Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Topp bästa bärbara skolklassrum hepa luftrenare för COVID -virus och mögelkonsumentrapporter granskning i USA 2021

Topp bästa bärbara skolklassrum hepa luftrenare för COVID -virus och mögelkonsumentrapporter granskning i USA 2021

Visningar:0     Författare:Kina Luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-09-16      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Topp bästa bärbara skolklassrum hepa luftrenare för COVID -virus och mögelkonsumentrapporter granskning i USA 2021

Topp bästa bärbara skolklassrum hepa luftrenare för COVID -virus och mögelkonsumentrapporter granskning i USA 2021

Hälsokonsekvenserna för mögel är ganska skrämmande.Dessa kan vara kliande hud eller ögon, väsande andning, röd hud, röda ögon och fyllning.Om du blir offer för detta problem finns det all chans att du kan spendera mer än vad som krävs.Studier har visat att om du är astmatisk kan du enkelt reagera på mögel.Slutsatsen till alla dessa är det faktum att mögel har potential att skapa kaos i din kropp.För närvarande är det avgörande att börja leta efter en beprövad lösning som gör att du kan eliminera den.

Olansi A4 Pro Desktop Luftrenare (13)

Hur en luftrenare kan hjälpa

När det gäller att ta bort mögel finns det ingen annan bättre lösning än att använda en luftrenare.Du kan bestämma dig för att använda enKina luftrenareeller till och med nedlåtande en annan luftreningsleverantör.Så länge du har att göra med en beprövad tillverkare av luftrenare kan mögel enkelt tas om hand i ditt utrymme.


Detta inlägg kommer att avslöja några av de bästa luftrenarna för att eliminera mögel.Om du har ett litet eller stort utrymme, läs detaljerna från början till slut.Detta för att det alltid finns något för dig.


Vornado PCO575DC

Om det är något som Vornado har bevisat genom åren, så är det faktum att det förstår hur man skapar äkta och pålitliga enheter.Denna tillverkare av luftrenare är den verkliga affären och har många bevis att visa.Det sista du vill göra är att använda en potatisluftrenare för att bekämpa mögel.Det kommer aldrig att fungera som förväntat.Vornado är ett företag som har en luftreningsfabrik i USA.


Vornado PCO575DC levereras med 3 viktiga filter - aktivt kolfilter, HEPA -filter och UV -ljusfilter.Oavsett om du vill fånga mögel eller andra partiklar som damm, mjäll, päls eller rök, är denna luftrenare mycket effektiv.Det är också bra att bryta ner VOC (flyktiga organiska föreningar) till molekyler som är ofarliga som CO2 och H2O.Det är rättvist att säga att dess filtreringsskikt har byggts rejält.Det betyder att det kan pågå under mycket lång tid innan det kommer att krävas byte.


Några av dess fördelar är

• Den levereras med en mycket kraftfull fläkt som rengör luften ordentligt

• Dess betyg när det gäller förändringar per timme är mycket högt.Till exempel kan det städa ditt utrymme mer än 10 gånger inom 60 minuter

• Dess CADR för damm, rök och pollen är 175cfm, 166cfm respektive 192cfm

• Den har en indikator för filterbyte


Germguardian AC9200WCA

När det gäller att döda mögel i ett utrymme betraktas Germguardian AC9200WCA som en av de äldsta och mest effektiva luftrenarna.Precis som den enhet som nämndes ovan, är USA där dess luftreningsfabrik ligger.Därför är det inte enKina luftrenare.En av anledningarna till att den sticker ut bland andra på marknaden är dess filtreringsteknik.Detta är inte bara baserat på UV-C-ljus utan många användare har upptäckt att det är överlägset andra enheter.Denna leverantör av luftrenare är definitivt värd ett försök.

När det gäller kemikalier och mögel som elimineras får du definitivt bra valuta för pengarna från denna pålitliga luftrenare tillverkare.Filtreringsstegen/faserna är baserade på 3 processer.Dessa är UV-C-ljus, aktivt kol och HEPA-filter.Dessa gör det effektivt för att fånga upp mögel, virus och mögel.


Några av dess fördelar är:

• Den levereras med 3 hastighetsinställningar för din bekvämlighet

• Dess UV-C-ljus är mycket effektivt

• Den kan enkelt bäras från en plats till en annan på grund av handtaget

• Den kan användas i både medelstora och stora utrymmen

• Dess design är mycket kompakt


Silveronyx

De flesta tror att Silveronyx är en luftrenare i Kina vilket inte är sant.Detta beror på att dess luftreningsfabrik finns i USA.Denna luftrenare tillverkare har lyckats bygga upp ett rykte för att leverera produkter av hög kvalitet till knock-off priser.Denna enhet är ett typiskt exempel på hur den kan tillgodose behoven på det mest effektiva sättet.När det gäller att fånga såväl mögel som virus kan väldigt få företag där ute matcha vad detta märke har att erbjuda.


Det är värt att nämna att dess funktioner är mycket imponerande.Den har cirka fem steg av rengöring för att säkerställa att din luft rengörs från farliga och skadliga luftburna partiklar.Dessa är nätfilter, filterpatron, H13 HEPA -filter, UV -ljus och aktivt kolfilter.Med alla dessa kombinationer kan du vara säker på att cirka 99,97% av skadliga partiklar kommer att bli av med.Det kan ta bort mögel, rök, damm, allergener, pollen, kökslukt och många andra.


Några av dess fördelar är

• Det är perfekt för stora rum (500 kvm)

• Den levereras med en sensor för justering av luftflödet

• Premiumreningsteknik

• Lättanvända funktioner och funktioner

• Indikator för filterbyte

Olansi luftrenare (K15)

Olansi luftrenareär tillverkad i Kina.Det är förmodligen en av de mest pålitliga enheterna du kan få för att döda mögel såväl som virus.Numera är de flesta luftrenare specialiserade på ett eller annat område.Vissa kan döda bakterier och virus.De kommer dock inte att vara effektiva i kampen mot rök och damm.Även om det inte är något fel med att använda sådana luftrenare, är du begränsad på vissa sätt.


Det är därför du behöver en mycket flexibel enhet som Olansi luftrenare.Det kan till exempel bli av med mögel, husdjurslukt, VOC, bensen, damm, rök, bakterier, virus, allergener, pollen och många andra.Du kan se att det är den fullständiga luftrenaren i Kina.


Några av dess fördelar är:

• Lågt ljud när du arbetar

• Snygg design för att få ditt utrymme att se tilltalande ut

• Enkel användning

â € ¢ Effektiv filtreringsteknik

• Smarta funktioner för din komfort

â € ¢ Och mer

Olansi luftrenare leverantör (7)

Slutsats

Baserat på de olika luftrenare som har avslöjats ovan, finns det all anledning att tro att du bara är några steg från att spela en pålitlig leverantör av luftrenare.Om du behöver en luftrenare från Kina kommer Olansi luftrenare att visa sig vara bra. För mer information om de bästa bärbara skolklassrummenhepa luftrenareför granskning av COVID -virus och mögelkonsumentrapporter i USA 2021 kan du besöka Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/air-purifier.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy