Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet

Air Purifier Company

Artiklarna nedan handlar om de Air Purifier Company, genom dessa relaterade artiklar, kan du få relevant information, anteckningar i bruk, eller senaste trenderna om Air Purifier Company. Vi hoppas att dessa nyheter kommer att ge dig den hjälp du behöver. Och om dessa Air Purifier Company artiklar kan inte lösa dina behov, kan du kontakta oss för relevant information.
  • Få ut det mesta av en luftrenare för ditt hem
    Få ut det mesta av en luftrenare för ditt hem
    2021-05-27
    Att få ut det mesta av en luftrenare för dina hemmät behöver hitta det bästa sättet att leva ett hälsosamt och produktivt liv genom att omfamna teknik som underlättar det. En av de saker som man behöver göra är att förbättra kvaliteten på den luft som de andas. En av de platser som är mättade med PA
    Läs mer
Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy