Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet
Du är här: Hem » Blogg » Alkalisk omvänd osmosvattenrenare » Har du problem med din sodavattenmaskin? Experttips från din lokala mousserande vattenproducentfabrik

Har du problem med din sodavattenmaskin? Experttips från din lokala mousserande vattenproducentfabrik

Visningar:0     Författare:Kommersiell mousserande vattendispensertillverkare     Publicera Tid: 2024-04-30      Ursprung:https://www.olansgz.com/

Har du problem med din sodavattenmaskin? Experttips från din lokala mousserande vattenproducentfabrik

Har du problem med din sodavattenmaskin? Experttips från din lokala mousserande vattenproducentfabrik

Om du är så passionerad för din sodavattenmaskin kan du glömma att dessa enheter har begränsningar tills de utvecklar några problem. För die-hårda fizzy vattendrinkare kan detta vara som världens slut. Men inte när du har en pålitlig eftermarknad Sparkling Water Maker Factory. Många Soda Water Machine -varumärken erbjuder eftermarknadssupport och andra relaterade tjänster. På detta sätt ser de till att du fortsätter att lägga till de "zhooshes " i ditt kylda vatten och dryck.

  • Sparkling Water Machine Manufacturer

  • Sparkling Water Machine Manufacturer

Vad är en glittrande vattenmaskin?

En mousserande vattenmaskin är en apparat som producerade kolsyrat vatten. Detta innebär helt enkelt bubbelvatten som erhålls till följd av att kombinera renat, kylt vatten med trycksatt koldioxid. Det resulterande vattnet fylls med bubblor och ger ut en fizzy känsla. En fördel med kolsyrat vatten är att du kan lägga till olika smaker och tillsatser för att få det att smaka och känna dig som din favoritmineraldryck. Med dessa maskiner kan du enkelt skapa läckra unika mousserande drycker. Många företag har gynnats av dessa maskiner genom att skapa läckra och tunga recept.


Problem med en glittrande vattenmaskin

Om du någonsin har haft en mousserande vattentillverkare Under en ganska lång tid, någonstans längs vägen, kan du ha stött på några problem med enheten. Dessa frågor är mycket vanliga med dessa kolsyrade vattenskapare som andra människor också har haft dem. Många av de vanliga problemen med sodavatten upplevs också av andra människor. Ett typiskt exempel på sådana problem inkluderar enkelt slitage, som kan fixas mycket enkelt.Den glittrande vattenmaskinfabriken: Hur man löser några vanliga problem med din maskin

Soda vattenmaskinen använder en unik mekanism för att tillverka kolsyrat vatten. Denna mekanism är vanligt för alla typer av läsktillverkare oavsett varumärke. Om du har några vanliga problem med dina maskiner, så är dessa experttips från en lokal mousserande vattenmaskin Fabrik hjälper dig att komma tillbaka till att njuta av dina fizzy drycker igen! Några vanliga problem med maskinen inkluderar:

Den glittrande vattenmaskinen läcker eller överfyller: Om din sodatillverkare är överfylld eller läckande kan detta vara mycket svårt att hantera. Lyckligtvis är detta en mycket vanlig fråga med många andra märken av denna maskin. Dessa överflöden och läckor beror vanligtvis på processen för kolsyrning i enheten. Det kan fixas enkelt. Ett experttips är i detta fall att hitta denna läckage eller överflöd.


CO2 -läckage: Om du någonsin har haft en läsktillverkare under en betydligt lång tid kommer du att upptäcka att CO2 -läckor är ett vanligt problem med dessa apparater. Denna CO2 -läcka förekommer vanligtvis vid ventilens startpunkt, där du har anslutningen mellan dispensermunstycket och CO2 -kapseln. I de flesta fall har dessa CO2 -läckor enkla lösningar - de repareras vanligtvis genom att vrida den lösa ventilen tillbaka till dess tidigare position. Återigen är det möjligt att ha andra läckproblem framför munstycket. Vissa andra läckor kan bero på att vatten läcker från flaskan i maskinen. I vissa fall har du en flaska som inte är av den nödvändiga storleken som anges i maskinen för sådana flaskor. I sådana fall kan det förhindra kolsyrning som kan orsaka överflöd och läckor.


Dålig kolsyrning på grund av läckor från luftslangen: Sodatillverkare kan också ha några andra dolda läckage. Det enda sättet att upptäcka detta är när du märker att dina drycker är dåligt kolsyrade och inte har rätt kolsyrning. Vid denna tidpunkt kanske du vill öppna den bakre delen av maskinen. Om det finns ett högt väsande ljud, betyder det att det finns ett problem med maskinens luftslang. Men när du öppnar upp maskinen kan du kämpa för att hitta denna luftslang. Luftslangen är vanligtvis dold eftersom den är inuti CO2 -patronen och fungerar som en anslutning mellan CO2 -munstycket och maskinen. Denna slang hjälper till att leverera CO2 till maskinen. Du kan enkelt ersätta eller återfå denna slang. Du kan hitta rätt ersättning från många lokala hemförbättringsbutiker och butiker.


Maskin kan inte karbonatvatten: I vissa andra fall kanske du har allvarliga problem med ditt kolsyrat vatten. Detta är vanligtvis ett problem för läsktillverkaren. Det händer vanligtvis när CO2 -kapseln är trasig eller skadad. I andra fall kan ett tillverkarfel orsaka denna typ av problem. En tillverkare kan felaktigt eller dåligt montera produkten - vilket kan leda till att kolsyrningsprocessen påverkas. När detta händer betyder detta att läckan kan komma från en felaktigt förseglad ventil som ansluter maskinen till kapseln. Som en enkel fråga kan du enkelt rätta till detta problem. För att lösa problemet, gå bak på maskinen och öppna den. Tryck på knappen för kolsyrning och försök att lyssna på alla väsen som härstammar från ventilen. Om du har det här problemet kan du lösa detta på tre möjliga sätt:

  • Kontrollera och justera brickorna

  • Maskinens ventil kan vara problemet

  • Kontrollera två gånger för att se till att du har vridit ventilen ordentligt


Munstycke läcker i maskinen: Kolsyrningsmunstycket är en nyckelkomponent i din läsktillverkare. Det är också benäget att läcka under maskinens drift. Om detta är fallet, ska du märka detta omedelbart. Detta läckage händer vanligtvis framför maskinen. Detta innebär att det kommer att ha en högre, hörbar väsen - som säger att något är fel med din enhet. Om du märker läckan vid kolsyrning av vattnet kan detta öka kolsyrningsnivån och producera vatten med en mycket hög koncentration av CO2. På grund av detta kanske du märker att din CO2 -gascylinder tappas snabbare än vanligt.


Vattenläckor: Din Mousserande vattendispenser kan också ha vattenläckor som ett problem. När du placerar flaskan under kolsyrningsmunstycket kan det finnas läckor med kallt vatten. Den första lösningen på detta problem är att flaskan kanske inte passar maskinen korrekt. Detta händer vanligtvis om du inte använder rätt flaskor på din mousserande vattendispenser. För att säkerställa korrekt kolsyrning måste du använda de högra flaskorna som är avsedda för din sodavattenmaskin.

  • Sparkling Water Machine Manufacturer

  • Sparkling Water Machine Manufacturer

För mer om experttips från din lokala Sparkling Water Maker Factory, kan du besöka Olansi på https://www.olansgz.com/quality-control-process-at-lansi-sparkling-d-maker-factory/ för mer information.


Artikel original från: https://www.olansgz.com/having-issues-with-your-soda-water-machine-expert-tips-from-your-local-sparkling-water-maker-factory/


Relaterade produkter

Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy