Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Välja en funktionell plats för Olansi Air Purifier

Välja en funktionell plats för Olansi Air Purifier

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-12-30      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Välja en funktionell plats för Olansi Air Purifier

Välja en funktionell plats för Olansi Air Purifier

Luftrenarekan göra stor skillnad i att förbättra luftkvaliteten inom ett rum. Genom att placera det i en lämplig position, får man ut det mesta av maskinen. Det bidrar till att följa instruktionen av luftrenare tillverkare eftersom de förstår sina maskiner bäst. Plocka den bästa produkten kan innebära stor effektivitet och funktionalitet i slutet av dagen.


En av de saker som ska överväga är storleken på rummet och vad tillverkaren rekommenderar. Genom att matcha rummet till maskinen betyder det att den bästa reningen uppnås i slutet av dagen.

Olansi China Air Purifier Factory (4)

Undvik hörn och snäva utrymmen.

I de flesta fall tillåter en luftrenare fri luftflöde i alla riktningar. Det är viktigt att placera maskinen så att den fritt kan dra luft från alla riktningar. Detta leder till bättre prestanda.


När det finns begränsat utrymme. Om en Olansi-luftrenare placeras i ett tätt utrymme eller plats kan det vara mycket svagt och kanske inte kan dra någon luft från alla hörn i rummet. Det betyder att luften förblir förorenad. Vissa luftrenare är utformade för att vara väggmonterade. Det bidrar till att välja en modell som kan monteras på väggen.


Luftrenare ska inte placeras under eller bakom möbler.

De flesta luftrenare tillverkare kan rekommendera köpare att placera maskinerna där det inte finns några hinder. Det är inte idealiskt för luftrenaren att placeras bakom eller under möbler. Detta beror på att det kommer att hindras och göras oförmögna att rengöra luften effektivt på grund av begränsat luftflöde. Tänk på det lediga utrymmet och välj den bästa positionen för renaren att fungera bra.


Undvik parning

Det finns många prylar som finns i smarta hem idag. De inkluderar avfuktare och luftfuktare. Det finns också luftkonditionering enheter. Anledningen till att du använder mer än en maskin samtidigt bör undvikas är att luftflödet är nödvändigt för att rengöring ska hända. Men när luften trycks och dras i alla riktningar, kan de luftburna partiklarna inte avlägsnas effektivt. I en sådan situation bidrar det till att bestämma den maskin som är mest förnuftig för hemmet.


När renaren fungerar ska Windows vara stängd för ett bättre resultat. Med utomhusluft som kommer in i ett rum betyder det att det finns pollen, damm och andra utomhuspartiklar som kommer att hitta sig in i hemmet. Detta kan göra det svårt för HEPA-luftrenare, ellerUVC luftrenareatt fungera bra. Fönstren ska stängas när maskinen fungerar.


Placera nära dörröppningar

Att placera renaren nära dörröppningen kan vara en bra sak, speciellt för att fånga luftburna partiklar som kan försöka komma in i hemmet genom ingången. Det betyder att föroreningar avlägsnas redan innan de gör det till huset. Detta är ett bra ställe att placera renaren, särskilt i ett hem med husdjur och människor som kommer in i huset och ut.

Olansi China Air Purifier Factory (1)

Olansi luftrenare görs för att hantera alla slags föroreningar. Populariteten hos Kina luftrenare beror på hur effektiv de kan vara. Men att välja maskiner från Olansi garanterar effektivitet och tillförlitlighet. För mer om att välja en funktionell plats förOlansi luftrenare, du kan besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/för mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy