Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Luftrenare fabrik » Viktiga saker att veta innan du får en HEPA-luftrenare från leverantörer eller distributörer

Viktiga saker att veta innan du får en HEPA-luftrenare från leverantörer eller distributörer

Visningar:0     Författare:Kina luftrenare tillverkare     Publicera Tid: 2021-07-10      Ursprung:https://www.olansichina.com/

Viktiga saker att veta innan du får en HEPA-luftrenare från leverantörer eller distributörer

Viktiga saker att veta innan du får en HEPA-luftrenare från leverantörer eller distributörer

HEPA luftrenareär några av de vanligaste alternativen på marknaden idag. Dessa luftrenare tenderar att vara de bästa på marknaden, och de kommer i olika typer och former, de är stora för att kontrollera damm, allergier och astmaattacker på grund av hur effektivt de rengör luften. En sak att notera är att kvalitetsnivån är helt annorlunda och beror vanligtvis på modeller eller varumärken som finns tillgängliga på marknaden.


När du väljer den bästa hemluftrenaren i den här kategorin finns det några saker som bör förstås.

Olansi Air Purifier Leverantör (12)

Rengöringsområdet och luftväxlingsgraden

När du plockar HEPA-luftrenare är det viktigt att välja en med en hög luftväxel för varje timme i vilket rum som helst, oavsett storlek. Det är viktigt att komma ihåg att luftrengöringsmedel inte och inte kan rengöra genom väggar. Dessutom kan de inte rengöra smala hallar eller rengöra en till nästa genom dörren. HEPA-luftrenaren måste placeras inuti rummet, inte de angränsande. Om rummen behöver städas kan HEPA-luftrenaren rengöra ett genomsnittligt sovrum 15 gånger varje timme. De flesta föredrar att ha två HEPA-luftrenare: en i sovrummet och den andra i vardagsrummet.


Det finns en missuppfattning där människor antar att när ett rum är litet, borde de få en liten luftrenare. En högkvalitativ HEPA-luftrenare är vanligtvis 15 med 24 tum. Detta kan ha en liten variabel beroende på vilken modell som skapats. Med denna typ av luftrenare är det bättre att ha en hög luftväxel oavsett rumstorlek. När luftrenaren är liten betyder det att luftväxlingen kommer att vara liten också. Det betyder att det kan vara otillräckligt att rengöra luften tillfredsställande.


Olansi luftrenareär de bästa på marknaden, och de har bra val på marknaden. Det är viktigt att hitta en original HEPA-luftrenare att leva upp till sina möjligheter att rengöra luften. Det är också viktigt att vara medveten om att det finns många sämre luftrenare varumärken på marknaden. Det är därför att köpa från kända varumärken är en stor nödvändighet idag och bör inte tas lätt.


Zeolit ​​och aktivt kol i HEPA-luftrenare

HEPA-luftrenare har vanligtvis en nivå av aktivt kol i systemet. Detta aktiverade kol är avsett att avlägsna lukt och bli av med kemikalier inom inomhusområdena. Vissa kolfilter har också zeolit, ett annat mineral. Zeolit ​​är stor på att absorbera urin och ammoniaklukt. Hur väl handlar HEPA-luftrenaren av gasningskemikalier och lukt beror på införandet av de två mineralerna och i vilken utsträckning.

Zeolit ​​och aktivt kol kan ta hand om många kemikalier från olika saker som byggmaterial, rengöringsmedel, färger, bekämpningsmedel, möbler och mattor.


För att säkerställa att HEPA-luftrenaren fungerar bra, ersätter i det här fallet kolfiltret enligt de specifikationer som anges. Dessa typer av filter är inte så svårt att ersätta.

Kina Olansi Air Purifier Tillverkare (49)

Det finns andra luftrenare på marknaden inkluderar PM2.5 luftrenare, negativa jonluftrenare och UVC-luftrenare att välja mellan. För mer om HEPA luftrenare från leverantörer eller distributörer kan du besöka Olansi Kina påhttps://www.olansiru.com/för mer information.


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy