Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Alkalisk omvänd osmosvattenrenare » Kommersiell kolsyrad vattenmaskin: Varför du kan behöva en mousserande vattentillverkare utan CO2

Kommersiell kolsyrad vattenmaskin: Varför du kan behöva en mousserande vattentillverkare utan CO2

Visningar:0     Författare:Kommersiell mousserande vattendispensertillverkare     Publicera Tid: 2024-04-11      Ursprung:https://www.olansgz.com/commercial-carbonated-water-machinewhy-you-may-need-a-sparkling-water-maker-without-co2/

Kommersiell kolsyrad vattenmaskin: Varför du kan behöva en mousserande vattentillverkare utan CO2

Kommersiell kolsyrad vattenmaskin: Varför du kan behöva en mousserande vattentillverkare utan CO2

Använder en mousserande vattentillverkare utan CO2 Tankar är ett mycket billigt och enkelt sätt att hjälpa dig att göra ditt bubbelvatten. Varför detta är ett mycket bra sätt att göra ditt glittrande vatten, vill du inte kompromissa med kolsyrningsnivån.

Kolsyrning är därför du har all fizz i din dryck. Det är detta som ger din vattenbaserade läsk allt det där och oomph som ger den dess läckra smak. Det finns emellertid mycket mer att göra mousserande vatten med koldioxidgas.

På hemmet eller kontoret är det typiska sättet att kolsyra vatten genom CO2 -tankar. Finns det ett alternativt sätt att använda CO2 för sodavatten? Lyckligtvis för älskare av fizzy drycker finns det andra alternativ för att tillverka läskvatten utan CO2.

sodatillverkaresodatillverkare

Vad är kolsyrat vatten?

Karbonerat vatten innebär att det normalt vatten blandas med koldioxidgas. Eftersom CO2 -gasen är under högt tryck skapar den bubblor i vattnet när den är blandad. Resultatet av denna kemiska blandning tillsätts vanligtvis med smaker och tillsatser som ska åtnjutas som drycker, drycker och så vidare. Smaken och den stickande känslan från denna dryck (utan smaker och tillsatser) produceras genom den kemiska reaktionen mellan koldioxid och vatten. Karbonerat vatten är mycket surt och har en pH -nivå mellan 3 och 4.


Hur kan du göra glittrande vatten utan CO2

I världen av sodatillverkare, att göra glittrande vatten utan CO2 är ett vanligt uttryck. Detta uttryck innebär i allmänhet att mousserande vatten produceras utan att använda regelbundna CO2 -tankar. Metoden är klar genom att använda en annan agent som innehåller CO2. Detta innebär att den glittrande vattenproducenten utan CO2 -tanken minskar maskinens totala storlek. I princip produceras det kolsyrade vattnet genom att blanda medlet med vatten. Den kemiska reaktionen arbetar för att producera mousserande vatten. En av de främsta orsakerna till att överväga mousserande vatten utan CO2 -tank är att tankarna kan vara dyra. Dessutom tar de mycket utrymme.


Alternativa sodavatten: 4 sätt att producera mousserande vatten utan koldioxidbehållare

Om du är ny i världen av mousserande vattentillverkare, kommer du att veta att många tycker att CO2 -tankar är besvärliga. Bortsett från det faktum att de tar så mycket utrymme i köket, kan de också vara dyra. Därför letar de vanligtvis efter andra medel för att producera sodavatten utan CO2 -tankar. Dessa metoder inkluderar:


  1. Sifon

Om du behöver ett mycket bärbart och enkelt sätt att skapa ditt favoritfizzy vatten, måste du använda soda -sifon. Att använda den här metoden innebär att du inte kommer att behöva använda konventionella CO2 -tankar. Att använda soda -sifoner för att producera mousserande vatten har många fördelar eftersom det är en av de mest bärbara metoderna som finns tillgängliga. Soda -sifon är de bästa produkterna som är närmast att använda faktiska CO2 -tankar. Om du någonsin behöver använda en mousserande vattentillverkare utan CO2 -tankar, är detta det bästa alternativet. De är vanligtvis bärbara och finns i eleganta former. Detta innebär att de kan användas på fester. Dessutom kan du enkelt installera dem. Återigen är de mycket prisvärda och är fantastiska alternativ till att använda CO2 -tankar. Du kanske emellertid inte får de nödvändiga kolsyrningsnivåerna i jämförelse med CO2 -tankar.


  1. Vinäger och bakpulver

Vinäger och bakpulver är viktiga vardagliga reagens som vi använder för de flesta DIY -lösningar. De skapar naturliga kemiska reaktioner som producerar naturliga bubblor. Med hjälp av dessa ingredienser kan du producera ditt eget DIY -kolsyrat vatten. Och den stora fördelen med denna metod är att du inte behöver en glittrande vattentillverkare. Men du behöver bara några grundläggande föremål som ingredienserna och två flaskor. Flaskorna levereras med vatten och ingredienserna (vinäger och bakpulver). När du är redo, skaka upp blandningen. Sätt sedan ner det och titta på din bubblor. Detta är ett mycket grundläggande sätt att göra ditt glittrande vatten om du inte vill använda vanliga CO2 -kapsel.


  1. Torris

Detta är en annan intressant metod för att kolsyra ditt vatten utan CO2 -tankar. Denna direkta metod har torris, som är koldioxid i fryst tillstånd. Denna process kanske inte involverar några mousserande vattentillverkare. Detta är en mycket grundläggande metod som innebär att lägga till ett kilo torr is till en vatten gallon. Du skapar en reaktion som orsakar förångning och dimma. Denna process genererade också kolsyra som producerar kolsyrat vatten.


  1. Sparkares

Du kan producera mousserande vatten utan CO2 med användning av mousserande påsar. Detta är mycket fördelaktigt eftersom processen innebär en enkel metod. Den mousserande vattentillverkaren som du använder i det här fallet är lika liten som en köksapparat. Den kolsyrade vattentillverkaren ser ut som en vanlig kaffebryggare. Detta innebär att det kommer med ett mindre fotavtryck och inte tar mycket plats på din bänkskiva. Med mycket få knappar att leka med är detta ett av de enklaste sätten på den här listan för dig att generera glittrande vatten. Detta är en mycket enkel metod när du fyller en förseglad kammare med vatten. CO2 i detta fall produceras genom blandning av natriumbikarbonat och citronsyra. En fördel med detta alternativ är att karbonatorn inte kommer att störa dryckens smak och renhet. Du kommer bara att fylla den zesty och fizzy strukturen på drycken. Denna tillverkare kommer också med cirka 5 olika kolsyrningsnivåer, vilket är högre än vanliga läsktillverkare med CO2 -tankar.

bänkskolat kolsyrad vattendispenserbänkskolat kolsyrad vattendispenser

Fördelar med att göra glittrande vatten utan koldioxidbehållare

En av nackdelarna med att göra kolsyrat vatten är det faktum att CO2 -tankarna kan vara problematiska. På grund av de utmaningar som denna komponent erbjuder har det funnits många alternativ till att producera dina favoritdrycker. Erbjuder ditt glittrande vatten utan COS -tankar följande fördelar:

  • Det är billigare.

  • Det är en enkel process.

  • Tar inte mycket utrymme som den ursprungliga metoden.

För mer om kommersiell kolsyrad vattenmaskin: Varför du kan behöva en mousserande vattentillverkare utan CO2 kan du besöka Olansi på https://www.olansgz.com/top-questions-about-countertop-sparkling-dis-dispenser/ för mer information.


Artikel original från: https://www.olansgz.com/commercial-carbonated-dow-machinewhy-you-may-need-a-sparkling-dow-maker-without-co2/


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy