Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet

Kina Hem Luftrenare Tillverkare

Dessa är relaterade till Kina Hem Luftrenare Tillverkare nyheter, där du kan lära dig om den uppdaterade informationen i Kina Hem Luftrenare Tillverkare, för att hjälpa dig att bättre förstå och expandera Kina Hem Luftrenare Tillverkare marknaden. Eftersom marknaden för Kina Hem Luftrenare Tillverkare utvecklas och förändras, så rekommenderar vi att du samlar vår hemsida, och vi kommer att visa dig de senaste nyheterna på en regelbunden basis.
  • Vilka är de viktiga komponenterna i en luftrenare?
    Vilka är de viktiga komponenterna i en luftrenare?
    2021-06-24

    Vilka är de viktiga komponenterna i en luftrenare? När det gäller vad en china luftrenare kan göra, är de flesta redan medvetna om. Faktum är att de förstår hur man får det bästa från sådan apparat utan krångel. Men de verkar ligga bakom i ett område. Det här vet det

    Läs mer
Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy