Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Välja mellan ett rum luftrenare och ett helt hus luftrenare med UV-ljus

Välja mellan ett rum luftrenare och ett helt hus luftrenare med UV-ljus

Visningar:5     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-07-09      Ursprung:Webbplats

Välja mellan ett rum luftrenare och ett helt hus luftrenare med UV-ljus

Välja mellan ett rum luftrenare och ett helt hus luftrenare med UV-ljus

PlockningKina luftrenareDet kan vara lite förvirrande på grund av det stora sorten som för närvarande översvämmer marknaden. Olansi kan dock ha stora fördelar eftersom företaget har varit i branschen i nästan ett decennium nu, och erbjuder lösningar för bostäder över hela världen. Det finns rumsgrenare och helgjorda renare.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (68)

Rumrenare

Dessa är de vanligaste luftrenare som finns tillgängliga på marknaden och finns vanligen i olika elektroniska butiker över hela världen. Vanligtvis är de fristående prylar som kanske inte behöver professionell installation. Dessa har olika processer som kan användas för att hantera luftföroreningar inom en viss radie i ett rum.


Det finns fall där luftkvaliteten kan påverka sömnen. Om man har ett sådant problem, bör de överväga att placera ett rum luftrenare i sovrummet. I många fall är rumsluftrenare lätt bärbara och kan flyttas från ett rum till nästa, vilket är ganska bekvämt.


Fördelar

• De är bärbara

• De behöver inte ett Havc-system för att fungera bra

• Ingen professionell installation som behövs i de flesta fall

• tenderar att vara billigare jämfört med helhusalternativ


Nackdelar

• Kan producera luktar

• Kan inte fungera bra i inställningarna för lägre hastighet

• De är bullriga, särskilt vid högre hastighetsinställningar

• Kan ta upp utrymme i ett rum


Hela husets hemluftrenare

I de flesta fall är systemen anslutna till HAVC-systemen med kanaler och fläktar som drar i luften i enheten. I många fall installeras systemen på HAVC-kanalen. Komplexiteten och priset på dessa renare varierar. De kan involvera billiga filter som kan hanteras utan yrkesverksamma; Det finns också standardfilter eller dyra system som behöver en professionell för att hantera installationen. Den senare kan kosta ganska pengar. De fristående självdrivna är ganska dyra, och de arbetar utan att behöva Havc-systemet.


Fördelar

• De är alls belägna eftersom kanalen är en främsta källa till olika luftföroreningar

• De tar inte mycket utrymme inom vardagsrummet

• De är tystare jämfört med enkelrumsalternativ


Nackdelar

• Kan inte fungera när HVAC är avstängt om de inte är oberoende av det

• Vanligtvis kräver tvångsluftsystem

• De riktar sig inte till specifika rum utan erbjuder samma rening till alla rum

• De är ganska dyra de flesta gånger


Genom att förstå vilken typ av behov som föroreningar är det lättare att välja rätt typ av system som har installerat. En av sakerna att ta reda på är om det finns rum som har mer föroreningar än andra. I ett sådant fall; En enkelrumsrengörare kan vara det bästa alternativet eftersom det kan lämnas inom det specifika rummet för mer personlig luftrening. Om det är en allmän sak och en redan har ett HVAC-system på plats kan det bästa alternativet vara det bästa sättet att gå.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (38)

Välj olika typer av luftrenare som HEPA-luftrenare ellerPM2.5 LuftrenareFrån det brett utbudet av Olansi luftrenare som finns tillgängliga på marknaden idag. För mer om

Ett rum luftrenare och ett helt hus luftrenare med UV-ljus, du kan besöka Olansi Kina påhttps://www.olansichina.com/air-purifier.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy