Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Vad är den bästa HEPA UVC-luftrenaren i Indien för Covid-19 år 2021 och 2022?

Vad är den bästa HEPA UVC-luftrenaren i Indien för Covid-19 år 2021 och 2022?

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-08-07      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Vad är den bästa HEPA UVC-luftrenaren i Indien för Covid-19 år 2021 och 2022?

Vad är den bästa HEPA UVC-luftrenaren i Indien för Covid-19 år 2021 och 2022?

Med tanke på de stigande fallen av Covid-19 infektion i Indien börjar många människor tänka på möjligheten att städa luften i sina hem och kontor. Detta är en av anledningarna till att efterfrågan på luftrenare har ökat mycket höga de senaste månaderna. Även om aKina luftrenareär inte svaret på covid-19, det kommer att bidra till att du lever hälsosam. Föreställ dig möjligheten eller verkligheten att inte behöva hantera damm eller rök i ett utrymme. Det här är vad en China Air Purifier kan erbjuda dig idag.


Efter att ha sett fördelarna med en luftrenare är det ingen tvekan om att du har bråttom att köpa en idag. Sanningen är att många av dem inte kan uppfylla dina behov. Du bör hantera en tillförlitlig och betrodd luftrenare tillverkare innan sådan kan hända. Att ha ett antagande att allting kan fungera för dig kommer bara att leda till slöseri med pengar och tid.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (48)

Här är det bästa att göra

Undrar du vad som är den bästa luftrenare tillverkaren i Indien? Det finns inget behov av att den här artikeln kommer att sträva efter att hjälpa dig idag. Dess mål är att lista ut några av de bästa luftrenande enheterna i Indien år 2021. Se till att läsa detaljerna från början till slutet för att välja den som är perfekt för ditt utrymme.


Coway AP-1009

COWAY är ett företag med enluftrenare fabrik i Korea. Det har alltid varit känt för tillverkning av några av de bästa luftrenare. Dess coway AP-1009 är ett typiskt exempel på sådant. Tänker du hur du blir av med farliga och skadliga partiklar från ditt utrymme? I så fall är det ingen tvekan om att denna luftreningsanordning kommer att visa sig vara den bästa.


Denna luftrenare leverantör överdellerar när det gäller att uppfylla förväntningarna. Till exempel har dess luftrenare 3stages av rening - förfilter, aktivt kol och HEPA-filter. Den har 4Speed-inställningar som gör att du kan bestämma hur ditt utrymme kan rengöras. Nedan är några av dess specifikationer:


• 38watts är dess strömförbrukningskapacitet

• Bullergenerering är mellan 22 - 49 dB

• Kolfilteret har en livslängd på 8500 timmar

• Dess HEPA-filter har en livslängd på 8500 timmar

• Rengör luftleveranshastigheten på 305m2

• Och andra

Mi luftrenare 2s

MI Air Purifier 2S är en pålitlig porslin luftrenare som kan säkerställa att din luft är ren. Med den här enheten behöver du inte gissa om kvaliteten på luften i ditt utrymme. Detta beror på dess sensor som upptäcker om din luft är ren eller inte. Det kommer med några smarta funktioner som gör livet mer bekvämt för dig. Till exempel kan den användas tillsammans med din smartphone. Det har också en röstassistentteknik aktiverad. En av de mest imponerande aspekterna kring denna anordning är dess förmåga att ha PM-partiklar (0,3) filtrerade.


Detta är enheten är mycket ekonomiskt och perfekt när du har mycket låg budget. Det är inte nödvändigt att vara orolig eftersom det kan få jobbet gjort utan någon kompromiss. Några av dess specifikationer är:


• 29Watts Strömförbrukning

• HEPA-filter kan vara för 6months

• Den har 3: s filtrering

• Den har en CADR eller omkring 310m2

• Det kan rengöra ett utrymme på 398sqft

• Och mer

Honeywell Air Touch i8

Detta är en annan pålitlig och betroddLuftrenare leverantörAtt du kan spela förmyndare i Indien. Dess luftreningsanordningar har lyckats få mycket popularitet i Indien genom åren. Det är en mycket effektiv anordning vid avlägsnande av virus och bakterier. Observera att det också kan bli av med VOC, formaldehyd och dålig lukt. Sådan har gjorts via sitt Hisiv-filter. Det övervakar inte bara luftkvaliteten i ditt utrymme. Det kan också hjälpa till att visa sådana. Detta gör det möjligt för dig att veta när rengöring krävs. Med sin 3D-design kommer luften att flöda till alla delar av ditt rum.


Nedan finns några av dess specifikationer / funktioner

• Dess HEPA-filter kan vara upp till 3000 timmar

• Strömförbrukningen är cirka 42watts

• Filtret är Hisiv-filter, HEPA-filter och förfilter

• Bullerering är 38dB och 63dB (minimalt och maximalt)

• Och mer


Atlanta Healthcare 350

Detta är inte ett China Air Purifier Company. Istället är det ett företag som har en luftrenare fabrik i Indien. De flesta av enheterna för rengöringsluft som du kommer att komma över har vanligtvis 3stages av luftrening. Denna leverantör av luftrenare har emellertid integrerat cirka 7 scener i sin produkt. Dessa är förfilter, anti-bakteriefilter, HEPA-filter, aktivt kol, fotokatalysatorfilter, ultraviolett, joniserare.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (15)

Med tanke på alla dessa kan du enkelt säga det härLuftrenare Tillverkareär äkta och pålitlig. Med dem är du garanterad att varje skadlig partikel kommer att bli av från ditt utrymme idag. Några av dess andra funktioner är listade nedan:


• Det är tillverkat i Indien

• CADR-hastighet på 170m2

• Bullergenerering är 35 dB och 45dB

• Strömförbrukningskapaciteten är 43watts

• 7Stages av filtreringsprocesser

• Och mer


Olansi luftrenare

Det spelar ingen roll om modellen för Olansi Air Purifier du har bestämt dig för att köpa. Detta beror på att alla kommer med avancerade funktioner för att städa ditt utrymme perfekt. Med enOlansi luftrenare, du kommer att uppleva fördelar som andra vanliga luftrenare knappast kommer att erbjuda. Dessa enheter kan leverera långt utöver förväntningarna när de är placerade i vilket utrymme som helst. Med dem runt, behöver du inte bry sig om rök, pollen, damm, allergener och bakterier. Detta beror på att de definitivt kommer att bli av med alla dessa. Till exempel kommer K06 med funktioner som:


• Fjärrkontroll och pekskärmsfunktioner

• Det kan släppa upp till 50million negativ jon

• Ljussensor och dammsensor

• 17dB-55dB brusproduktionskapacitet

• Kan ta bort upp till 99,97% av skadliga partiklar

• 5 steg av filtreringsprocesser - förfilter, kallkatalysator, kolfilter, antibakteriellt filter och HEPA-filter

Olansi Air Purifier Leverantör (11)

Slutsats

Ovanstående renare är de bästa i Indien. De förväntas dominera marknaden i flera år framöver på grund av deras sofistikerade egenskaper. Därför rekommenderas att du granskar dina behov innan du väljer en. Detta gör det möjligt för dig att få bra valuta för pengarna. För mer om den bästa HEPA UVCluftrenareI Indien för COVID-19 år 2021 och 2022 kan du besökaOlansi Kinahttps://www.olansichina.com/oem-oodm.htmlför mer information.

Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy