyta.


Dessutom undviker du filtrera andra elektroniska VOC, till exempel PCB eller plasma. Om du har astma eller andningsproblem, arbetar de långsamt och producerar ozon, vilket inte är lämpligt.


Om renaren har någon elektronisk tillägg, se till att det är godkänt kolhydrat.


✓ Inbyggd VOC-sensor


För din bekvämlighet kan du välja en luftrenare med inbyggd VOC-sensor. Den justerar automatiskt fläkthastigheten enligt Indoor VOC-nivån. Denna funktion är dock inte vanlig i konsumentluftrenare. Du kan alltid få en TVOC- och formaldehydsensor för att övervaka koncentrationen av VOC i ditt hem i realtid.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy