Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Kina luftrenare » Tvättbara prefilter som vanligen används i Kina skräddarsydda skrivbordsluftrenare

Tvättbara prefilter som vanligen används i Kina skräddarsydda skrivbordsluftrenare

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-12-21      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Tvättbara prefilter som vanligen används i Kina skräddarsydda skrivbordsluftrenare

Tvättbara prefilter som vanligen används i Kina skräddarsydda skrivbordsluftrenare

Förfilter finns i alla former och storlekar. De är av olika slag när det gäller material och struktur. Vissa är tvättbara, medan andra inte är. Förfiltret en slutar med beror på den tillverkare som de väljer. AnnorlundaLuftrenare tillverkareAnvänd olika material för att skapa förfilter.

Olansi China Air Purifier Factory (5)

Tvättbara förfilter

Allt som beaktas, tvättbara förfilter är överlägset mest praktiska och praktiska. Detta beror på att de kan bibehållas enkelt och är effektiva jämfört med vissa andra typer av förfilter. De behöver bara ändras så ofta och kanske på plats under de kommande åren.


Tvättbara förfilter kan tvättas genom dammsugning i diskbänken eller en tvättmaskin. Alla dessa beror på vilken typ av filter som används. Det finns några fall där en metallgrill används. Grillen har öppningar som kan tvättas i diskbänken.


Kolbelagda eller kolförfilter

Detta är ett annat populärt förfilter tillgängligt på marknaden. Det är ett vanligt filter som är kolbelagt. För att fungera som ett förfilter måste det ställas in som det första filtreringssteget och kan användas före ett HEPA-filter.


Detta förfilter kan också användas före ett kolfilter för att säkerställa att kolfiltret varar länge. Detta förfilter är inte ett mycket bra alternativ eftersom det kan skadas varje lätt vid dammsugning. Förfiltret ska ändras regelbundet, vilket bidrar till kostnaden. Förfiltret kan inte användas eftersom tvättning gör kol förlorar den effekt det ska ha.


Nylonfiber förfilter

Detta är ett annat alternativ, precis som kol ett. Huvudskillnaden är att filtret kommer limat till ett annat filter. Det vanligaste filtret med detta förfilter är HEPA. HEPA Nylon har fått små öppningar som stoppar många partiklar på sina spår. Det betyder att HEPA-filtret är skyddat och varar längre.


Nylonalternativet är lätt att underhålla, och det kan dammsugas. Tvätta det här alternativet är dock inte lämpligt. Detta beror på att det i de flesta fall är limt och kombinerat med ett annat filter. Nylonalternativet finns ofta på produkter med cirkulär 3 i ett filter.


Rengöring Förfilter

Som observerat ovan rengörs det sättet ett förfilter ofta på det material som används för att göra det. Det är viktigt att förstå vad man ska göra och vad jag inte ska göra. Kina luftrenare tillverkare kan ge vägledning på det bästa sättet att gå för att se till att deras filter varar så länge som möjligt utan att behöva ersätta det.


Förfiltren är viktiga eftersom de bevarar huvudfiltret. Genom att dölja större partiklar kommer de små bara till huvudfiltret. Det betyder bättre prestanda och mindre igensättning.

Olansi luftrenare leverantörer (14)

Olansi luftrenare är skapade med den senaste tekniken som finns tillgänglig på marknaden. Det betyder att i slutet av dagen kan man välja ett brett utbud av produkter från Olansi. HEPA-luftrenare från företaget är några av de bästa. Att välja en certifierad luftrenare leverantör kan garantera att man slutar med en högkvalitativ och funktionell Olansi-luftrenare. För mer om tvättbara förfilter som vanligtvis används i Kina anpassadeskrivbordsluftrenare, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/desktop-air-purifier.htmlför mer information.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy