Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrening » Tvättbart förfilter i Thailand luftrenare och deras betydelse

Tvättbart förfilter i Thailand luftrenare och deras betydelse

Visningar:4     Författare:Kina luftrenare Tillverkare     Publicera Tid: 2021-11-01      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Tvättbart förfilter i Thailand luftrenare och deras betydelse

Tvättbart förfilter i Thailand luftrenare och deras betydelse

luftrenareär viktiga i dagens värld, och det finns så många alternativ som finns på marknaden.


Att hitta den perfekta luftrenare är inte alltid lätt, och det finns många missuppfattningar om densamma. Många människor förstår inte luftrenare helt. En del som de flesta människor inte förstår är hur viktigt det är pre-filter.


Preliminära filter finns inom den första etappen av de flesta luftrenare. De finns i olika former och typer, och varje tillverkare har sin egen por filter. Den förfilter filtrerar vanligtvis ingenting. Pre-filter främsta syfte är att skydda HEPA-filter från att förorenas snabbt och därmed förlänga deras liv.

Olansi luftrenare leverantörer (13)

Tvätt förfilter i Thailand luftrenare

Förfilter är en viktig del av luftrenare, och den fångar de största partiklarna. Detta är hur det primära filtret skyddas. En pre-filtret är mycket användbart eftersom det kan samla stora partiklar såsom damm, matta hår och djurhår. Detta förlänger livslängden på HEPA-filter.


Det är viktigt att notera att HEPA-filter är också förmåga att hålla kvar större partiklar. Men när de lämnas att göra dettaHEPA luftrenareblir smutsig ganska snabbt, och det kan finnas ett behov av att byta filter ofta än vad som skulle vara fallet med förfilter på plats. En pre-filter är så mycket lättare att underhålla och rengöra. Detta innebär mer besparingar och inget behov av att få ersättning filter som ofta.


Vissa förfilter är förbundna med kolfilter och HEPA-filter. Sådana filter är tvättbara. Detta är sant med de flesta 3-i-1-filter. Andra filter kommer separat och de kräver mycket särskilda förfaranden för att rengöra effektivt.


Effektivitet

Effektiviteten hos ett förfilter kan inte jämföras med den för ett HEPA-filter. Effektiviteten i förfilter är vanligtvis mellan 20-70%. Den MERV Betyget är vanligtvis mellan 1-8. Detta betyder att den förfilter kan hålla partiklar som är mellan 2 till 10 mikron i storlek.


Förfiltret är ett bra komplement till Thailand luftrenare, och det kan vara bra i rum där husdjur är skickas om. Djurhår får fångas av dessa filter, som minskar föroreningar.

Är det nackdelar i samband med förfilter?

I vissa enheter kan man använda ett förfilter som en nackdel. Detta är i synnerhet i fallet med en svag anordning som inte har tillräcklig luftflöde. I detta fall kombineras luftfiltret vanligen med ett kolfilter.


Att använda ett förfilter har också potentialen att öka motorbullret. Detta kan orsakas av täppt luftintag i ventilerna. När motorn börjar buzz och göra ljud, betyder det att luften inte räcker. Det finns en stor skillnad i prestanda när förfiltret används i mer kraftfulla modeller.


Det finns olika typer av förfilter. De kommer i olika strukturer och görs med olika material. Valet av material beror vanligtvis på tillverkaren av luftrenare.

Olansi Air Purifier Leverantörer (3)

Olansi luftrenare är skapade med mycket specifika saker i åtanke. Det är av den anledningen att de är så effektiva och tillförlitliga. Olansi gör bland annat HEPA-luftrenare och UVC-luftrenare. För mer om tvättbart förfilter iThailand luftrenareoch deras betydelse, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansith.com/för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy