Olansi luftrenare, luftrenare, förbättra din inomhusluftkvalitet

UV-ljus luftrenare

Dessa är relaterade till UV-ljus luftrenare nyheter, där du kan lära dig om den uppdaterade informationen i UV-ljus luftrenare, för att hjälpa dig att bättre förstå och expandera UV-ljus luftrenare marknaden. Eftersom marknaden för UV-ljus luftrenare utvecklas och förändras, så rekommenderar vi att du samlar vår hemsida, och vi kommer att visa dig de senaste nyheterna på en regelbunden basis.
  • Fungerar luftrenare verkligen?
    Fungerar luftrenare verkligen?
    2021-06-30
    Gör luftrenare verkligen? En av de frågor som människor alltid har frågat om luftrenare är om de faktiskt fungerar som annonseras. Trots att dessa apparater används i bostads- och kommersiella byggnader mer än någonsin, finns det fortfarande många människor som inte tror på
    Läs mer
Om Olansi
Olansi Healthcare Co., Ltd är en professionell tillverkare av luftrenare, vätevatten, vattenrenare mm sjukvårdsprodukter, mer än 12 års erfarenhet sedan 2009 i Guangzhou, Kina. 60 000 m2 egen injektionsformfabrik, egen filterfabrik, egen mögelfabrik, egen monteringsfabrik! 600 kvadratmeter professionellt laboratorium, 30 ingenjörer R & D-team. Vi är prfinessional i ODM, OEM-tjänster! 3.000 st per dag med produktionskapacitet! 100% Aging Test för massproduktion! CE, CB, RoHS, SASO, CQC, CCC-godkännande & ISO 9001: 2008 Certifikat!
Kontakta Olansi
AvBuidling 1, No.1 av Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, Kina
0086-15915736889
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co, LtdIntegritetspolicy